Aluminiumtavla med eget foto

Foto på aluminium

från 300,00 kr

Testa att trycka på metall för ett coolt och modernt alternativ till ett vanligt inramat foto. Foto på aluminium görs sig riktigt fint med rik färgåtergivning och skarp bildkvalitet. Våra aluminiumtavlor med eget tryck kommer i 7 olika storlekar. Enkel montering. 

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala efter leverans

Detaljer för tryck på aluminium

 • Glansig yta 2mm tjocklek 4mm rundade hörn
 • Direkt tryck på aluminiumplåt
 • Slitstark - UV och reptålig 
 • 7 storlekar (6 rektangulära, 1 kvadrat) 
 • 4 års garanti 

https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Aluminiumtavla

Betyg 4,8/5 baserat på 5 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Aluminiumtavlase alla

Foto på aluminium - produktinformation  

En aluminiumtavla är en vacker och underbar dekoration till varje hem. Våra aluminiumtavlor med eget foto har en glansig yta och är både UV-tålig samt reptålig. Vi erbjuder 7 olika storlekar. De små, medium och stora aluminiumtavlor är i rektangulär form och XL är fyrkantig. Aluminiumet är 2mm tjock vilket ger stadga och lång livstid åt trycket. De rundade hörnen är av 4mm radie. Vi trycker med den senaste trycktekniken direkt på aluminiumtavlan vilket resulterar i ett djupt och permanent tryck som inte kommer att blekna under tidens gång. För att garantera att din aluminiumtavla behåller sin lyster och trycket håller råder vi att inte placera din aluminiumtavla med eget foto i direkt solljus under en längre tid. 

Modern inredning - foto på aluminum 

Det är enkelt att sätta upp din aluminiumtavla, ingen montering krävs och allt du behöver göra är skruvar och pluggar för att hänga upp din aluminiumtavla med eget foto. Tavlan ges en cool "svävande" effekt av dess avstånd på 22mm - precis under 2.5 cm från väggen. Detta förhindrar även friktion av aluminiumtavla och väggen. Städdags? Du kan enkelt damma av din tavla genom att torka rent den med en trasa. 

 • Liggande eller porträtt format
 • Välj mellan olika 7 storlekar 
 • Monteras 2.5cm från väggen
 • Enkel att rengöra 

Storlekar - Aluminiumtavla med eget foto:

 • 17.8 x 12.7 cm
 • 12.7 x 17.8 cm
 • 25.4 x 20.3 cm
 • 20.3 x 25.4 cm
 • 35.6 x 27.9 cm
 • 27.9 x 35.6 cm
 • 30.5 x 30.5 cm

Vi trycker ditt foto direkt på aluminiumplåt av högsta kvalitet. Din personliga aluminiumtavla tillverkas för hand i Storbritannien. All vår tillverkning sker under ett och samma tak. Vi kan på så sätt garantera att alla våra produkter är utav högsta kvalitet samt erbjuda korta tillverkningstider. Aluminiumtavlor med eget foto tillverkade av våra specialister här hos Bags of Love.

Hur kommer mina aluminiumtavlor att se ut? 

Oavsett om du beställer en liten, medium eller stor, så kommer dessa aluminiumtavlor med eget foto att göra sig helt fantastiskt på din vägg. Med sina rika färger, knivskarpa skärpa kommer ditt hem att få samma professionella känsla som på ett galleri. Vi kan trycka ett foto eller ett fotocollage om du har många foton och inte riktigt kan välja. Eftersom de monteras med ett visst avstånd från väggen ges aluminiumtavla en modern "svävande" effekt som ger tavlan en modern och cool känsla. Foto på aluminium är ett fantastiskt sätt att visa upp dina foton på ett nytt sätt. Gör något kul med dina foton och tryck en fototavla av aluminium. 

Tips och designidéer för aluminiumtavlor med foto 

3 av de storlekar som vi erbjuder har en 3:2 ratio vilket inger en konstfull gallerikänsla vilket innebär att illustrationer och grafiska bilder fungerar precis lika bra som vanliga foton. Är det ett speciellt citat som ger dig extra energi och inspiration? Tryck på aluminium för att ge orden liv och ett unikt konstverk att pryda ditt hem med. Har du ett flertal foton som du älskar och inte riktigt kan välja vilka som du ska använda? Då föreslår vi att du skapar ett fotocollage. Dessa collage kan du enkelt skapa genom att ladda upp dina bilder i vår enkla app som slumpmässigt skapar ett collage av dina bilder. Perfekt present för födelsedagar eller speciella tillfällen såsom studenten, dop, bröllop med mera.

Mängdrabatter för aluminiumtavlor 

Som med många av våra produkter erbjuder vi mängdrabatt, så överraska dina nära och kära med coola aluminiumtavlor med eget foto och köp mer än 1 för att få rabatt. 

https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Aluminiumtavla

Betyg 4,8/5 baserat på 5 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Aluminiumtavlase alla

Du kanske även gillar: