Tillbaka till hemsidan
Läderhängetiketter 10-pack

Läderhängetiketter 10-pack

Personliga läderetiketter Made in the UKMade in the UK

från 490,00 kr

Lyft fram ditt märke med dessa vackra läderhängetiketter med eget tryck. Läderetiketterna tillverkas av äkta nappaläder eller läderimitation och...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Läderetiketter med eget tryck 

 • Varaktigt tryck på en sida 
 • Färdigt hål för kulkedjan 
 • Högkvalitativt äkta nappaläder eller läderimitation 
 • Möjlighet att designa varje etikett individuellt
 • 150 mm kulkedja eller rött band kan väljas till

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Läderetiketter för designers & studenter 

Ge ditt klädmärke eller handgjorda produkter en lyxig finish med våra personliga hängetiketter i läder. Du kan enkelt designa dina hängetiketter i vårt smidiga onlineverktyg. I verktyget laddar du upp ditt foto, logotyp, motiv eller text och placerar ut din design på etikettens tryckyta. Våra personliga läderetiketter är förstklassiga och kommer att ge dina produkter en elegant och genomtänkt känsla. Din personliga hängetikett tillverkas av lent äkta nappaläder av högsta kvalitet som andas elegans eller läderimitation. Vi använder oss av den senaste trycktekniken speciellt utvecklat för läder vilket resulterar i ett varaktigt tryck med rik detaljåtergivning. I vårt sortiment har vi många olika produkter som passar både etablerade designers som hemmapysslaren. Se våra vackra swing tags och självhäftande etiketter för mer inspiration. 

Dekorera paket med personliga swing tags i läder

Om du gillar att pyssla och älskar att skräddarsy dina paket, så är våra läderhängetiketter med eget tryck ett roligt alternativ. När du har slagit in ditt paket kan du hänga på dessa vackra läderetiketter tryckta med dina foton eller texter. Etiketten tillverkas av äkta nappaläder och du kan välja till ett rött band eller en kulkedja av nickel eller rostfritt stål som gör det enkelt att hänga på etiketten. Visa upp din kreativa sida för dina familjemedlemmar eller vänner med en personlig hängetikett som du designat själv. 

Personliga hängetiketter i läder - multi pack

Hos oss kan du beställa personliga läderetiketter i ett smidigt 10-pack. Bags of Love har inget minimibelopp. Oavsett om du behöver 5 eller 50 stycken personliga hängetiketter är vi redo att tillverka din beställning.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett