Tillbaka till hemsidan
Magisk mugg

Magisk mugg

Värmekänslig mugg med eget tryck Made in the UKMade in the UK

från 511,00 kr

Släpp in lite magi i ditt liv med en magisk mugg. Till en början verkar det vara en vanlig, tråkig mugg tills du häller i varm vätska och ditt f...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 511,00 kr
 • 2 263,00 kr styck (Spara 496,00 kr)

Detaljer: magisk mugg 

 • Foto framträder när koppen fylls med varm vätska 
 • Välj blå eller svart basfärg
 • Tålig, solid keramikmugg med foto
 • Designa din mugg med ett hemligt budskap
 • Storlek: 9,5 cm (h) x 8 cm (diameter), 300 ml
 • Väger ca. 200 gram

Tvättråd

Endast handtvätt.

 • Handtvätt

Personlig magisk mugg

Designa din egen magiska fotomugg som till synes verkar vara en tråkig svart eller blå färgad mugg tills varmvätska hälls i muggen och ditt foto framträder. Låt fikastunden bli spännande med en magisk mugg. Eller gör en romantisk present till din partner som till exempel ett hemligt meddelande som avslöjas när varm vätska hälls i muggen. Du designar din fotomugg enkelt i vårt smidiga onlineverktyg där du även kan välja mellan blå eller svart färg på din mugg. När vi mottagit din beställning trycker vi din magiska mugg med ett långvarigt miljövänligt tryck. Du behöver inte vänta länge på din fotomugg då vi erbjuder korta tillverkningstider och snabba leveranser över hela världen. 

Magisk fotomugg - roligt och coolt 

Att hitta personliga presenter är inte alltid det lättaste. Men med hjälp av Bags of Love kommer du garanterat att kunna hitta en rolig fotopresent till dina nära och kära. Vi är experter på att skapa diverse fotoprodukter av dina härliga foton. Vår magiska mugg som avslöjar ditt motiv när koppen blir varm är en rolig present som passar både vuxna som små. 

Designtips för magisk mugg

Din utvalda design täcker hela koppen men inte koppens handtag. Horisontella foton gör sig väldigt fint i tryck. När du har designat klart din magiska fotomugg så kan du spana in förhandsgranskningen för att se slutresultatet. Ett tips from du vill använda dig av ett hemligt meddelande är att börja din text nedifrån eftersom designen avslöjas när koppen blir varm. 

Observera: Trycket kan synas i vissa ljus på den blåa muggen, den svarta muggen är mer täckande. Din design kommer att täcka majoriteten av din magiska mugg På grund av vår tryckmetod på keramik så lämnar vår skrivare ett litet tomt område i designen på en sida. Detta område planeras under tillverkningen för att garantera att du kommer att bli nöjd med din slutprodukt. 

Skötselråd: Diskas för hand för att hjälpa trycket bevara sina färger. Använd ej diskmaskin. 

Vänligen notera: Beroende på din design så kan en del av din bild ses igenom den bestrukna ytan. Detta kan ses på en del bilder. 

Mängdrabatt: som med många av våra fantastiska fotoprodukter så kommer vår magiska mugg med en exklusiv mängdrabatt. Köp flera magiska muggar till vänner och familj för att spara.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett