Tillbaka till hemsidan

Personliga namnpresenter

I vårt breda sortiment av namnprodukter kan du snabbt och enkelt skapa en otroligt elegant och personlig present. Från en nyfödd baby till en speciell födelsedag så är personliga namnpresenter ett modernt sätt att fira speciella tillfällen.

Personliga namngåvor till par

Kliché men gulligt, en personlig namnpresent till par är ett tidlöst, klassiskt alternativ som alltid resulterar i en elegant present. Designa matchande gåvor till det nyförlovade paret som badlakan, örngott eller tofflor. Denna omtänksamma gest kommer garanterat få det förälskade paret att dra på smilbanden. 

Andra presenter som du kan personalisera med namn till par är muggar. Tryck två muggar med parets initialer och eftersom de kommer med ett kampanjerbjudande köp 2 få 1 på köpet så kan du slänga in en extra kopp med dina initialer som ett tredje hjulet skämt.

Tryck allt från dina initialer till smeknamn 

En rolig idé till kompisgrupper är att trycka era charmiga - eller pinsamma - smeknamn på personliga presenter. Våra personliga mobilskal är perfekta till de som älskar social media eller är självutnämnda selfie drottningar; du kan trycka allas namn med olika färger och på så sätt se till att er klick är matchande och trendiga vart ni än befinner er. 

Ge bort en fickplunta med initialer till brudgummen och hans marskalk som en elegant och sofistikerad present. En sån pass tidlös och personlig gåva kan återanvändas om och om igen. 

Moderna namngåvor till den moderna mannen

En personlig present med namn är ett fint val till den moderna mannen som vill ha något enkelt men ändå elegant och speciellt. Designa en plånbok i äkta italienskt läder och välj ett modernt typsnitt. För herren som gillar att ta sig en drink så är en personlig barmatta en rolig och originell present som kommer att stå ut i mängden vid fester och högtider.

Söta personliga namnpresenter till barn 

För att fira en nyfödd baby på stort så kan du designa din egen babypresent. Varför inte designa en speciell personlig present med bebisens namn för en extra omtänksam touch. En sovpåse med namntryck och en namnfilt är en fantastisk kombination som utgör ett gulligt presentset som kan bevaras och älskas för alltid. 

När barn växer upp och börjar utveckla sina personlighet så är ett kul sätt att uttrycka sin nyfunna identitet med en personlig namnpresent. Från skolböcker till roliga t-shirts vi har en mängd olika produkter som du kan personalisera till ditt barn med deras namn.  

Hållbart tryck som varar en livstid

Till skillnad från graverade presenter så kommer presenter med tryck att vara en livstid. Vi använder oss av en specialist tryckmetod som resulterar i ett varaktigt tryck som inte kommer skavas eller nötas bort. Oavsett om det är läder, okrossbar plast eller ljuvligt mjuk textil så kommer ditt namn göra sig knivskarpt och färgstark tack vare vår innovativa tryckteknik.