Personlig fickspegel

Personlig fickspegel

Designa en fickspegel

Spara 7% från 325,00 kr Tidigare 349,00 kr

Vår personliga fickspegel är en elegant kompakt spegel med ditt foto på locket. Fototrycket är permanent på en vit, skimrande yta som ger din bild en vacker skimrande effekt som hon kommer att älska. Din personliga spegel kommer i en söt presentpåse.

Detaljer: Fickspegel med eget tryck

  • Ett foto trycks på locket 
  • 7,5 cm diameter (inkl. snäppet)
  • Öppnas och stängs med litet snäppe 
  • 2 speglar på insidan
  • Tillverkad av polerad krom 
  • Kommer i en presentpåse

Designa personlig fickspegel online 

En söt och praktiskt personlig present som varje kvinna kommer att älska. Din personliga fickspegel kommer att finna en speciell plats i hennes hjärta... och i hennes handväska. Vacker och elegant fickspegel med fototryck som du enkelt designar 100% online i vårt smidiga onlineverktyg. Gör något fantastiskt med dina foton och ta hjälp av vår proffsiga service och skapa en personlig fickspegel till dig själv eller som en personlig present till dina nära och kära. Kanske till mors dag eller till alla hjärtans dag? En fickspegel är en klassisk gåva och med ett eget foto är det en originell gåva som definitivt kommer att uppskattas. 

Fickspegel med eget tryck

Bags of Love är experter på att skapa diverse fotoprodukter av dina härliga foton. All vår tillverkning sker i London, England under ett och samma tak vilket leder till korta tillverkningstider och top notch kvalitet av alla produkter. Vår fickspegel med eget tryck är tillverkat av polerad krom och ditt foto trycks på spegelns lock som består av en vit skimrande yta, vilket ger en extra fin effekt åt ditt foto. Din personliga spegel öppnas och stängs med ett litet snäppe och inuti finns det två speglar redo för kontroll av sminket. Den är rund, nätt och passar perfekt i stora som små handväskor. Spegeln kommer i en fin presentpåse med band.

En personlig alla hjärtans dag present

Det är inte alltid lätt att hitta personliga presenter till våra nära och kära. En fotoprodukt är både en originell och personlig gåva som garanterat uppskattas av mottagaren. Närmar sig alla hjärtans dag? Letar du efter den perfekta alla hjärtans dag presenten till flickvännen? Varför inte skapa en personlig fickspegel med fototryck av er favoritbild? Eller letar du efter en personlig present till mors dag? Vi levererar fickspegeln i en söt liten presentpåse så den är redo att ges bort till din älskade.

Du kanske även gillar: