Tillbaka till hemsidan

Bästsäljande julklappar

Åh härliga juletider. Innan det första höstlövet ens fallit från trädet är julverkstaden hos Bags of Love i full gång. Vi älskar allt som har med julen att göra. Det är den mest underbara tiden på året. Det enda som kan vara lite stressigt är att hitta alla perfekta presenter till våra nära och kära.

Jag behöver spännande julklappstips 

Det är meningen att julen ska vara mysig och stressfri. Men ibland så kan det vara svårt att hitta personliga julklappar till din familj och vänner. Som tur är så har Bags of Love ett stort sortiment av personliga julklappar som du själv kan personalisera med dina foton och text. Hos oss hittar du allt från personliga juldekorationer till kläder med eget tryck. Lita på oss, allt du behöver göra är att välja produkt och designa den som du vill. Resten tar vi hand om. Vi tillverkar alla våra produkter för hand i London, England.

Designa personliga julklappar online 

Det är aldrig för tidigt att börja tänka på julklappar. Låt dig inspireras av vårt bred sortiment av personliga julklappar och gör julen extra magisk i år. Bags of Loves lokaler kan liknas vid tomtens julverkstad. Vi erbjuder korta tillverkningstider och sätter i regel igång med din beställning så fort vi mottagit den. Om du skulle ha några frågor eller behöver hjälp med vårt onlineverktyg så står vårt kunniga team av kundtjänstenissar (härliga juletider) redo att hjälpa dig. 

Julen är presenternas högtid. Fyll på under julgranen med julklappar som du själv designar. Hos Bags of Love hittar du julklappstips som kommer kunna förgylla din jul och sprida den där mysiga julstämningen.

Vad för sorts fotojulklappar gör ni?

Bags of Love tillverkar alla produkter för hand enligt traditionella hantverksmetoder. Vi arbetar endast med material av högsta kvalitet och erbjuder korta tillverkningstider. I vårt sortiment hittar du julklappar som kan gömams i julstrumpan, läggas under granen eller för Secret Santa lek. Om du vill ge bort något riktigt speciellt och användbart så är vårt set av personliga sängkläder ett fantastiskt val. Välj mellan lakan, påslakan eller örngott och designa ett underbart bäddset för söta drömmar. Om mottagaren är en foodie eller älskar att laga mat så passar vår serie av personliga kökstillbehör perfekt. Vi har bland annat praktiska ugnshandskar, skärbrädor, kökshanddukar, brickor och tallrikar med mera. Eller spara dina foton och minnen och gör en vacker fotobok av era bästa stunder tillsammans.