Personliga tygetiketter

Recensioner av Personliga tygetiketter

Personliga tygetiketter

Designa egna textiletiketter

Spara 20% från 259,00 kr Tidigare 325,00 kr

Skapa dina egna vävda tygetiketter (100% Polyester) för dina hemmagjorda hantverk. Designa dina tygetikett...

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 96 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

DETALJER: TYGETIKETTER I FÄRG

 • Eleganta och bearbetade namnetiketter i satäng 190gsm
 • 13 storlekar, säljs i förpackningar om 10, 20, 40, 100 & 200
 • Full färgåtergivning och enkelt att designa online
 • Bygg ditt varumärke med minimala utlägg
 • 3 års garanti

Tvättråd

Tvätta i 40 grader. Stryk på låg värme, maximum 30 grader. Torktumla på låg värme. Högre värme än rekommenderat kan resultera i att färgerna bleknas.

 • Tvätta i 40 grader
 • Låg värme
 • Torktumla 1

Tips för att skapa egna tygetiketter 

För att uppnå det bästa slutresultatet när du designar dina egna textiletiketter är det viktigt att du håller din design synbar utan mindre detaljer. Använd inte teckenstorlek under 10 punkter samt fina snirkliga typsnitt. Kom ihåg att det är en liten personlig etikett som du skapar. Mindre etiketter har bara plats för en logotyp. Om du har en mängd av tvättråd är det bättre att välja en större tvättrådsetikett som rymmer all din information. Här nedan finns exempel för bra och mindre bra designs för etiketterna. 

Label design tips

Snabb fakta för egen designade textiletiketter  

När du kommit igång med att tillverka dina egna produkter behöver du den där extra sista touchen för ditt eget märke. En egendesignad tygetikett är verkligen pricken över i:et. Ett av de vanliga problemen är att man oftast måste beställa 1000 eller 5000 stycken etiketter från de flesta tillverkare. Du kanske inte alltid behöver en sån stor mängd till att börja med och det är en tråkig summa när du precis har startat upp ditt företag. Bags of Love erbjuder mindre kvantiteter av egna tygetiketter i paket om 10, 20, 40, 100 och 200. På så sätt kan du få en känsla för vad du gillar och om det skulle vara något som du behöver ändra sitter du inte fast med en massa etiketter som är utgångna. 

Roligt och enkelt att designa tygetiketter 

I vårt smidiga designverktyg kan du enkelt designa dina egna vävda etiketter precis som du vill. Ladda upp din bild, logotyp eller text och skapa din personliga etikett till ditt egna märke för en extra personlig touch. Du skapar din personliga tygetikett på några minuter och får se en förhandsgranskning över din produkt. Dina egendesignade etiketter tillverkas så fort vi mottagit din beställning här i vår egen fabrik. Våra personliga etiketter tillverkas av mjuk 100% polyester vävd satin vilket resulterar i en enastående slutprodukt. Etiketterna kan användas på alla typer av plagg från t-shirts, boxershorts till jackor och skor. På grund av utskriftskvaliteten på tyget, blir våra personliga tygetiketter jämna och mjuka med en lyster som ger ditt färdiga plagg en chic känsla.

Två olika typer av textiletiketter 

1. Mittvikt: Har en sluten kant med kanten insydd. Dessa vikes av kunden själv. 
2. Platt: Har en värmeförsegling vid de avskurna kanterna. Ändarna är tänkta att vikas. De är förseglade så att de inte ska fransa sig. Alla platta tygetiketter har 1 cm sömsmån till varje sida (till den angivna etikettstorleken).  

5 snabba om personliga etiketter 

 • Personliga etiketter, säljes i pack om 10, 20, 40, 100 & 200 etiketter
 • Mittvikta - 25x25 mm, 20x35 mm, 35x35 mm 40x25 mm, 50x25 mm, 50x50 mm (ungefärlig strl - utfallsområde ej inräknat, vikes själv)
 • Platta - personliga tygetiketter 35x15 mm, 50x15 mm, 50x35 mm, 50x50 mm, 80x50 mm, 70x25 mm, 90x70 mm (ungefärlig strl - utfallsområde ej inräknat)
 • Kan tvättas i tvättmaskin och tål torktumling 
 • Gratis tvättrådsbilder i vårt galleri
Vi erbjuder 3 års garanti på tryck och material.

OBS! Notera att etiketterna är tryckta och inte broderade.

På grund av tillverkningsmetoden vi använder, så är det möjligt att det blir några etiketter av tveksam kvalitet. Vi har valt att skicka dessa till dig gratis (utöver din beställning) i stället för att kasta dem, i hopp om att du finner någon användning för dem. Om du hittar några etiketter av tveksam kvalitet så är det högst troligt att dessa är skickade som extra etiketter och alltså inte en del av din beställning. Då dessa etiketter tillverkas för hand, är det möjligt att klipplinjer är synliga längs med kanten på dina etiketter.

Trendar just nu: