Tillbaka till hemsidan

Personliga ansiktspresenter

Hoppa på den senaste trenden med saker som du kan trycka ditt ansikte på och personliga ansiktsgåvor. Från en present till ett presentpappret, det finns oändliga möjligheter att ge presenter med ansiktet på. Från kläder till koppar, tapeter till inslagningspapper och så många saker däremellan, bläddra bland ett urval av produkter som helt enkelt är perfekta att trycka ansiktet på.

Hur du använder Ansiktsverktyget

Det är väldigt enkelt att göra ett unikt mönster med ditt underbara ansikte.

  1. Välj din produkt & klicka på 'Lägg till bilder / text', klicka sedan på fliken Ansiktsverktyg
  2. Ladda upp valfritt ansikte och justera det tills det har önskad storlek
  3. Välj avstånd, rotation och storlek på ansiktet så att de är perfekt placerat
  4. Avsluta det hela med din favoritfärg och en rolig ikon och klicka sedan på 'Generera mönster'
  5. För att tillämpa mönstret på alla paneler på din produkt så väljer du 'Använd föregående design' för att hitta ditt egendesignade mönster

 

 

Sätt ditt ansikte på en present

Den senaste trenden är att trycka ditt ansikte på saker, allt, allt! Med personliga ansiktspresenter har vi ett urval av produkter som har valts ut ur dina favoriter som är perfekta för dig att trycka ditt ansikte på. Från strumpor till resväskor och sängkläder till armband bad du om presenter du kan trycka på ditt ansikte och vi levererade.

Presenter med ett hundansikte

Vi vet att det inte bara är ditt ansikte som du gillar att trycka på dina personliga ansiktspresenter, utan att du också letar efter presenter till hunden och gåvor med husdjurens ansikte tryckta på dem, från katten till ditt marsvin. Vi har sett till att inkludera några exempel på dessa i vårt urval också, och kom ihåg att när du trycker ett ansikte på presenter, det kan vara din partners, ditt husdjur, eller ganska mycket någon (med tillåtelse naturligtvis), behöver det inte vara ditt ansikte.

Custom face clothing

Do you remember the Harry and Meghan Royal Wedding swimsuits? Well, it seems as though that started a craze - and why not? You guys have been printing your faces on not just swimsuits, but on all kinds of clothing, proving that you don't have to be a Royal to wear your own face emblazoned across your clothing with pride. From a custom t-shirt with dog face across the front to socks with faces on them, Bags of Love have got you covered.

Kommer du ihåg baddräkterna från Harry och Meghans kungliga bröllop? Det verkar som om det tog världen med storm - och varför inte? Ni har tryckt era ansikten på inte bara baddräkter, utan på alla typer av kläder, vilket bevisar att du inte behöver vara kungliga för att bära ditt eget ansikte med stolthet över dina kläder. Från en personlig t-shirt med hundens ansikte över framsidan till strumpor med ansikten på dem, Bags of Love har allt du kan tänkas vilja ha.

Presentpapper med mitt ansikte

Oavsett om du har skapat gåvor med ansiktet på, eller personliga presenter med någons namn, design eller foton på dem, använd presentpapper som du har anpassat med antingen ditt ansikte eller dina mottagare på det för en fantastisk personlig touch. Eliminera behovet av etiketter och kort, och låt papperet bara berätta vem presenten är för eller vem det kommer från - du kan till och med lägga till båda era ansikten! Använd vårt praktiska textverktyg för att lägga till ett meddelande till presentpappret.

Såhär gör du presenter med ditt ansikte överallt

Om du vill skapa ett återkommande mönster av ditt ansikte, speciellt för ett större ytområde, kan du göra det med vårt användarvänliga, online designverktyg på kort tid. Allt du behöver är en bild av ditt ansikte, helst utklippt, med en transparent bakgrund. Välj vilken produkt du vill skriva ut ditt ansikte på. Ladda upp din ansiktsbild till designverktyget och välj den bakgrundsfärg du vill använda. Om din bild är på en färgad bakgrund måste du matcha den exakt med den du väljer - du kan göra detta med RGB-värden eller hexkoden i vår färgpalett.

Klicka sedan på effektavsnittet i designverktyget på verktyget för att upprepa mönstret (det med R:et på, välj det sätt du vill att ditt upprepade mönster ska visas. Du har alternativet eller speglande, grundläggande upprepning eller halva droppen. Din förhandsgranskning av designen kommer att uppdateras i realtid, så att du kan kolla in alla alternativ och välja den du tycker ser bäst ut.

Handgjorda, personliga ansiktspresenter

När du skapar ett urval av presenter med ett ansikte på lägger du mycket ansträngning på att välja rätt bild, justera upp det korrekt och välj färger och vinklar som fungerar. Vi bryr oss lika mycket om dina personliga ansiktspresenter som du gör. Det är därför alla dina anpassade ansiktspresenter är handgjorda efter beställning av experter på plats i vår egen anläggning. Från utskriften till klippningen, och till och med till sömmen av dina anpassade ansiktskläder, gör vi allt internt. Så du kan vara säker på att du får dina personliga ansiktsgåvor precis som du designade dem.