Tillbaka till hemsidan
Magisk mugg

Recensioner av Magiska muggar

Magisk mugg

Värmekänslig mugg med eget tryck

från 537,00 kr

Släpp in lite magi i ditt liv med en magisk mugg. Till en början verkar det vara en vanlig, tråkig mugg tills du häller i varm vätska och ditt f...

Mer information

 • salespoint-img

  Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: magisk mugg 

 • Foto framträder när koppen fylls med varm vätska 
 • Välj blå eller svart basfärg
 • Tålig, solid keramikmugg med foto
 • Designa din mugg med ett hemligt budskap
 • Storlek: 9,5 cm (h) x 8 cm (diameter), 300 ml
 • Väger ca. 200 gram

Tvättråd

Endast handtvätt.

 • Handtvätt

Personlig magisk mugg

Designa din egen magiska fotomugg som till synes verkar vara en tråkig svart eller blå färgad mugg tills varmvätska hälls i muggen och ditt foto framträder. Låt fikastunden bli spännande med en magisk mugg. Eller gör en romantisk present till din partner som till exempel ett hemligt meddelande som avslöjas när varm vätska hälls i muggen. Du designar din fotomugg enkelt i vårt smidiga onlineverktyg där du även kan välja mellan blå eller svart färg på din mugg. När vi mottagit din beställning trycker vi din magiska mugg med ett långvarigt miljövänligt tryck. Du behöver inte vänta länge på din fotomugg då vi erbjuder korta tillverkningstider och snabba leveranser över hela världen. 

Magisk fotomugg - roligt och coolt 

Att hitta personliga presenter är inte alltid det lättaste. Men med hjälp av Bags of Love kommer du garanterat att kunna hitta en rolig fotopresent till dina nära och kära. Vi är experter på att skapa diverse fotoprodukter av dina härliga foton. Vår magiska mugg som avslöjar ditt motiv när koppen blir varm är en rolig present som passar både vuxna som små. 

Designtips för magisk mugg

Din utvalda design täcker hela koppen men inte koppens handtag. Horisontella foton gör sig väldigt fint i tryck. När du har designat klart din magiska fotomugg så kan du spana in förhandsgranskningen för att se slutresultatet. Ett tips from du vill använda dig av ett hemligt meddelande är att börja din text nedifrån eftersom designen avslöjas när koppen blir varm. 

Observera: Trycket kan synas i vissa ljus på den blåa muggen, den svarta muggen är mer täckande. Din design kommer att täcka majoriteten av din magiska mugg På grund av vår tryckmetod på keramik så lämnar vår skrivare ett litet tomt område i designen på en sida. Detta område planeras under tillverkningen för att garantera att du kommer att bli nöjd med din slutprodukt. 

Skötselråd: Diskas för hand för att hjälpa trycket bevara sina färger. Använd ej diskmaskin. 

Vänligen notera: Beroende på din design så kan en del av din bild ses igenom den bestrukna ytan. Detta kan ses på en del bilder. 

Mängdrabatt: som med många av våra fantastiska fotoprodukter så kommer vår magiska mugg med en exklusiv mängdrabatt. Köp flera magiska muggar till vänner och familj för att spara.

Trendar just nu: