Tillbaka till hemsidan

Digitaltryck som du designar

Vi använder oss av den senaste formen av digitaltryck som resulterar i ett varaktigt tryck på över 126 olika textiler. Ta hjälp av Bags of Love och  tryck din design med digitaltryck på tyg för ditt företag, projekt eller hobby.

Digitaltryck som du designar

Digitaltryck - textiltryck med egen design

Vi har över 12 års erfarenhet av textiltryck och tillverkning av diverse fotoprodukter. Vi har en utförlig kunskap och expertis när det kommer till digitaltryck på tyg. Bags of Love har ett av de bredaste sortimentet av textiler. Alla textiler har olika egenskaper och texturer för dina behov. Vårt textiltryckeri ligger i London, England och tryckprocessen övervakas minutiöst för ett perfekt tryckresultat. Vi trycker textiler på beställning utan minimum belopp och vi erbjuder korta tillverkningstider. Vår digitaltryck tjänst passar modedesigners, boutiques, teateruppsättningar, tillverkningar av prototyper m.m.

Enkelt onlineverktyg 

Använd vårt onlineverktyg för att designa ditt digitaltryck. Välj textiltyp, skriv in dina mått och ladda upp dina foton eller mönster. Vi har diverse redigeringsverktyg som hjälper dig att designa ditt textiltryck. Beställ metervara av digitaltryck hos oss i ett par klick. 

Brett sortiment av textiler & tygprover 

Vi trycker på 126 textiler. Vårt sortiment sträcker sig från Lycra till neoprene, jersey och scuba, vårt sortiment utökas ständigt. Vår specialist tryckteknik resulterar i ett hållbart och knivskarpt tryck med rik färgåtergivning. Vi erbjuder även digitaltryck på siden, bomull, läder med mera. Om du vill se hur ditt tryck gör sig på en viss textil så kan du beställa våra tygprover med tryck

Testa oss för ditt nästa tygtryck. Du kommer inte att bli besviken. Vi erbjuder en fantastisk kundtjänst som alltid står redo att hjälpa dig med eventuella frågor samt korta tillverkningstider. 

OBS! Vänligen notera att tyger med naturliga fibrer inte har lika stark färgåtergivning som våra polyestertyger, då vi använder en annan typ av tryckmetod med lägre temperaturer.