Personliga födelsedagspresenter

Man fyller bara år en gång om året, så se till att din födelsedagspresent är speciell. Hos Bags of Love kan du designa unika födelsedagspresenter med tryck av dina foton, mönster och text.

Sortera efter Utvalda

Unika födelsedagspresenter 

Skapa personliga födelsedagspresenter till familj och vänner enkelt online. Bags of Love har en uppsjö av unika födelsedagspresenter som du själv kan göra personlig. Hos oss kommer du garanterat att hitta den perfekta fotogåvan som passar både små och stora födelsedagsbarn. Inte bara är våra gåvor helt unika, de visar även hur mycket tid du lagt ner på att hitta den perfekta presenten. Genom att ge bort en fotopresent kan du bevara och ge liv åt gamla minnen. Låt dig inspireras av alla våra produkter som du själv designar med dina foton, mönster och text. Behöver du presentinspiration till din pappa, pojkvän eller bror? Vi har ett brett sortiment av personliga födelsedagspresenter för honom som du själv kan personalisera efter hans smak och stil. Modemedvetna killar kommer att älska vår personliga bomberjacka med tryck av hans favoritmönster. Till teknikälskaren finns det många olika användbara teknikprylar som du kan designa själv. Välj mellan datafodral, iPad fodral, mobilskal m.m.

Vill du ge bort en speciell födelsedagspresent till din syster, mamma eller flickvän? Vi garanterar att du kommer att kunna hitta den perfekta personliga fotogåvan i vårt enorma utbud av fotopresenter. Oavsett om du behöver en cool present till en tonåring eller en omtänksam present till farmor så kommer du att kunna hitta den hos Bags of Love.