Designa egna textiletiketter

review_on review_on review_on review_on review_half

från 300,00 kr

Skapa dina egna vävda tygetiketter för dina hemmagjorda hantverk. Designa dina tygetiketter i vårt enkla onlineverktyg med ditt foto, märke eller logotyp. Full färgåtergivning med rikt tryck. Inget minimum belopp vid beställning.

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Handgjorda produkter

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Mängdrabatt

Detaljer för tygetiketter i färg 

 • Eleganta och bearbetade namnetiketter i Satäng 190g/kvm
 • 12 storlekar säljs i förpackningar om 20, 40, 100 & 200
 • Full färgåtergivning och enkelt att designa online  
 • Bygg ditt varumärke med minimala utlägg
 • 3 års garanti på tryck & material 


Recensioner av Personliga tygetiketter

Betyg 4,8/5 baserat på 6 Kundrecensioner se alla
 • testimonials Jättenöjd!
  Mina etiketter blev kanonbra! Lätt att designa själv, snabb leverans och bra kvalitet!
  Betyg 5 / 5 stjärnor - av
  ,
 • testimonials Snyggt & snabbt!
  Beställde tygetiketter med egen logga och QR-kod till de plagg jag designar. Mycket positivt att kunna beställa färre antal till en låg kostnad och att kunna designa tygetiketterna så att de passar min grafiska profil. Blev positivt överraskad att det gick så snabbt! På två dagar hade jag produkterna hos mig. Kan definitivt rekommendera detta till små företag som inte vill beställa stora kvantiteter.
  Betyg 5 / 5 stjärnor - av
  ,
 • testimonials Beställde ett provpack av era tygetiketter till mina egen stickade produkter. Bra verktyg och klara direktiv om hur jag skulle ladda upp för att skapa etiketterna.. Slutprodukten blev väldigt fint och jag kommer beställa från er igen!
  Betyg 5 / 5 stjärnor - av
  ,
 • testimonials Ni hade fått fem stjärnor av mig om verktyget hade varit lite enklare. Det var svårt med trianglarna som varnade om placering. Det kanske är jag inte er, men är iallafall glad över hur det blev till slut trots all joksande med verktyget.
  Betyg 4 / 5 stjärnor - av
  ,

Tips för att skapa egna tygetiketter 

För att uppnå det bästa slutresultatet när du designar dina egna textiletiketter är det viktigt att du håller din design synbar utan mindre detaljer. Använd inte teckenstorlek under 10 punkter samt fina snirkliga typsnitt. Kom ihåg att det är en liten personlig etikett som du skapar. Mindre etiketter har bara plats för en logotyp. Om du har en mängd av tvättråd är det bättre att välja en större tvättrådsetikett som rymmer all din information. Här nedan finns exempel för bra och mindre bra designs för etiketterna. 

Label design tips

Snabb fakta för egen designade textiletiketter  

När du kommit igång med att tillverka dina egna produkter som du designat behöver du den där extra sista touchen för ditt egna märke. En egen designad tygetikett är verkligen pricken över i:et. Ett av de vanliga problemen är att man oftast måste beställa 1000 eller 5000 stycken etiketter från de flesta tillverkare. Du kanske inte alltid behöver en sån stor mängd till att börja med och det är en tråkig summa när du precis har startat upp ditt företag. Bags of Love erbjuder mindre kvantiteter av egna tygetiketter i paket om 20, 40, 100 och 200. På så sätt kan du få en känsla för vad du gillar och om det skulle vara något som du behöver ändra sitter du inte fast med en massa etiketter som är utgångna. 

Roligt och enkelt att designa tygetiketter 

I vårt smidiga onlineverktyg kan du enkelt designa dina egna vävda etiketter precis som du vill. Ladda upp din bild, logotyp eller text och skapa din personliga etikett till ditt egna märke för en extra personlig touch. Du skapar din personliga tygetikett på några minuter och får se en förhandsgranskning över din produkt. Dina egen designade etiketter tillverkas så fort vi mottagit din beställning här i London, Storbritannien. Våra personliga etiketter tillverkas av mjuk 100% polyester vävd satin vilket resulterar i en enastående slutprodukt. Etiketterna kan användas på alla typer av plagg från t-shirts, boxershorts till jackor och skor. På grund av utskriftskvaliteten på tyget, blir våra personliga tygetiketter jämna och mjuka med en lyster som ger ditt färdiga plagg en chic känsla.

Två olika typer av textiletiketter 

1. Mittvikt: Har en sluten kant med kanten insydd. 
2. Platt: Har en värmeförsegling vid de avskurna kanterna. Ändarna är tänkta att vikas. De är förseglade så att de inte ska fransa sig. Alla platta tygetiketter har 1cm sömsmån till varje sida (till den angivna etikettstorleken). 

Alla textiletiketter har en tunn svart eller grå skärlinjen så att vi kan trimma dina etiketter till rätt storlek. Detta kommer att sys in din produkt så det bör inte vara synligt i slutprodukten. 

5 snabba om personliga etiketter 

 • Personliga etiketter, säljes i pack om 20, 40, 100 & 200 etiketter
 • Mittvikta - 25x25 mm, 20x35 mm, 35x35 mm 40x25 mm, 50x25 mm, 50x50mm (ungefärlig strl - utfallsområde ej inräknat)
 • Platta - personliga tygetiketter 35x15 mm, 50x15 mm, 50x35 mm, 50x50 mm, 80x50 mm, 70x25 mm, 90x70mm (ungefärlig strl - utfallsområde ej inräknat)
 • Kan tvättas i tvättmaskin och tål torktumling 
 • Gratis tvättrådsbilder i vårt galleri
Vi erbjuder 3 års garanti på tryck och material.

OBS! Notera att etiketterna är tryckta och inte broderade.

Du kanske även gillar: