Tillbaka till hemsidan
Personliga fotobrickor

Personliga fotobrickor

Designa egen fotobricka Made in the UKMade in the UK

Spara 7% från 511,00 kr Tidigare 550,00 kr

Hos Bags of Love kan du designa dina egna unika fotobrickor med motiv. Våra brickor är exklusiva och är en fantastisk fotopresent som är enkel a...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 589,00 kr
 • 2 471,96 kr styck (Spara 234,08 kr)
 • 4 441,60 kr styck (Spara 589,60 kr)

Detaljer: Fotobricka

 • Fyra olika storlekar med flera användningsområden
 • Bricka av hög kvalitet.
 • Robust & reptålig
 • Enkel att rengöra
 • 80-500 gram beroende på storlek
 • 3 års garanti på tryck & tillverkning

Tvättråd

Endast handtvätt.

 • Handtvätt

Designa din egen fotobricka

Detta är ett fantastisk fotopresent som du kan designa precis som du vill med bilder, text eller mönster. Bags of Love är experter på tryck och personliga fotoprodukter. Med hjälp av dina minnen skapar vi produkter av hög kvalitet. En fotobricka är ett ett utmärkt sätt att visa upp konst, en fin present till barnens lärare eller bara att ha hemma för mysiga fikastunder eller speciella frukostar på sängen. Vi bearbetar din beställning snabbt och tillverkar din fotobricka för hand, på beställning. Vi har inget minimibelopp av hur många brickor med tryck som du måste beställa.

Bricka med eget tryck

En bricka har många olika användningsområden. Den är till exemplet smidig i soffan för middag framför tv:n, servera fika ute i trädgården, lägga upp smörgåsar eller andra organisationsmöjligheter. Användningsområdena för en personlig bricka är oändliga. Du skapar enkelt din fotobricka med tryck i vårt smidiga onlineverktyg. Du behöver bara ladda upp dina digitala bilder, mönster eller text så tar vi han dom resten och innan du vet ordet av det har du fått hem din personliga fotobricka på posten. 

Fotobrickor storlek:

Vi har fyra olika storlekar av våra fotobrickor. De stora, klassiska används till att servera middag, eller fika för ett större sällskap. Vi har dock fått höra av våra kunder att de använder de personliga fotobrickorna till en mängd andra saker också. De är populära att använda för organisation av smycken samt som en personlig detalj på skrivbordet för att organisera pennor, gem med mera. 

 • Liten rektangulär fotobricka 27x20 cm (10,5" x 8") perfekt för eftermiddagsfikat (insidans storlek = 22 x 15 cm cirka)
 • Stor rektangulär middagsbricka 43x33 cm (16,75" x 13") optimal för att ha i knät eller servera middag (insidans storlek = 38x28 cm cirka)
 • Lång smal fotobricka för smörgåsar 43x13,5 cm (16,75" x 5,25") för uppläggning av smörgåsar med mera. (insidans storlek = 37 x 8,5 cm cirka)
 • Ordning och reda med en skrivbordsbricka 20x11,5 cm (8"x4,5") för pennor, gem, nycklar... (insidans storlek = 15 x 6,5 cm cirka)

Alla våra fotobrickor är av 3,25 mm tjock plast av högsta kvalitet. Vi trycker och tillverkar din bricka exklusivt här i vår egen fabrik.

Personliga fotobrickor för alla tillfällen

Vi på Bags of Love är experter på att skapa dessa personliga fotoprodukter som ger ditt hem en unik touch eller utgör en personlig present till dina nära och kära. Våra fotobrickor är av hög kvalitet med ett rikligt bestående tryck. De har ett brett användningsområde från allt till middagar framför tv:n, servera eftermiddagskaffet ute i trädgården eller organisera dina smycken. Du väljer själv hur du vill utforma din personliga fotobricka. Kanske har du ett favorit foto eller flera favorit foton som tillsammans kan bilda ett fint fotocollage. Eller om du har designat ett mönster som du tycker skulle göra sig fint hemma hos dig. Du kan designa din personliga bricka precis som du vill i vårt onlineverktyg. 

Tips: Planera för din bild att vara centrerad och undvik att placera bilder med mycket detaljer på sidorna för att undvika förvrängning av detaljer. 

Skötselråd: Du kommer garanterat att älska din bricka med tryck! Den är glansig med ett bestående tryck så du kan enkelt torka av den med en våt trasa. Använd ej diskmaskin. Vi erbjuder en 3 års garanti på tryck & tillverkning av din personliga fotobricka. OBS! Brickan kan smälta vid väldigt höga temperaturer (>110˚C). Koppar med varma drycker funkar fint, men var försiktigt med kokheta tallrikar och skålar.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett