Håll dig varm och gosig i soffan med våra fotofiltar. Med tillval av att ladda upp design på både fram- och baksida, fotokollage och varierande storlekar att välja mellan, kommer du skapa en fotofilt som kommer hänga med i flera år. Vi har filtar och plädar att erbjuda för alla tillfällen, om det så är till det nya tillskottet i familjen eller för picknicken. Svep in dig i dina favoritfoton och håll minnena vid liv. Ladda upp din egen design, foto eller text hos oss, helt online. Vi erbjuder 10 års garanti på tryck, söm och material för varje filt och pläd.

Handsydda filtar, plädar och överkast tillverkade på begäran

Dina varma filtar, överkast och plädar är alla tillverkade efter begäran hos oss på Bags of Love. Vårt företag är baserat i London, England där varje produkt är tillverkad för hand av våra skickliga sömmerskor. Vi använder oss av de finaste material som plysch, satäng, fleece och sherpa, och varje filt är tillverkad med stor omsorg och uppmärksamhet, vilket garanterar en hemtrevlig känsla.

Vi väljer endast de bästa leverantörerna för våra material, och väljer tygerna efter noggrann undersökning för att försäkra oss om för optimalt tryck och kvalite. Många av våra tyger har flexibla egenskaper som vattenavvisande eller  god uppsugningsförmåga, och brandsäker - pricken över I:et är att de flesta material går att slänga i tvätten.

 • Ansvarsfullt utvalda material
 • Produkter skapade efter begäran 
 • Skickligt tillverkade för hand 
 • Snabb produktionstid 
 • Högkvalitativ finish
 • 10 års garanti på tryck, söm och material

Vi är experter gällande tryck 

Vi har 12 års erfarenhet i branschen, och har noga valt den perfekta tryckmetoden för varje material. Med sublimeringstryck finns det oändliga möjligheter för din design, då vi kan trycka alla färger - vare sig om det är foto, mönster eller text. Med sublimerinkstryck gjuts bläcket djupt ner i materialets fibrer, vilket försäkrar sig om ett färgstarkt och permanent tryck.

 • Permanent tryck från kant till kant 
 • Fullt färgtryck med knivskarp definition
 • Kan maskintvättas 
 • Skapa ett fotokollage i vårat bildbibliotek  
 • Rotera din design för porträtt- eller landskapsformat 
 • Dubbelsidigt tryck eller välj ett urval av färger för baksidan
 • Miljövänligt och giftfria bläck

Sensoriska filtar för Alzheimers och andra demenssjukdomar

Tryck nostalgiska minnen på din filt, och skänk bort som present för att bevara de mest uppskattade stunder. Detta är en unik och eftertänksam gåva till de äldre, och håller minnet vid liv. Välj att trycka bilder på familjemedlemmar eller semesterfoton så ni kan minnas tillsammans och återberätta de historier som kanske blivit glömda.

Tass- och knoddsäkra fotofiltar

Svep in den lilla i en helt personlig tröstfilt, och tryck ett gulligt mönster från favoritsagan. Vi har även designerade babyfiltar med enbart namn på framsidan. En sådan gåva passar perfekt som doppresent eller inför ett års-dagen.

Husdjur är även de en stor del av familjen, så hur kan vi möjligen utesluta våra håriga små vänner? Skapa en filt för valpen eller kattungen som de kan snutta på när de fortfarande är små. Fleecen är väldigt tålig och kommer ej noppra, vilket kan vara nödvändigt när man handskas med valpar eller kattungar.