Canvastavla anpassad storlek

Välj egen storlek av din personliga canvas

från 60,00 kr

Hos oss kan du beställa foto på canvas i den storlek som du behöver för ditt utrymme. Om de standardstorlekar som vi erbjuder inte passar dig kan du måttbeställa en personlig canvastavla. Ladda upp dina foton eller motiv i vårt verktyg och välj storlek.

  • Klar om 1 - 2 dagar

  • Leveranskostnad: 130 kr

  • Betala efter leverans

Detaljer för måttbeställd canvastavla 

  • Tillverkas efter dina mått
  • Spänns upp på en högkvalitativ ram
  • Enkel och gratis fotocollage app
  • Gratis upphängningssystem
  • Foto på canvas - eget mått

Beställ personlig canvastavla efter egna mått 

Här på Bags of Love arbetar vi ständigt med att kunna erbjuda våra kunder den högsta servicen av personalisering av diverse fotoprodukter. Om våra standard canvasformat inte passar dig, tillverkar vi gladeligen din personliga canvastavla efter dina egna mått. Kanske letar du efter ett exakt mått för en alkov eller annat utrymme. Klicka på den gröna knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg. Här kan du ladda upp dina foton, mönster, motiv, text och skapa en canvastavla med anpassad storlek. Vi kan tillverka din fotocanvas så stor som 500 x 145cm. Våra måttbeställda canvastavlor kommer med bilden speglad på kanterna vilket ger tavlan ett extra djup. 

Canvastavla med eget tryck av foton eller text

Ta chansen och skapa en unik canvastavla av egna mått med dina foton eller text. Förgyll ditt hem med en vacker tavla som du själv har skapat. Lägg till ett upplyftande citat för en feel good känsla eller kanske ditt absoluta favorit semesterfoto. I vårt onlineverktyg kan du skriva in de mått som du behöver. Resten sköter vi. Vi trycker din personliga canvastavla på en canvasduk av högsta kvalitet med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett knivskarpt och miljövänligt tryck. Om du har många foton och tycker att det är svårt att välja kan du använda vår enkla fotocollage app som skapar ett slumpmässigt fotocollage. Kontrollera förhandsgranskningen innan beställning.

Du kanske även gillar: