Personliga fotomuggar

Fika mer personligt med en fotomugg. Drick ditt kaffe eller te i stil med vår serie av personliga muggar....

Mer information

Ännu godare te eller kaffe i en fotomugg

Sätt igång kaffebryggaren eller koka tevatten och slå dig ner i soffan med din alldeles egen personliga fotomugg. Designa en kopp med eget tryck av foton eller text till alla familjemedlemmar. Är du trött på att någon tagit din mugg på kontoret igen? Med en personlig mugg kommer ingen garanterat kunna ta fel mugg på kontoret igen. Vårt onlineverktyg är enkelt att använda och låter dig designa din mugg som du vill. 

Svenskarnas kärlek till dagens alla fikastunder har gjort oss till världens näst största kaffekonsumenter. Drick ditt kaffe i stil med en fotomugg och sätt guldkant på fikat. Överraska din nära och kära med en magisk fotomugg som avslöjar sitt tryck när varm eller kall vätska fyller muggen. Det kommer garanterat att sprida lite magi i deras liv. 

Personliga fotomuggar av hög kvalitet

När vi mottar din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen av din personliga fotomugg. Vi använder oss av den senaste trycktekniken som ger ett fantastiskt och bestående tryckresultat! Ditt tryck blir knivskarpt med rik färgåtergivning och kommer inte blekna på många år. Våra fotomuggar kommer med ett års garanti på tryckkvalitet samt keramik.