Tillbaka till hemsidan
Måttbeställd canvastavla

Måttbeställd canvastavla

Välj egen storlek av din personliga canvas Made in the UKMade in the UK

Spara 33% från 471,96 kr Tidigare 700,00 kr

Hos oss kan du beställa foto på canvas i den storlek som du behöver för ditt utrymme. Om de standardstorlekar som vi erbjuder inte passar dig ka...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 139 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Måttbeställd canvastavla 

 • Tillverkas efter dina mått
 • Spänns upp på en högkvalitativ träram
 • Välj djup: 2,5 cm eller 4,5 cm
 • Enkel och gratis fotocollage app
 • Inklusive upphängningssystem
 • Foto på canvas - eget mått

Tvättråd

Damsug försiktigt med lämplig inställning.

Beställ personlig canvastavla efter egna mått 

Här på Bags of Love arbetar vi ständigt med att kunna erbjuda våra kunder den högsta servicen av personalisering av diverse fotoprodukter. Om våra standard canvasformat inte passar dig, tillverkar vi gladeligen din personliga canvastavla efter dina egna mått. Kanske letar du efter ett exakt mått för en alkov eller annat utrymme. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg. Här kan du ladda upp dina foton, mönster, motiv, text och skapa en canvastavla med anpassad storlek. Vi kan tillverka din fotocanvas så stor som 500 x 145 cm. Våra måttbeställda canvastavlor kommer med bilden speglad på kanterna vilket ger tavlan ett extra djup.

Obs:

> Canvastavlor med ett djup på 2,5 cm kan inte vara längre eller bredare än 150 cm eftersom dessa skulle resultera i att ramen blir för ostabil.
> Canvastavlor med ett djup på 2,5 eller 4,5 cm kan inte vara mindre än 10 cm i bredd eller längd eftersom vi inte kan tillverka en så liten ram.


Måttbeställd canvastavla med eget tryck av foton eller text

Ta chansen och skapa en unik canvastavla av egna mått med dina foton eller text. Förgyll ditt hem med en vacker tavla som du själv har skapat. Lägg till ett upplyftande citat för en feel good känsla eller kanske ditt absoluta favorit semesterfoto. I vårt onlineverktyg kan du skriva in de mått som du behöver. Resten sköter vi. Vi trycker din personliga canvastavla på en canvasduk av högsta kvalitet med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett knivskarpt och miljövänligt tryck. Om du har många foton och tycker att det är svårt att välja kan du använda vår enkla fotocollage app som skapar ett slumpmässigt fotocollage. Kontrollera förhandsgranskningen innan beställning.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett