Tillbaka till hemsidan

Personliga sovkläder för herr

Relaxa i stil med personliga sovkläder som du själv designat online. Sovkläder med eget tryck av foton, mönster och text är en fantastisk present till mannen i ditt liv eller till pappa. I vårt sortiment hittar du allt från bekväma boxershorts till snygga pyjamasyxor som låter dig chilla och sova i stil.

Designa dina egna sovkläder & underkläder  

Är du på jakt efter en personlig present till din pojkvän eller man? Varför inte designa ett par pyjamasbyxor eller ett par personliga kalsonger? Låt mannen i ditt liv relaxa i stil på soffan med personliga sovkläder. Använd vårt enkla onlineverktyg för att personalisera din produkt som du vill med dina foton, mönster eller text. Välj ut foton som betyder mycket för er som par från till exempel semestern eller bröllopsdagen. 

Ett par kalsonger med eget tryck är en super romantisk present till årsdagar eller alla hjärtans dag. Skriv in ett hemligt meddelande till din älskade och överraska honom på riktigt. Istället för att köpa alldagliga massproducerade pyjamaser från affären så kan du nu designa dina egna underkläder och sovkläder online i ett par klick.