Personlig fickspegel

Personlig fickspegel

Designa en fickspegel

Spara 7% från 325,00 kr Tidigare 349,00 kr

Vår personliga fickspegel är en elegant kompakt spegel med ditt foto på locket. Fototrycket är permanent på en vit, skimrande yta som ger din bild en vacker skimrande effekt som hon kommer att älska. Din personliga spegel kommer i en söt presentpåse.

Detaljer: Fickspegel med eget tryck

  • Ett foto trycks på locket 
  • 7,5 cm diameter (inkl. snäppet)
  • Öppnas och stängs med litet snäppe 
  • 2 speglar på insidan
  • Tillverkad av polerad krom 
  • Kommer i en presentpåse

Designa personlig fickspegel online 

En söt och praktiskt personlig present som varje kvinna kommer att älska. Din personliga fickspegel kommer att finna en speciell plats i hennes hjärta... och i hennes handväska. Vacker och elegant fickspegel med fototryck som du enkelt designar 100% online i vårt smidiga onlineverktyg. Gör något fantastiskt med dina foton och ta hjälp av vår proffsiga service och skapa en personlig fickspegel till dig själv eller som en personlig present till dina nära och kära. Kanske till mors dag eller till alla hjärtans dag? En fickspegel är en klassisk gåva och med ett eget foto är det en originell gåva som definitivt kommer att uppskattas. 

Fickspegel med eget tryck

Bags of Love är experter på att skapa diverse fotoprodukter av dina härliga foton. All vår tillverkning sker i London, England under ett och samma tak vilket leder till korta tillverkningstider och top notch kvalitet av alla produkter. Vår fickspegel med eget tryck är tillverkat av polerad krom och ditt foto trycks på spegelns lock som består av en vit skimrande yta, vilket ger en extra fin effekt åt ditt foto. Din personliga spegel öppnas och stängs med ett litet snäppe och inuti finns det två speglar redo för kontroll av sminket. Den är rund, nätt och passar perfekt i stora som små handväskor. Spegeln kommer i en fin presentpåse med band.

En personlig alla hjärtans dag present

Det är inte alltid lätt att hitta personliga presenter till våra nära och kära. En fotoprodukt är både en originell och personlig gåva som garanterat uppskattas av mottagaren. Närmar sig alla hjärtans dag? Letar du efter den perfekta alla hjärtans dag presenten till flickvännen? Varför inte skapa en personlig fickspegel med fototryck av er favoritbild? Eller letar du efter en personlig present till mors dag? Vi levererar fickspegeln i en söt liten presentpåse så den är redo att ges bort till din älskade.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

  • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
  • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
  • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
  • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu: