Provpack tygetiketter

Provpack tygetiketter

Testa våra personliga tygetiketter

från 75,00 kr

Beställ ett provpack av färdigtryckta tygetiketter innan du beställer ett större antal personliga tygetiketter. Kolla in och känn på ett provset av tygetiketter och få ett hum om typsnitt, färgåtergivning, format med mera.

  • Klar samma dag.

    Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

  • Leveranskostnad: 96 kr

  • Betala efter leverans

Detaljer: Provpack personliga tygetiketter 

  • Fullt set av tryckta tygetiketter 
  • Se färgåtergivning & textur 
  • Se olika typsnitt, vikningar & tips
  • Känn på tygetiketterna, se storlekar
  • Permanent tryck som ej bleknar eller skavs av  

Prova på pack av personliga tygetiketter 

Testa vårt provpack av personliga tygetiketter så att du kan få ett hum om hur våra personliga tygetiketter ser ut och känns innan du beställer en större mängd för dina hemmagjorda produkter. Om du är vilse i tygetikettdjungeln är Bags of Loves prova på pack av tygetiketter perfekt för dig. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att beställa ditt provpack av tygetiketter. Vet du redan hur du vill designa dina tygetiketter? Om så är fallet kan du gå direkt till produktsidan för personliga tygetiketter och ladda upp din logotyp, foto eller text. Våra personliga tygetiketter trycks med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett permanent tryck med rik färgåtergivning. Vi erbjuder pack från 20 tygetiketter och uppåt utan minimum belopp vilket är perfekt om du vill testa att designa dina egna tygetiketter utan en större kostnad. Visa upp ditt märke med en tygetikett som du själv designat online.

Rabatter för tygetiketter med eget tryck

Om du beställer ett provpack av tygetiketter så får du en rabattkod på 150kr att använda till din nästa beställning av personliga tygetiketter.* Detta inkluderar tyg- och vanliga etiketter. * Erbjudandet gäller endast nya kunder och kan endast utnyttjas en gång. Rabattkoden upphör efter 30 dagar. 

Du kanske även gillar: