Tillbaka till hemsidan

Bags of Love Leveranstjänster

Hos Bags of Love fokuserar vi på produktkvalitet, fantastisk service och korta leveranstider. Tack vare vår egen produktionsfabrik kan vi ofta tillverka våra varor inom 24 timmar av mottagen beställning. Detta beror på att all vår personal och produktion finns i en och samma byggnad. Produktionstiden varierar beroende på specifik produkt och detaljer angående tillverkningstiden finns återgiven i produktbeskrivningen. Observera att leveranstiden inte är tillverkningstiden. Vi kan utföra separata leverans- och faktureringsadress för alla beställningar. Produktionen hos Bags of Love tar en paus över helgen förutom under storhelger som Julafton och andra populära högtider. Då går tryckpressarna varma hos oss.

Internationella leveranser 

Bags of Love använder sig av FedEx, DHL, TNT eller liknande företag som standard för internationella leveranser. Vi föreslår och föredrar dessa alternativ då det inkluderar paketspårning och en garanterad snabb leverans. Dessa bolag kan vanligtvis ta så lite som 2 dagar eller upp till 4 dagar beroende på destination och tillgänglighet. Fraktkostnader och tid kan variera avsevärt för avlägsna områden och det kan ibland vara nödvändigt för Bags of Love att ta ut en extra avgift för leverans. I sådant fall kommer vi att höra av oss till dig för att diskutera betalning innan några ändringar utförs.

OBS! Om ditt paket är skannat efter kl 19, så kommer det plockas upp av leverantören nästa arbetsdag.

Vänligen notera: De flesta paket kräver en signatur vid leverans.

Skatt och Tullavgifter


På Bags of Love erbjuder vi leverans världen över och står för tullavgifterna i de flesta länder. Om du beställer från en plats utanför Storbritannien och önskar leverans till ditt land, så kontrollera vänligen om Bags of Love erbjuder en motsvarande internationell hemsida för att undvika eventuella avgifter. Dessa hittar du längst ner på vår hemsida.

Om din beställning från Bags of Love ska levereras till utanför Storbritannien eller en av våra motsvarande internationella platser, kan ytterligare kostnader uppstå som är utanför vår kontroll. Detta kan handla om ej återvinningsbar tullskatt och administrationsavgifter. Vi rekommenderar att kolla upp de specifika importpolicys som gäller för ditt importland.