Tillbaka till hemsidan

Personliga t-shirts & toppar dam

Kolla igenom vårt sortiment av personliga t-shirts för dam och släpp lös ditt inre modelejon. Brett sortiment av t-shirts med eget tryck av foton, mönster, slogans eller grafik. 

Designa t-shirts dam enkelt online 

Vår serie av personliga t-shirts för dam är perfekt för dagliga äventyr. Designa en t-shirt online som blir din go to t-shirt som du kan bära till allt både hemma och på jobbet. Välj mellan olika storlekar och stilar, hos oss hittar du garanterat din dröm t-shirt. Vi har allt från figurnära t-shirts, kortärmat och långärmat för lite mer kyligare dagar. Det bästa av allt med våra personliga t-shirts? Det är att du själv designar den som du vill med dina foton, mönster och text. I vårt onlineverktyg kan du välja mellan olika fantastiska textiltyper och efter du har gjort de grundläggande designalternativen så börjar den roliga designprocessen! 

Våra personliga t-shirts för dam kommer i 8 olika storlekar och med olika passformer. Du kommer garanterat kunna hitta en t-shirt som passar dig hos oss. Designa din t-shirt som du vill. I vårt onlineverktyg får du fria händer att göra din t-shirt som du vill. Designa fram- och baksidan. Oavsett om t-shirten är till din personliga garderob eller en present till din bästa kompis, så är det säkert att den är 100% unik.