Personlig presentkartong

Personlig presentkartong

Designa din egna presentkartong

från 288,00 kr

Slå in dina paket i stil och gör egna presentkartonger online med hjälp av Bags of Love. Presentkartonger med eget tryck av dina foton, mönster eller text som du designar online. Välj mellan 4 olika storlekar och gör paketinslagningen mer personlig!

 • Klar om 2 - 3 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala efter leverans

Detaljer: personlig presentkartong

 • Välj mellan 4 strl (S-M-L-XL)
 • 1 presentkartong
 • Framsidan trycks med din design 
 • Mängdrabatt 
 • Vikbar kartong - inget lim behövs

Designa dina egna presentkartonger 

Sätt en personlig touch på dina presenter med egendesignade presentkartonger. Ta chansen och designa dina egna presentkartonger online med hjälp av Bags of Love. Klicka på den gröna knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg. Våra presentkartonger med eget tryck kommer i 4 olika storlekar: små, medium och stora i 10-pack. Välj ut foton som du älskar och låt dem komma till liv i tryck. Framsidan av dina personliga presentkartonger trycks med din design och baksidan är vit med val av personlig text i mitten.  

Produktinformation: Personliga presentkartonger 

Välj mellan 4 storlekar 
Personlig presentkartonger 20mm djup
Liten 160 x 115 mm
Medium 220 x 150 mm
Stor 345 x 240 mm
XL 440 x 320 mm
1 kartong

Presentkartonger med eget tryck 

Har du hittat den perfekta presenten och vill slå in den i stil? Designa din egna presentkartong och imponera på mottagaren över din kreativitet. Eftersom alla presenter kommer i olika format och storlekar erbjuder vi fyra olika storlekar på våra personliga presentkartonger. De små presentkartongerna passar mindre sakerom klockor, mobilskal och anteckningsböcker. Våra större kartonger passar dagböcker, mindre filtar och örngott. Om du är osäker på vilken personlig presentkartong som du ska använda till din present så kan du alltid ta kontakt med vår kundservice via e-mail eller chattrutan här nedan. 

Designa dina egna presentkartonger 

Bags of Love älskar att ta fram nya originella fotoprodukter som du själv kan personalisera med dina foton, mönster eller text. Vår personliga presentkartong är ett fantastiskt tillskott i vårt ständigt växande sortiment och låter dig slå in dina paket i stil. Alla våra produkter tillverkas under ett och samma tak i London, Storbritannien. Vi kan på så sätt garantera att våra produkter är förstklassiga och korta tillverkningstider. Perfekt till julafton när du har många julklappar som måste slås in till släkt och vänner. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt egna fotocollage själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Du kanske även gillar: