Läderhängetiketter

Personliga läderetiketter

från 240,00 kr

Real LeatherLyft fram ditt märke med våra vackra läderhängetiketter med eget tryck. Läderetiketterna tillverkas av italienskt Nappaläder och trycks med din design, logotyp, foto eller text. Personliga hängetiketter ger ditt märke den lyxiga känslan som det förtjänar. Kommer i pack om 10 etiketter.

  • Klar om 1 - 2 dagar

  • Leveranskostnad: 96 kr

  • Betala efter leverans

Detaljer: Läderetiketter med eget tryck 

  • Permanent tryck på en sida 
  • Färdigt hål för kulkedjan 
  • Högkvalitativt italienskt Nappaläder
  • Möjlighet att designa varje etikett individuellt
  • 150mm kulkedja eller rosett medföljer 

Läderetiketter för designers & studenter 

Ge ditt klädesmärke eller handgjorda produkter en lyxig finish med våra personliga hängetiketter i läder. Du kan enkelt designa dina hängetiketter helt online i vårt smidiga onlineverktyg. I verktyget laddar du upp ditt foto, logotyp, motiv eller text och placerar ut din design på etikettens tryckyta. Våra personliga läderetiketter är förstklassiga och kommer att ge dina produkter en elegant och genomtänkt känsla. Din personliga hängetikett tillverkas av mjukt italienskt Nappaläder av högsta kvalitet som andas elegans. Vi använder oss av den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett permanent tryck med rik detaljåtergivning. Färger tenderar att bli milda i tryck och vita områden i din design får en lätt gulfärgad ton. Detta beror på den höga värme som används vid tryck. Detta ger ditt tryck en mer rustik och dov känsla. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika produkter som passar både etablerade designers som hemmapysslaren. Se våra vackra swing tags och självhäftande etiketter för mer inspiration. 

Dekorera paket med personliga swing tags i läder

Om du gillar att pyssla och älskar att personalisera dina paket, så är våra läderhängetiketter med eget tryck ett roligt alternativ. När du har slagit in ditt paket kan du hänga på dessa vackra läderetiketter med tryck av dina foton eller text. Etiketten tillverkas av italienskt nappaläder och kommer med en fin silvrig kulkedja som gör det enkelt att hänga på etiketten. Visa upp din kreativa sida för dina familjemedlemmar eller vänner med en personlig hängetikett som du designat själv. 

Personliga hängetiketter i läder - multi pack

Hos oss kan du beställa personliga läderetiketter i ett smidigt 10-pack. Bags of Love har inget minimum belopp. Oavsett om du behöver 5st eller 50st personliga hängetiketter är vi redo att tillverka din beställning.

Obs: Tryckets färger kan bli en aningen dova och vita områden kan uppträda lätt gulaktiga på grund av trycktekniken. 

Du kanske även gillar: