Tillbaka till hemsidan
Transferpapper med tryck

Recensioner av Transferpapper

Transferpapper med tryck

Beställ transferpapper med eget tryck

från 312,98 kr

Beställ transferpapper med din egen design. Passar studenter, designers eller hemmapysslaren. Vi har inget minimibelopp. Oavsett om du behöver e...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Digitalt transfertryck

 • Högkvalitativt transferpapper för professionellt tryck
 • Till polyestertyger samt hårda ytor
 • Storlek från A4 till hundratals meter
 • Perfekt för sublimeringstryck. Redo för press
 • Generös mängdrabatt

Köp transfertryck online 

Är du på jakt efter färdigtryckt transferpapper? Vill du pressa din design på textiler eller hårda material som porslin och trä? Då har du kommit helt rätt! Hos Bags of Love så kan du designa ditt eget transfertryck enkelt online. Vi erbjuder väldigt korta tillverkningstider och inget minimum belopp. Om du inte själv har tillgång till en skrivare så står vi redo till tjänst. All vår tillverkning sker i våra egna lokaler, under ett och samma tak. När vi producerar ditt transfertryck använder vi oss av stora, professionella skrivare, industriellt papper samt högkvalitativa bläck. Detta industriella papper använder vi även när vi tillverkar våra egna produkter. Vid rätt teknik så är trycket långvarigt. Vi erbjuder studentrabatt om du visar upp ditt studentkort. Vänligen kontakta oss i chatten eller över e-mail för för frågor angående studentrabatt eller mängdrabatt. 

Gör ditt eget transfertryck 

Transferpapper fungerar allra bäst på vita textiler. Om du använder textiler med färg kan dina färger komma att påverkas. Trycket kommer fortfarande att transfereras men färger kanske inte återges till perfektion. Transferpapprets vita områden består inte av någon färg eller bläck. Detta innebär att om du lämnar något område tomt i din design kommer materialet som du trycker på att synas igenom. 

Designa egna transfertryck online 

Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg. Där kan du välja mellan två olika typer av papper (viktigt att du väljer rätt) för antingen textiler eller hårda material. Textilpappret är perfekt för dig som planerar att trycka på tyger, som t-shirts eller lakan. Pappret för hårda material går att använda till de flesta material som är passande för tryck. I onlineverktyg kan du anpassa storleken på pappret och ladda upp din design. Vänligen se till att du har valt rätt storlek och att du väljer rätt papper för ditt material. Kontrollera förhandsgranskningen när du känner att du är färdig med din design. Vi erbjuder extremt korta tillverkningstider och det är inte säkert att du har tid att ändra din design efter att du har lagt din beställning. 

Notera: Vi erbjuder transferpapper för textiler (max 159 cm bredd) och även transferpapper för hårda material (max 109 cm bredd).

 • Ladda upp din design så som du vill att det ska se ut på din produkt. Vi kommer automatisk spegelvända din design åt dig - du behöver ej göra detta själv. Färdigställ din design och kontrollera att den lever upp till dina förväntningar.
 • Vi rekommenderar att pressa på temperaturer mellan 180°C - 205°C. Presstid varierar mellan 50-110 sekunder.
 • Vi rekommenderar att testa textilen först innan du bestämmer dig för att fullborda trycket, för att försäkra dig om att tyget tåls att tryckas och ej smälter eller bränns vid.
 • Rekommenderat för polyestertyger och substrat endast. För bäst resultat rekommenderar vi material med över 85% polyesterfiber. Rekommenderas ej för 100% naturliga tyger.
 • Vårt transferpapper är ej dekaltryck. Vårt papper är endast avsett för värmepress/sublimeringstryck.

Varning: Som nämnt ovan får du bäst resultat om du använder avsedda värmepress/sublimeringsmaskiner. Om du väljer att överföra trycket på egen hand, till exempel med ett strykjärn, så råder vi dig att göra detta på egen risk. Det är många faktorer som spelar roll vid transfertryck, och det är viktigt att du har detta i åtanke då material, temperatur, press och position alla har en viktig roll för att uppnå perfekt resultat. Till och med rumstemperatur kan påverka färgresultatet, så det är viktigt att du testar dig fram för att se vad som funkar bäst, innan du bestämmer dig för att slutföra ditt projekt. Vi kan ej hållas ansvariga om du inte lyckas pressa trycket.

Vänligen notera att din design kommer se en aning blekt ut på pappret. Detta är helt normalt och representerar inte det färdigtryckta resultatet då färgerna kommer till liv i kontakt med värme. Oroa dig inte, din design kommer att se snygg ut!

Trendar just nu: