Tillbaka till hemsidan

Personliga kläder herr & dam

Designa dina egna kläder enkelt online med hjälp av oss. Uttryck din unika stil med vårt sortiment av personliga kläder som du själv designar. Följ inte modet, skapa det.

Personliga kläder herr & dam
Skräddarsydda personliga kläder

Hos Bags of Love har vi en uppsjö av personliga kläder för herr och dam som vi tillverkar för hand i London, Storbritannien. De flesta av våra personliga klädesplagg kommer med val av textil och andra produktalternativ såsom personlig etikett, fickor m.m. Vi syr dina kläder från scratch. Till att börja med trycker vi din design på vald textil med den senaste trycktekniken, som resulterar i ett varaktigt och knivskarpt tryck med rik färgåtergivning. Efter tryck tar våra skickliga sömmerskor över och skräddarsyr ditt plagg för hand. Vi vill ge dig chansen att kunna uttrycka din egna personliga stil genom din kläder. Hos oss är det du som är designern. Släpp lös ditt inre modelejon och skapa dina drömmars garderob med hjälp av oss.

Trött på vad som erbjuds i affärerna eller tycker du att alla har samma kläder? Bryt mönstret och designa dina egna kläder online. Använd dig av dina foton, mönster, illustrationer och text för att designa unika kläder som ingen annan garanterat har. Vår breda kunskap inom digitaltryck, sömnad och med vår universella kollektion designad exklusivt för Bags of Love så kan du nu designa kläder online i ett par klick. Egendesignade kläder är en underbar och omtänksam personlig present som garanterat kommer att imponera på mottagaren. Skäm bort din pojkvän med ett par personliga kalsonger eller designa en klänning till din tjejkompis. Vi utökar ständigt vårt sortiment av personliga kläder som du själv kan designa. Hos oss handlar allt om att stå ut i mängden och att kunna uttrycka din personlig stil genom dina kläder.