Tillbaka till hemsidan
Aluminiumtavla med eget foto

Aluminiumtavla med eget foto

Foto på aluminium Made in the UKMade in the UK

från 472,00 kr

Testa att trycka på metall för ett coolt och modernt alternativ till ett vanligt inramat foto. Foto på aluminium görs sig riktigt fint med rik f...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Foto på aluminium - produktinformation  

En aluminiumtavla är en vacker och underbar dekoration till varje hem. Våra aluminiumtavlor med eget foto har en satinerad yta och är både UV-tåliga samt reptåliga. Vi erbjuder 8 olika storlekar. De små, medium och stora aluminiumtavlor är i rektangulär form och XL är kvadratisk. Aluminiumet är 2 mm tjockt vilket ger stadga och lång livstid åt trycket. De rundade hörnen är av 4 mm radie. Vi trycker med den senaste trycktekniken direkt på aluminiumtavlan vilket resulterar i ett djupt och hållbart tryck som inte kommer att blekna på många, många år. För att garantera att din aluminiumtavla behåller sin lyster och trycket håller råder vi att inte placera din aluminiumtavla med eget foto i direkt solljus under en längre tid. 

Modern inredning - foto på aluminum 

Det är enkelt att sätta upp din aluminiumtavla, ingen montering krävs och allt du behöver är skruvar och pluggar för att hänga upp din aluminiumtavla med eget foto. Tavlan ges en cool "svävande" effekt av dess avstånd på 22 mm från väggen. Detta förhindrar även friktion av aluminiumtavla och väggen. Städdags? Du kan enkelt damma av din tavla genom att torka rent den med en trasa. 

 • Liggande eller porträtt format
 • Välj mellan olika 8 storlekar 
 • Monteras 2,2 cm från väggen
 • Enkel att rengöra 

Storlekar - Aluminiumtavla med eget foto:

 • 17,8 x 12,7 cm
 • 12,7 x 17,8 cm
 • 20,3 x 20,3 cm
 • 25,4 x 20,3 cm
 • 20,3 x 25,4 cm
 • 35,6 x 27,9 cm
 • 27,9 x 35,6 cm
 • 30,5 x 30,5 cm

Vi trycker ditt foto direkt på aluminiumplåt av högsta kvalitet. Din personliga aluminiumtavla tillverkas för hand i London, England. All vår tillverkning sker under ett och samma tak. Vi kan på så sätt garantera att alla våra produkter är utav högsta kvalitet samt erbjuda korta tillverkningstider. Aluminiumtavlor med eget foto tillverkade av våra specialister här hos Bags of Love.

Hur kommer mina aluminiumtavlor att se ut? 

Oavsett om du beställer en liten, medium eller stor, så kommer dessa aluminiumtavlor med eget foto att göra sig helt fantastiskt på din vägg. Med sina rika färger och knivskarpa skärpa kommer ditt hem att få samma proffsiga känsla som på ett galleri. Vi kan trycka ett foto eller ett fotocollage om du har många foton och inte riktigt kan välja. Eftersom de monteras med ett visst avstånd från väggen ges aluminiumtavla en modern "svävande" effekt som ger tavlan en modern och cool känsla. Foto på aluminium är ett fantastiskt sätt att visa upp dina foton på ett nytt sätt. Gör något kul med dina foton och tryck en fototavla av aluminium. 

Tips och designidéer för aluminiumtavlor med foto 

3 av de storlekar som vi erbjuder har en 3:2 ratio vilket inger en konstfull gallerikänsla vilket innebär att illustrationer och grafiska bilder fungerar precis lika bra som vanliga foton. Är det ett speciellt citat som ger dig extra energi och inspiration? Tryck på aluminium för att ge orden liv och ett unikt konstverk att pryda ditt hem med. Har du ett flertal foton som du älskar och inte riktigt kan välja vilka som du ska använda? Då föreslår vi att du skapar ett fotocollage. Dessa collage kan du enkelt skapa genom att ladda upp dina bilder i vår enkla app som slumpmässigt skapar ett collage av dina bilder. Perfekt present för födelsedagar eller speciella tillfällen såsom studenten, dop, bröllop med mera.

Mängdrabatter för aluminiumtavlor 

Som med många av våra produkter erbjuder vi mängdrabatt, så överraska dina nära och kära med coola aluminiumtavlor med eget foto och köp mer än 1 för att få rabatt. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett