Personliga fotobrickor

Designa egen fotobricka

från 325,00 kr

Hos Bags of Love kan du designa dina egna unika fotobrickor med motiv. Våra brickor är exklusiva och är en fantastisk fotopresent som är enkel att skapa med vårt onlineverktyg till dina nära och kära. Brickor med tryck gör den dagliga fikastunden mer mysig.

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala efter leverans

Personlig bricka med foto

 • Fyra olika storlekar med flera användningsområden
 • Bricka av hög kvalitet. Robust & reptålig
 • Rika färger med glansig yta
 • 3 års garanti på tryck & tillverkning

https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Personlig fotobricka

Betyg 4,9/5 baserat på 19 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Personlig fotobrickase alla

Designa din egen fotobricka

Detta är ett fantastisk fotopresent som du kan designa precis som du vill med bilder, text eller mönster. Bags Of Love är experter på tryck och vi skapar produkter av hög kvalitet med dina minnen. Denna fotobricka är ett ett utmärkt sätt att visa upp konst, en fin present till barnens lärare eller bara att ha hemma för mysiga fikastunder eller speciella frukostar på sängen. Vi bearbetar din beställning snabbt och tillverkar din fotobricka här i London. Det finns inget minimum belopp på hur många brickor med tryck som du måste beställa. En bricka har många olika användningsområden. Den är till exemplet smidig i soffan för middag framför tv:n, servera fika ute i trädgården, lägga upp smörgåsar eller andra organisationsmöjligheter. Användningsområdena för en personlig bricka är oändliga. Du skapar enkelt din fotobricka med tryck i vårt smidiga onlineverktyg. Du behöver bara ladda upp dina digitala bilder, mönster eller text så tar vi han dom resten och innan du vet ordet av det har du fått hem din personliga fotobricka på posten. 

Fotobrickor storlek:

Vi har fyra olika storlekar av våra fotobrickor. De stora, klassiska används till att servera middag, eller fika för ett större sällskap. Vi har dock fått höra av våra kunder att de använder de personliga fotobrickorna till en mängd andra saker också. De är populära att använda för organisation av smycken samt som en personlig detalj på skrivbordet för att organisera pennor, gem med mera. 

 • Liten rektangulär fotobricka 27x20cm (10.5" x 8") perfekt för eftermiddagsfikat (insidans storlek = 22 x 15cm cirka)
 • Stor rektangulär middagsbricka 43x33cm (16.75" x 13") optimal för att ha i knät eller servera middag (insidans storlek = 38x28cm cirka)
 • Lång smal fotobricka för smörgåsar 43x13.5cm (16.75" x 5.25") för uppläggning av smörgåsar med mera. (insidans storlek = 37 x 8.5cm cirka)
 • Ordning och reda med en skrivbordsbricka 20x11.5cm (8"x4.5") för pennor, gem, nycklar... (insidans storlek = 15 x 6.5cm cirka)

Alla våra fotobrickor är av 3.25mm tjock plast av högsta kvalitet. Vi trycker och tillverkar din bricka exklusivt här i London, Storbritannien.

Personliga fotobrickor för alla tillfällen

Vi på Bags of Love är experter på att skapa dessa personliga fotoprodukter som ger ditt hem en unik touch eller utgör en personlig present till dina nära och kära. Våra fotobrickor är av hög kvalitet med ett rikligt bestående tryck. De har ett brett användningsområde från allt till middagar framför tv:n, servera eftermiddagskaffet ute i trädgården eller organisera dina smycken. Du väljer själv hur du vill utforma din personliga fotobricka. Kanske har du ett favorit foto eller flera favorit foton som tillsammans kan bilda ett fint fotocollage. Eller om du har designat ett mönster som du tycker skulle göra sig fint hemma hos dig. Du kan designa din personliga bricka precis som du vill i vårt onlineverktyg. 

Tips: Planera för din bild att vara centrerad och undvik att placera bilder med mycket detaljer på sidorna för att undvika förvrängning av detaljer. 

Skötselråd: Du kommer garanterat att älska din bricka med tryck! Den är glansig med ett bestående tryck så du kan enkelt torka av den med en våt trasa. Använd ej diskmaskin. Vi erbjuder en 3 års garanti på tryck & tillverkning av din personliga fotobricka. OBS! Brickan kan smälta vid väldigt höga temperaturer (>110˚C). Koppar med varma drycker funkar fint, men var försiktigt med kokheta tallrikar och skålar.

https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Personlig fotobricka

Betyg 4,9/5 baserat på 19 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Personlig fotobrickase alla

Du kanske även gillar: