Badlakan med tryck

Badlakan med tryck

Designa badlakan med eget tryck

Spara 13% från 260,00 kr Tidigare 300,00 kr

I vårt enkla onlinverktyg kan du skapa ditt egna unika badlakan med tryck som torkar snabbt. Ladda upp dina favoritfoton, mönster, text eller en kombo av dem tre och designa ett badlakan som du garanterat kommer att vara ensam om på stranden.

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer: Handdukar med eget tryck 

 • Tillverkad av mikrofiber som torkar snabbt
 • Fem olika storlekar från S till XL
 • Tryck en sida eller båda sidorna
 • Enkel att vika - tar inte mycket plats
 • Tillverkas av mjuk Terry frotté
 • 3 för 2 erbjudande

Recensioner av Badlakan med tryck

Badlakan med tryck Betyg 5,0/5 baserat på 24 Kundrecensioner star star star star star


se alla

Badhandduk med eget tryck - exklusiv och mjuk 

Är sommaren eller semestern runt hörnet? Varför inte designa ditt egna badlakan med tryck? I vårt onlineverktyg kan du ladda upp dina digitala foton, mönster, text eller en kombo av dem tre och skapa din alldeles unika badhandduk. Om du vill kan vi trycka din handduk på båda sidorna, för en liten extra kostnad. Sedan syr vi ihop din handduk till en extra fluffig och mysig personlig handduk. Detta tillval är tillgängligt på alla våra storlekar av handdukar. Du kan till exempel skapa ett badlakan med namn eller foto. När vi mottagit din beställning trycker vi din personliga handduk med ett permanent miljövänligt tryck som går djupt in i tygets fibrer. Njut av din mjuka och fluffiga badhandduk med tryck på stranden, vid poolen eller hemma. 

Välj mellan 5 olika storlekar på ditt badlakan med tryck

Hos Bags of Love kan du välja mellan fem olika storlekar på ditt badlakan från liten (perfekt för barn) till super stora mysiga badlakan till par, nygifta och familjer. Vi kan till och med tillverka badlakan upp till fem meter långa om du så önskar! Kontakta oss för mer detaljer angående våra personliga handdukar. Se nedan vårt storlekssortiment för våra handdukar med tryck. Vi rekommenderar att du väljer ett tryck med detaljer eller ett fotocollage än alldagliga färger. Vår tryckmetod kommer verkligen få färgerna att poppa! 

Storleksinformation:

Barn 58cm x 99cm (ungefärlig vikt 200 gram)
Medium 63cm x 121cm (ungefärlig vikt 265 gram)
Vuxen enkel 83cm x 143cm (ungefärlig vikt 450 gram)
Maxi 74cm x 178cm (ungefärlig vikt 480 gram)
Vuxen dubbel 143cm x 178cm (ungefärlig vikt 820 gram)

Badlakan med foto eller fotocollage 

Om du har en massa favoritfoton och inte kan välja mellan alla dina bilder kan du enkelt skapa ett fotocollage i vår collageapp. Ladda upp dina digitala bilder i vårt onlineverktyg och välj mellan olika collagemallar tills du hittat en design som är rätt. Bags of Loves onlineverktyg är både smidigt och enkelt att använda. Innan du beställer får du se en förhandsgranskning över din slutprodukt. För att se till att ditt personliga badlakan är både praktiskt och funktionellt tillverkar vi ditt badlakan med tryck av mikrofibertyg. Detta material absorberar vätska bra och torkar snabbt. Det är även lätt att rulla ihop och ta med dig på resor, gymmet eller stranden.

Designa eget badlakan med tryck i ett kick 

Att trycka badlakan över hela dess yta är väldigt trixigt, men vi har optimerat vår tryckteknik för ett miljövänligt och permanent tryck. Badlakanet är fluffigt och suger upp mer vatten än en vanlig handduk. Vid tryck av handduksmaterial kan det ibland skina igenom vita fibrer när tygluggen borstas åt sidan. Detta är helt normalt och förväntat för tryck på denna typ av tyg. Badlakanet trycks och skräddarsys i London, England med största noggrannhet för en slutprodukt som kommer att ge dig glädje i flera år. Vi lägger ner tid och kärlek på att skapa fotoprodukter av hög kvalitet.

Skötselråd: Handduken kan tvättas i 30 grader i tvättmaskin. Låt hängtorka. För att verkligen njuta av ditt badlakan rekommenderar vi att du tvättar det innan, för att göra den mjuk och fluffig. Garanti: Vi erbjuder 2 års garanti på tryck, material och sömnad. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt egna fotocollage själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Recensioner av Badlakan med tryck

Badlakan med tryck Betyg 5,0/5 baserat på 24 Kundrecensioner star star star star star


se alla

Du kanske även gillar: