Tillbaka till hemsidan

Glastavla

Glastavla

Fototryck på glas Made in the UKMade in the UK

från 427,00 kr

Tryck dina favoritfoton på glas för en vacker glastavla med vibrerande färger och glasklar bild. Fototryck på glas är en unik form av tryck som vi mästrar galant. Ditt foto trycks på glas med polerade kanter och ger bilden liv och rörelse med ljusets reflektion.

 • Fraktas om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 120 kr

 • Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 427,00 kr
 • 2 397,00 kr styck (Spara 60,00 kr)
 • 3 370,00 kr styck (Spara 171,00 kr)

Detaljer: Personlig glastavla 

 • 25 x 20 cm glastavla med ställ
 • Liggande eller porträtt format
 • Fantastisk detaljåtergivning 
 • Härdat glas med polerade kanter 
 • Två metallskruvar som ger stöd 

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Glastavla med foton

Tryck ditt favoritfoto på glas. Skapa en vacker glastavla med ditt foto. Att trycka på glas är ovanligt och sällsynt så varför inte ta chansen att skapa en vacker glastavla? I vårt enkla onlineverktyg kan du ladda upp dina valda foton och se en förhandsgranskning av hur din slutprodukt kommer att bli. Ditt foto trycks på härdat glas med polerade kanter. Fototryck på glas ger en brilliant färgåtergivning, knivskarp bild och skapar en intressant look med ljusets brytning. Vi använder oss av digitaltryck som ger ett varaktigt tryck i glaset. Detta betyder att vi trycker rakt på glaset och inte ett så kallt transfertryck där man simpelt klistrar på ett tryck som kommer att förstöras med tiden. Endast glasbilder med hållbart tryck kommer att bestå med sina fantastiska färger och speciella dimension. 

Personliga presenter - fototryck på glas

Bags of Love är experter på att skapa diverse fotoprodukter av dina härliga minnen. Om du letar efter en personlig present till dina nära och kära så står vi redo till tjänst. Vår glastavla är en underbar present som garanterat kommer att uppskattas. Glastavlan är lyxig och exklusiv och gör sig lika bra hängandes i hallen som i vardagsrummet. För 3 års bröllopspresent är det glas som tävlar mot läder. Hos oss kan du hitta olika läderprodukter som nyckelringar, passfodral, iPad fodral samt denna fantastiska glastavla med fototryck.  

Tryck på glasskiva 

Är det ett foto i glas eller ett foto på glas? Det är svårt att säga för bilden och glaset är nu ett. Vi bränner in fotot i glaset för en fantastiskt glastavla. Det är inte två glasskivor med ett foto emellan och det är inte ett foto påklistrat på glas. Utan det är ett stycke glas med ditt foto fastbrännt i ett bestående tryck. Dessa fototryck på glas passar perfekt för högkvalitativt tryck av logotyper, foton, symboler och mönster. Din glastavla levereras i ett säkert paket väl paketerat så du kan skicka en glastavla med foto till familj eller vänner som bor långt bort för en exklusiv personlig present. 

Recensioner av Glastavla

Glastavla Betyg 4/5 baserat på 1 Kundrecensioner star star star starGör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Recensioner av Glastavla

Glastavla Betyg 4/5 baserat på 1 Kundrecensioner star star star star


Trendar just nu: