Tillbaka till hemsidan
Provpakettygetiketter

Provpakettygetiketter

Testa våra personliga tygetiketter

från 490,00 kr

Beställ ett provpaket av färdigtryckta tygetiketter innan du beställer ett större antal personliga tygetiketter. Kolla in och känn på ett provse...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 110 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Provpaket personliga tygetiketter 

 • Fullt set av tryckta tygetiketter 
 • Se färgåtergivning & textur 
 • Se olika typsnitt, vikningar & tips
 • Känn på tygetiketterna, se storlekar
 • Varaktigt tryck som ej bleknar eller skavs av på flera år 

Prova på paket med personliga tygetiketter 

Testa vårt provpaket med personliga tygetiketter så att du kan få ett hum om hur de ser ut och känns innan du beställer en större mängd för dina hemmagjorda produkter. Om du är vilse i tygetikettdjungeln är Bags of Loves prova på-pack perfekt för dig. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att beställa ditt provpaket av tygetiketter. Vet du redan hur du vill designa dina tygetiketter? Om så är fallet kan du gå direkt till produktsidan för personliga tygetiketter och ladda upp din logotyp, foto eller text. Våra personliga tygetiketter trycks med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett långvarigt tryck med rik färgåtergivning. Vi erbjuder pack från 20 tygetiketter och uppåt utan minimum belopp vilket är perfekt om du vill testa att designa dina egna tygetiketter utan en större kostnad. Visa upp ditt märke med en tygetikett som du själv designat online.

Rabatter för tygetiketter med eget tryck

Om du beställer ett provpaket av tygetiketter så får du en rabattkod på 150 kr att använda till din nästa beställning av personliga tygetiketter.* Detta inkluderar tyg- och vanliga etiketter. * Erbjudandet gäller endast nya kunder och kan endast utnyttjas en gång. Rabattkoden upphör efter 30 dagar. 

Trendar just nu: