Bomullstyg med eget tryck

Designa eget bomullstyg

från 14,50 kr

Bags of Love erbjuder möjligheten att trycka din design på underbara, ekologiska bomullstyger, eller på stryktåligt polyesterbomull. Vi har vad du letar efter! Ladda upp din design i vårat onlineverktyg för att beställa ditt bomullstyg. Vi använder oss av sublimeringstryck vilket ger ett permanent tryckresultat.

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala efter leverans

Designa bomullstyg med eget tryck 

 • Högkvalitativa bomullstyger
 • Vävda & stickade alternativ 
 • Passar till plagg, accessoarer, inredning 
 • Bra färgåtergivning 
 • Ingen minimum beställning, tillval av fåll 

https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Bomullstyg med tryck

Betyg 4,8/5 baserat på 5 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Bomullstyg med tryckse alla

Alternativ för bomull med eget tryck

Vi jobbar ständigt för att bygga upp vår textilbank av bomullstyger. Här nedan kommer en liten sammanfattning av de tyger vi kan erbjuda i dagsläget. Förhoppningsvis kommer detta hjälpa dig i vår tygdjungel. Om du fortfarande känner dig osäker kan du beställa vår samling av textilprover eller vid ytterligare frågor kontakta vår kunniga kundservice via chatt eller e-mail.

 • Stort utbud av naturliga tyger och även polyesterblandingar
 • Specialist tryckmetod för bomullstyger 
 • Perfekt för tillverkning av kläder, underkläder, pyjamas 
 • Anti-nopp egenskaper 
 • Kan bäras hela året 
 • Behåller kroppsvärme i kallt väder 
 • Håller kroppen sval i varmt väder 
 • Passar sängkläder, kuddar och hobbykreationer 
 • Enkel att hantera och sy 
 • Mjuk men slitstark 
 • Välj mellan 4 olika kantsömmar 
 • Inget minimum belopp 
 • Trycks på beställning i London, Storbritannien 
 • Klar inom 1-2 dagar

Ekologisk bomull med eget tryck

Ekologisk bomull odlas utan användning av bekämpningsmedel och konstgödsel. Bags of Love värnar om naturen och vi använder oss därför av den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett permanent och miljövänligt tryck. Du kan även hitta ekologiska tyger i metervara som du kan personalisera med dina mönster. Designa ekobomullstyg hos oss för ditt kreativa skapande. Ekologisk bomull kan användas till barnkläder, filtar, plagg och andra hobbykreationer. 

Designa bomullstyg med ditt mönster

Hos oss kan du trycka ditt eget mönster på noga utvalda bomullstyger. Välj mellan vävda, mjuka, krispiga och andra underbara högkvalitativa bomullstyger. Vi trycker med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett levande och knivskarpt tryck. Klicka på den gröna knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt onlineverktyg där du kan se våra utvalda bomullstextiler. I vårt onlineverktyg kan du även välja till om du vill fålla ditt tyg med svart eller vit tråd. Beställ bomullstyger på metervara med upp till 150 cm bredd utan minimum belopp.  

Designa bomullstyg online - repetera mönster 

I vårt onlineverktyg kan du designa ditt bomullstyg precis som du vill till dina kreationer och projekt. I vårt användarvänliga verktyg finner du en mängd olika alternativ som förenklar din design. Du kan till exempel repetera ditt mönster med mera. Skapa ett unik bomullstyg med eget tryck på metervara 100% online. All vår tillverkning från tryck till sömnad sker i London, Storbritannien under ett och samma tak. På så sätt kan vi garantera att ditt bomullstyg med tryck är utav högsta kvalitet samt korta tillverkningstider. 

Välj med eller utan fåll

Bags of Love är experter på tillverkning av diverse produkter designade av dig. I vårt onlinverktyg kan du välja till att få ditt bomullstyg med tryck fållat mot en liten extra tilläggsavgift. Vi skapar en liten fåll som vanligtvis tar 5mm material. Om du beställer 100x100cm kan du förvänta dig att ditt tyg kommer att bli ungefär 99x99cm (fåll samt krympning). Du kan välja mellan svart eller vit tråd för att bäst matcha ditt mönster. Vid frågor kan du kontakta oss via chatt eller e-mail.  

Modedesigners, studenter och tygälskare

Ge liv åt dina älskade kreationer på 100% krispigt ekobomullstyg till dina projekt. Medan andra textiltryckerier ber dig att skicka din design via e-mail och har ett minimum belopp så erbjuder vi ett enkelt onlineverktyg som låter dig ladda upp ditt mönster, välja tyg, bestämma tygets storlek samt tillval av fåll. Allt detta sker 100% online och oavsett om du vill ha en meter av bomullstyg med tryck eller tio meter så står vi redo till tjänst. Vi erbjuder korta tillverkningstider så du behöver inte vänta länge på att få hem ditt tryckta bomullstyg. Vi har över tio års erfarenhet i branschen och vi arbetar under minutiösa former för att kunna erbjuda dig den bästa slutprodukten för dig och ditt projekt. 

Kreativa ideér för tryckta bomullstyger 

Möjligheterna är oändliga för sköna bomullstyger. Bomull är ett allsidigt tyg som har använts i flera tusentals år och kan användas till plagg, heminredning och diverse hobbyprojekt. Om du älskar att göra dina egna projekt som till exempel sy babynest, väskpåsar, kuddar, gardiner och andra DIY-projekt kan vår tjänst för digitaltryck på bomull vara optimal för dig! Designa ditt egna mönster och få det tryckt på en av våra högkvalitativa tyger för ditt syprojekt i ett kick. Så vad väntar du på, släpp lös din kreativitet och designa ett bomullstyg med eget tryck redan idag!

Bomullsbröllop 2-års bröllopspresent

Bomullsbröllop firar man först efter att man varit gifta i två år. Skapa något alldeles speciellt till din andra hälft med ett tryckt bomullstyg som du själv designat. Du kan ladda upp era favoritfoton, mönster eller text för att skapa en unik bröllopspresent. Det är inte alltid lätt att hitta unika presenter men med Bags of Loves enorma utbud av personliga presenter blir det lekande lätt att hitta bröllopspresenter med det lilla extra.  

Färgsublimering förklarat för ditt bomullstyg

Vi har över tio års erfarenhet i branschen som textiltryckeri. Bomullstryck med färgsublimering fungerar endast om det finns en beläggning på bomullstyget. Beläggningen består vanligtvis av polyester som sedan kommer att stelna och kännas annorlunda, men trycket kommer att gå in i beläggningen och inte i självaste tyget.

Att tänka på - bomullstyg med tryck:

Som med alla naturliga textiler sker en viss krympning av tyget vid tryckprocessen. Var beredd på 2-3% krympning av din textil i riktningen x och y. Det är alltid bättre att tillåta en viss marginal av krympning i din design eller mönster. Detta kan du göra genom att lägg till större utfallsområde i din design. Detta är dock ingen exakt vetenskap och vi kan inte till 100% förutsäga hur en bit bomullstyg kommer att krympa till nästa omgång.  

Råd för din design: Undvik att designa ditt bomullstyg med större områden av mörka färger då de är mer känsliga för att blekas vid tvätt och även om vårt tryck på ekologisk bomullstyg är permanent kan större områden av mörka färger vara ett problem. Tänk också på att undvika mönster som har liknande färgtoner då färgerna efter en tid av tvätt kan blekna och på så sätt "smälta" samman i färgtoner. 

Tvättråd: För en mer skonsam tvätt av ditt ekologiska bomullstyg rekommenderar vi att endast tvätta ditt tyg i fintvätt under 30 grader. Tvätta inte ditt tyg över 30 grader då det orsakar blekning. Om du behöver ett bomullstyg som tål upprepade tvättar kanske detta bomullstryck inte är det bästa för dig (om du inte gillar blekt vintagelook).

https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Bomullstyg med tryck

Betyg 4,8/5 baserat på 5 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Bomullstyg med tryckse alla

Du kanske även gillar: