Personliga Flip-Flops

Personliga Flip-Flops

Designa egna flip-flops

Spara 7% från 325,00 kr Tidigare 349,00 kr

För roliga dagar i solen och en present till dina fötter. Skapa ett par flip-flop med dina foton, mönster eller text i vårt enkla onlineverktyg. Egendesignade flip-flops är ett perfekt sätt att toppa upp din outfit för det där lilla extra. Eller en rolig unik present som ingen annan kommer ha.

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 325,00 kr
 • 2 299,00 kr styck (Spara 52,00 kr)
 • 4 273,00 kr styck (Spara 208,00 kr)
 • 10 247,00 kr styck (Spara 780,00 kr)

Detaljer: personliga flip-flops

 • 3 olika storlekar (se storlekstabell nedan)
 • Lätta men slittåliga flip-flop av hög kvalitet
 • Hållbart miljövänligt tryck 
 • Designa var flip-flop för sig
 • Tillverkas för hand i London, UK

Recensioner av Flip-Flops

Flip-Flops Betyg 5/5 baserat på 1 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Personliga flip-flops utan minimum belopp

Hos Bags of Love är det du som är designern! Vi erbjuder en mängd olika fotoprodukter som du kan designa precis som du vill i vårt enkla onlineverktyg med dina favoritfoton, text eller mönster. Våra flip-flop med tryck är ett fantastiskt sätt att uttrycka din personliga stil på stranden eller ute på stan. De är lätta med slittåliga. Ditt tryck sker med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett hållbart tryck med rik färgåtergivning. En rolig ide för stundande bröllop är att designa egna flip-flops som gästerna sedan kan behålla, eller till brudtärnorna. Vi har inget minimum belopp. Så om du vill ha ett par egen designade flip-flop eller 30 stycken så är vi redo för din beställning.

Designa flip-flop med eget tryck online 

Vårt enkla onlineverktyg hjälper dig att skapa dina alldeles egna personliga flip-flops precis som du vill ha dem. Klicka på "Starta Design" ovan och släp lös din kreativitet. Du kan ladda upp dina bilder, text, mönster eller en kombo av dem tre. Letar du efter en personlig present? Varför inte göra ett par coola flip-flop med foto av personen och deras namn? Det är en rolig och användbar gåva som till och med kan skickas med post då de inte väger så mycket. 
Du kan välja att designa höger och vänster fot samma eller olika. Till exempel kan du skapa ett par personliga flip-flop med Herr och Fru som en rolig gåva till brudparet När vi mottagit din beställning trycker vi dina egen designade flip-flop här i London, Storbritannien. Vi erbjuder kort tillverkningstider och innan du vet ordet av det kommer du att få hem dina nya coola flip-flop med eget tryck på posten. Testa vårt onlineverktyg redan idag, det är både roligt och gratis!
Här nedan följer en storlekstabell över de fyra olika storlekar som vi erbjuder. 

Använd vår storlekstabell för att hitta din storlek 

personalised flip flops size chart - Bags of Love

Recensioner av Flip-Flops

Flip-Flops Betyg 5/5 baserat på 1 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Du kanske även gillar: