3 FÖR 2 ERBJUDANDE
close

3 for 2 offer: add 3 of the same product with the same or different design and get the 3rd for free. The discount will be applied automatically in the basket.

Diptyk canvastavla

2-delad canvastavla

från 637,00 kr

Skapa en unik väggdekor till ditt hem. En diptyk är ett kreativt sätt att använda och visa upp dina favoritbilder och ger ett kraftfullt intryck. Skapa en flerdelad canvastavla i vårt onlineverktyg och se en förhandsgranskning av din design innan du beställer.

  • Klar om 1 - 2 dagar

  • Leveranskostnad: 130 kr

  • Betala efter leverans

Designa flerdelad canvastavla 

  • Välj mellan 19 olika storlekar
  • Förhandsgranska design innan du beställer
  • Fantastiskt knivskarpt tryck
  • Gratis upphängningsystem

Diptyk canvastavla med eget motiv

Ta hjälp av Bags of Love och skapa ett enastående konstverk av dina bilder. En 2-delad canvastavla med eget motiv ger rummet en personlig touch och sätter pricken över i:et när det kommer till personlig inredning. Berätta en historia med hjälp av dina bilder. Kanske en magisk fotoserie av före och efter eller ett vackert landskap delat i två delar. Ta fram din kreativa sida och släp lös din fantasi i vårt enkla onlineverktyg. Innan du beställer kan du se en övergripande förhandsgranskning av din design för att se om det blev precis som du önskade. Vi erbjuder korta tillverkningstider och all produktion och tryck sker under ett och samma tak i London, Storbritannien. Våra måttbeställda canvastavlor kommer med bilden speglad på kanterna vilket ger tavlan ett extra djup. 

Väggdekoration i 2 delar 

Gör något roligt med dina foton och skapa en slående 2-delad canvasserie. Du kan montera dem med ett litet mellanrum vilket ger ett annorlunda och kraftfullt intryck än din vanliga väggdekor, att det sen är ett personligt motiv eller foto gör det hela så mycket bättre. Testa vårt enkla onlineverktyg och skapa en diptyk canvastavla med eget motiv redan idag. Det är både roligt och gratis att testa!

Du kanske även gillar: