3 FÖR 2 ERBJUDANDE

Designa badlakan med eget tryck

review_on review_on review_on review_on review_half

från 336,00 kr

I vårt enkla onlinverktyg kan du skapa ditt egna unika badlakan med tryck som torkar snabbt. Ladda upp dina favoritfoton, mönster, text eller en kombo av dem tre och designa ett badlakan som du garanterat kommer att vara ensam om på stranden.

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Handgjorda produkter

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Köp 2 lägg till 1 gratis

Skapa ett collage Handdukar >

Detaljer: handdukar med eget tryck 

 • Tillverkad av mikrofiber som torkar snabbt
 • Fem olika storlekar från S till XL
 • Tryck en sida eller båda sidorna
 • Enkel att vika - tar inte mycket plats
 • 2 års garanti på tryck, material & sömnad 


Recensioner av Badlakan med tryck

Betyg 4,9/5 baserat på 16 Kundrecensioner se alla
 • testimonials Bra service, knöligt verktyg
  Servicen var bra och det gick fort att få produkterna. Att designa produkterna var lite knöligt, det hoppade och var svårt att få till.
  Betyg 5 / 5 stjärnor - av
  ,
 • testimonials Snabbt och bra
  Trycket blev mycket bra trots att originalbilden var liten. Handduken hade kunnat vara något tjockare kvalitet. Mycket snabb leverans - tack för det
  Betyg 5 / 5 stjärnor - av
  ,
 • testimonials Positivt överraskad, bra tryck
  Snabb service, var väldigt skeptisk till att trycket skulle bli så pass bra som förhandsgranskningen. Det blev dock superbra, är jättenöjd med resultatet!
  Betyg 5 / 5 stjärnor - av
  ,
 • testimonials Snabb leverans bra kvalite
  Utmärkt tryck på badlakanet, bra hemsida för beställning
  Betyg 5 / 5 stjärnor - av
  ,

Badhandduk med eget tryck - exklusiv och mjuk 

Är sommaren eller semestern runt hörnet? Varför inte designa ditt egna badlakan med tryck? I vårt onlineverktyg kan du ladda upp dina digitala foton, mönster, text eller en kombo av dem tre och skapa din alldeles unika badhandduk. Om du vill kan vi trycka din handduk på båda sidorna, för en liten extra kostnad. Sedan syr vi ihop din handduk till en extra fluffig och mysig personlig handduk. Detta tillval är tillgängligt på alla våra storlekar av handdukar. Du kan till exempel skapa ett badlakan med namn eller foto. När vi mottagit din beställning trycker vi din personliga handduk med ett permanent miljövänligt tryck som går djupt in i tygets fibrer. Njut av din mjuka och fluffiga badhandduk med tryck på stranden, vid poolen eller hemma. 

Välj mellan 5 olika storlekar på ditt badlakan med tryck

Hos Bags of Love kan du välja mellan fem olika storlekar på ditt badlakan från liten (perfekt för barn) till super stora mysiga badlakan till par, nygifta och familjer. Vi kan till och med tillverka badlakan upp till fem meter långa om du så önskar! Kontakta oss för mer detaljer angående våra personliga handdukar. Se nedan vårt storlekssortiment för våra handdukar med tryck. Vi rekommenderar att du väljer ett tryck med detaljer eller ett fotocollage än alldagliga färger. Vår tryckmetod kommer verkligen få färgerna att poppa! 

Badlakan med foto eller fotocollage 

Om du har en massa favoritfoton och inte kan välja mellan alla dina bilder kan du enkelt skapa ett fotocollage i vår collageapp. Ladda upp dina digitala bilder i vårt onlineverktyg och välj mellan olika collagemallar tills du hittat en design som är rätt. Bags of Loves onlineverktyg är både smidigt och enkelt att använda. Innan du beställer får du se en förhandsgranskning över din slutprodukt. För att se till att ditt personliga badlakan är både praktiskt och funktionellt tillverkar vi ditt badlakan med tryck av mikrofibertyg. Detta material absorberar vätska bra och torkar snabbt. Det är även lätt att rulla ihop och ta med dig på resor, gymmet eller stranden.

Designa eget badlakan med tryck i ett kick 

Att trycka badlakan över hela dess yta är väldigt trixigt, men vi har optimerat vår tryckteknik för ett miljövänligt och permanent tryck som riktigt går in i tygets fibrer. Badlakanet är fluffigt och suger upp mer vatten än en vanlig handduk. Vid tryck av handduksmaterial kan det ibland skina igenom vitt tyg när tygluggen borstas åt sidan. Badlakanet trycks och skräddarsys i London, Storbritannien med största noggrannhet för en slutprodukt som kommer att ge dig glädje i flera år. Vi lägger ner tid och kärlek på att skapa fotoprodukter av hög kvalité.

Skötselråd: Handduken kan tvättas i 30 grader i tvättmaskin. Låt hängtorka. För att verkligen njuta av ditt badlakan rekommenderar vi att du tvättar det innan, för att göra den mjuk och fluffig. Garanti: Vi erbjuder 2 års garanti på tryck, material och sömnad. 

Du kanske även gillar: