Tillbaka till hemsidan
Pekbok för barn

Pekbok för barn

Gör din egen pekbok online

från 950,00 kr

Vår personliga pekbok är perfekt för lärande genom lek. Gör din egen pekbok med bilder av mor- eller farföräldrar, husdjur eller andra familjebi...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 96 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 950,00 kr
 • 2 826,00 kr styck (Spara 248,00 kr)

Detaljer: pekbok med egna foton

 • Mjuk, barnvänlig pekbok i filtmaterial
 • Designa omslaget, baksidan & 8 sidor
 • Väger ca. 280 gram
 • Mjukt & spännande filtmaterial
 • Perfekt present till barn mellan 0-4
 • Tillverkad för hand på beställning

Personlig pekbok - steg för steg 

Ta chansen och skapa något alldeles speciellt till ditt barn. Vår personliga pekbok är tillverkad av filt och är ett fantastisk och roligt sätt för barn att se bilder på familjemedlemmar som bor långt bort. Eller varför inte skapa en personlig sagobok med ditt barn som huvudperson. Bebisar och barn kommer att älska att se sina egna foton och namn i sin personliga pekbok. Gör din egen pekbok online och uppmuntra ditt barn att läsa, lösa knep och knåp eller identifiera olika djur. Möjligheterna är oändliga och du bestämmer själv pekbokens innehåll. 

Steg 1: Bestäm ett tema 

Vill du att din personliga pekbok ska vara en ett läromedel, god natt saga, fotoalbum eller något helt annat? Skapa ett innehåll som engagerar och väcker ditt barns naturliga nyfikenhet. Samla ihop de foton som du vill att boken ska innehålla och spara dem i en lättillgänglig mapp.

Steg 2: Designa omslaget 

Omslaget är det första som ditt barn kommer att se, så gör det färgglatt för att fånga ditt barns uppmärksamhet och kittla deras nyfikenhet om vad som gömmer sig inuti boken. Notera: Vi trycker inte dina foton över bokryggen, så tänk på utfallsområdet när du designar fram- och baksidan. Du kan även designa bokryggen med färg eller egen text. 

Steg 3: Fundera över layouten 

Innan du börjar designa din personliga pekbok kan det vara bra att tänka över layouten. En idé är att hålla texten på vänster sida och bilder på höger, speciellt för yngre barn som precis börjat lära sig ord och konceptet av att läsa. Du kan redigera textens typsnitt, färg och storlek för att matcha din design, se till att orden är stora och tydliga vilket förenklar det för ditt barn att känna igen bokstäverna. Pekboken kan användas för att lära ut olika djur, namn på familjemedlemmar, färger med mera som du kan låta ditt barn gissa. 

Steg 4: Kolla förhandsgranskningen 

Medan vi alltid kontrollerar och kontakta kunder när det kommer till bildkvalitet kan vi inte kontrollera stavning och andra delar av din design. Använd alltid vår förhandsgranskning med zoom-funktionen för att kontrollera att du är nöjd med din personliga pekbok innan du beställer.

Gör din egen pekbok online 

All vår tillverkning sker i Bags of Loves egna lokaler. Din personliga pekbok består av mjukt filtmaterial som limmas på kartong. Boken känns underbart mjukt och gör sig väldigt fint med tryck. Storleken är i ett smidigt format som låter barnet hålla i boken själv. Perfekt för “kan själv” perioden och för förvaring i babyväskan. Det är viktigt att veta att sidorna kan rivas ut ur bokryggen men de kan enkelt limmas fast om det skulle hända.  

Inspiration för pekbok med egna foton 

Fotobok:
För små babys är en personlig pekbok med foton av alla familjemedlemmar en underbar personlig present. Dedikera varje sida till en familjemedlem med foton och namn och se hur de förundras och känner igen ansikten av sina nära och kära. Detta hjälper även om du berättar historier för din baby så kan du peka på vem det är du pratar om. 

Lärande pekbok:
Att lära sig ska vara roligt eller hur? Varje dag är en fantastisk möjlighet för ditt barn att lära sig något nytt. Stimulera ditt barns nyfikenhet och kreativitet med en pekbok som du själv skapat. Gör en pekbok själv i vårt enkla onlineverktyg och lär genom lek på ett unikt och personligt sätt. 

Personlig sagobok:
Godnattsagor är en magisk upplevelse för de små, att lyssna på spännande sagor och berättelser om drakar och prinsessor medan John Blund infinner sig och ditt barn sommar. Tänk om ditt barn skulle få huvudrollen i en spännande saga? Gör en personlig sagobok och inkludera deras bästa vänner eller husdjur.

Personlig pekbok för barn:
Att hitta personliga presenter är inte alltid det lättaste. Vår personliga pekbok för barn är en toppen present till födelsedag, som doppresent eller till nyblivna föräldrar. 

Mängdrabatt: 

Precis som med många av våra fantastiska fotoprodukter kommer våra personliga pekböcker med en attraktiv mängdrabatt. Perfekt om du har flera barn, tvillingar eller många barnbarn. Köp fler än 1 idag för att ta del av detta fina erbjudande och spara in pengar.  

Trendar just nu: