Sortiment av personliga sängkläder & kuddar

Sov gott och dröm sött varje natt med personliga sängkläder. Mjuka, lyxiga och helt underbara sängkläder med eget tryck som du själv designar.

personliga sängkläder

Dröm sött med personliga sängkläder 

Finns det något mer himmelskt än att krypa in i en helt nybäddad säng, med fluffiga kuddar och gosiga täcke efter en lång dag? Med vår serie av personliga sängkläder och fotokuddar så kan du nu skapa ditt drömsovrum där du kan dra dig tillbaka och hämta nya krafter. Välj ut foton, illustrationer eller text för att designa dina egna lakan, kuddar, påslakan och örngott. Förvandla ditt sovrum till ditt personliga space med hjälp av oss. Inred ditt hem mer personligt och låt dig inspireras av vårt breda sortiment av lyxiga lakan och vackra prydnadskuddar.

Vi har en uppsjö av sängkläder i olika storlekar och textiler. Vårt onlineverktyg är enkelt och smidigt att använda. Välj ut och ladda upp dina foton, text och placera det som du önskar på tryckytan av din produkt. Du hittar även mysiga sängtextiler till barn som du kan personalisera med ditt barns favoritkaraktär, familjefoto eller namn. Alla våra personliga sängkläder skräddarsys i London, Storbritannien under ett och samma tak. Vi kan på så sätt garantera att alla våra produkter är av högsta kvalitet ned till minsta detalj.