3 FÖR 2 ERBJUDANDE
close

3 for 2 offer: add 3 of the same product with the same or different design and get the 3rd for free. The discount will be applied automatically in the basket.

Designa egna lakan

Personliga lakan med bilder

från 468,00 kr

Designa personliga sängkläder med bilder, text eller design. Ladda upp dina digitala bilder i vårt smidiga onlinverktyg och skapa ett lakan med tryck. Ditt personliga lakan tillverkas av noga utvalt mjukt material. Det är enkelt att designa egna lakan hos oss.

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala efter leverans

Detaljer för sängkläder med tryck 

 • Sex storlekar med 3 för 2 
 • Rikt permanent färgtryck 
 • Fotocollagemall för enkel design 
 • Lägg till 1 eller 2 kuddfodral 
 • 3 år garanti, tryck & stygnkvalitet  

https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Personliga lakan

Betyg 4,9/5 baserat på 9 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Personliga lakanse alla

Söta drömmar med sängkläder med tryck

Det är något alldeles speciellt med att krypa ner i en säng skönt bäddad med personliga sängkläder efter en lång dag. Det kan vara ett lakan med alla dina favorit bilder ifrån förra semestern, ett fint budskap eller en design som du själv designat. Allt är möjligt för ditt personliga lakan. Så släpp lös din kreativa sida i vårt enkla onlineverktyg och skapa ett lakan som kommer att ge dig många sömngivande nätter i flera år. Det enda du behöver göra är att ladda upp dina digitala bilder eller mönster så sköter vi resten. Vi trycker och skräddarsyr ditt lakan i London, Storbritannien. Vi erbjuder snabba tillverkningstider och leveranser så du behöver inte vänta länge på ditt personliga lakan. 

Sex storlekar för lakan med eget motiv

 • Enkel 180 x 275cm
 • Dubbel 230 x 275cm
 • King Size 275 x 275cm
 • Super King Size 300 x 275cm
 • Emperor 320 x 290cm
 • Spjälsäng 100 x 145cm

Designa dina egna lakan med tryck

Det är både roligt och enkelt att skapa ett personligt lakan i vårt onlineverktyg. Du väljer själv foton, mönster eller text när du skapar ditt lakan. Om du har flera favorit bilder kan du skapa ett fotocollage som rymmer alla dina bästa minnen. Välj mellan upp till 5 olika gratis collagemallar för ditt fotocollage till ditt personliga lakan med tryck. Vi erbjuder sex olika storlekar av ditt lakan med tryck som passar alla olika sängstorlekar. Ditt personliga lakan tillverkas av noga utvalt material för en garanterat rogivande sömn. Trycket är permanent med en fantastisk färgåtergivning så att du kan somna och vakna upp till dina härliga minnen.  

Mikrofiber för en sval och lyxig kvalitetssömn 

En av fördelarna med vårt mikrofiber material är att tyget har en sval känsla som hjäper kroppen att reglera värme. Detta kan hjälpa till att minska värmesvallningar och nattsvettning. Det är därför vi endast använder oss utav mikrofiber material när vi tillverkar sängkläder med tryck. Materialet andas och ger dig en skön rogivande sömn. Att dina egna bilder är tryckta på lakanet är bara en härlig bonus. Så sätt igång och designa ditt egna lakan med foto redan idag! BagsOfLoves hjälper dig med personliga sängkläder för kvalitetssömn och söta drömmar. 

Sängkläder till spjälsäng och barnsäng 

Alla barn älskar en mysig och inbjudande säng. Så varför inte designa ett eget lakan till dem? Kanske kommer sängdags bli så mycket roligare och enklare med egen designade sängkläder? Du kan trycka ett familjefoto eller deras favorit superhjälte för att få dem känns sig trygga under natten, eller kanske en teckning som de själv målat? För sängkläder till spjälsängar kan du till exempel skapa personliga lakan med namn vilket är en fantastisk gåva till en nyfödd baby. Personliga sängkläder till baby och barn är enkelt att skapa med hjälp av BagsOfLove. 

Guide till sömmar:

Vi trycker på ett fantastisk material som kommer på rulle. Den enda begränsningen i vårt skapande är bredden av rullen. Rullen är 150cm bred så om du designar ett lakan bredare än så kommer vi behöva lägga in en sömn för att sy ihop delarna. Detta betyder att varje lakan har åtminstone en sömn förutom lakan till spjälsäng. Vi placerar sömmen i linje med ditt foto eller design. Här nedan är exempel på de sömmar vi arbetar med.


Bed-Sheet sew pattern

Tvättråd: Lakan tillverkad av mikrofiber rekommenderas att tvättas i 30 grader. Kan torktumlas. Om det torkas plant behövs det ej strykas. 3 års garanti på tryck och stygnkvalitet.
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Personliga lakan

Betyg 4,9/5 baserat på 9 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Personliga lakanse alla

Du kanske även gillar: