Tillbaka till hemsidan
Diptyk canvastavla

3 FÖR 2 ERBJUDANDE
close

3 för 2 erbjudande: Lägg 3 av vald produkt med samma eller annorlunda design för att få 3:e gratis. Rabatten kommer att dras automatiskt i varukorgen.

Diptyk canvastavla

2-delad canvastavla Made in the UKMade in the UK

från 984,00 kr

Skapa en unik väggdekor till ditt hem. En diptyk är ett kreativt sätt att använda och visa upp dina favoritbilder och ger ett kraftfullt intryck...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 199 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: flerdelad canvastavla 

 • 2-delad fotocanvas
 • Välj mellan 19 olika storlekar
 • Förhandsgranska design innan du beställer
 • Fantastiskt knivskarpt tryck
 • Inklusive upphängningssystem
 • Livstidsgaranti

Tvättråd

Damsug försiktigt med lämplig inställning.

Diptyk canvastavla med eget motiv

Ta hjälp av Bags of Love och skapa ett enastående konstverk av dina bilder. En 2-delad canvastavla med eget motiv ger rummet en personlig touch och sätter pricken över i:et när det kommer till personlig inredning. Berätta en historia med hjälp av dina bilder. Kanske en magisk fotoserie av före och efter eller ett vackert landskap delat i två delar. Ta fram din kreativa sida och släp lös din fantasi i vårt enkla onlineverktyg. Innan du beställer kan du se en övergripande förhandsgranskning av din design för att se om det blev precis som du önskade. Vi erbjuder korta tillverkningstider och all produktion och tryck sker under ett och samma tak i vår egen fabrik. Våra måttbeställda canvastavlor kommer med bilden speglad på kanterna vilket ger tavlan ett extra djup.

Väggdekoration i 2 delar 

Gör något roligt med dina foton och skapa en slående 2-delad canvasserie. Du kan montera dem med ett litet mellanrum vilket ger ett annorlunda och mer kraftfullt intryck än din vanliga väggdekor, att det sen är ett personligt motiv eller foto gör det hela så mycket bättre. Testa vårt enkla onlineverktyg och skapa en diptyk canvastavla med eget motiv redan idag. Det är både roligt och gratis att testa!


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett