Tillbaka till hemsidan

Personliga jumpers & jackor för herr

Designa din egen jacka, jumper eller huvtröja och bli en riktig trendsättare. Våra personliga jackor för herr ger dig en chans att uttrycka dig genom dina kläder. Letar du efter en personlig present till en modeälskare? Ge bort en jumper med eget tryck och överraska dem. 

Sortiment av personliga jackor herr 

Hos Bags of Love har vi ett brett sortiment av jackor, jumpers och huvtröjor som passar både tonåringar och vuxna. Alla våra produkter kan personaliseras med dina foton, mönster eller text i vårt onlineverktyg. Du kan även välja till olika designaalternativ såsom val av textil, personlig etikett, dragkedja m.m. Allt för att du ska kunna designa ditt plagg som du vill ha det. 

Våra personliga jackor och tröjor passar att använda dagligen men du kan även skapa personliga jumpers till ett speciellt tema. Ta chansen och designa en jumper till julafton med roliga familjefoton och god jul hälsning. Håller du i ett event och behöver matchande kläder till ditt team? Ta hjälp av Bags of Love för att skapa varma huvtröjor, sportiga jackor och snygga jumpers med eget tryck av er företagslogga.