Tillbaka till hemsidan
Måttbeställd canvastavla

Måttbeställd canvastavla

Välj egen storlek av din personliga canvas

från 952,50 kr

Hos oss kan du beställa foto på canvas i den storlek som du behöver för ditt utrymme. Om de standardstorlekar som vi erbjuder inte passar dig ka...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 79 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Måttbeställd canvastavla 

 • Tillverkas efter dina mått
 • Spänns upp på en högkvalitativ träram
 • Välj djup: 2,5 cm eller 4,5 cm
 • Enkel och gratis fotocollage app
 • Inklusive upphängningssystem
 • Foto på canvas - eget mått

Tvättråd

Damsug försiktigt med lämplig inställning.

Beställ personlig canvastavla efter egna mått 

Här på Bags of Love arbetar vi ständigt med att kunna erbjuda våra kunder den högsta servicen av personalisering av diverse fotoprodukter. Om våra standard canvasformat inte passar dig, tillverkar vi gladeligen din personliga canvastavla efter dina egna mått. Kanske letar du efter ett exakt mått för en alkov eller annat utrymme. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg. Här kan du ladda upp dina foton, mönster, motiv, text och skapa en canvastavla med anpassad storlek. Vi kan tillverka din fotocanvas så stor som 500 x 145 cm. Våra måttbeställda canvastavlor kommer med bilden speglad på kanterna vilket ger tavlan ett extra djup.

Obs:

> Canvastavlor med ett djup på 2,5 cm kan inte vara längre eller bredare än 150 cm eftersom dessa skulle resultera i att ramen blir för ostabil.
> Canvastavlor med ett djup på 2,5 eller 4,5 cm kan inte vara mindre än 10 cm i bredd eller längd eftersom vi inte kan tillverka en så liten ram.


Måttbeställd canvastavla med eget tryck av foton eller text

Ta chansen och skapa en unik canvastavla av egna mått med dina foton eller text. Förgyll ditt hem med en vacker tavla som du själv har skapat. Lägg till ett upplyftande citat för en feel good känsla eller kanske ditt absoluta favorit semesterfoto. I vårt onlineverktyg kan du skriva in de mått som du behöver. Resten sköter vi. Vi trycker din personliga canvastavla på en canvasduk av högsta kvalitet med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett knivskarpt och miljövänligt tryck. Om du har många foton och tycker att det är svårt att välja kan du använda vår enkla fotocollage app som skapar ett slumpmässigt fotocollage. Kontrollera förhandsgranskningen innan beställning.

Trendar just nu: