Personliga ansiktsmasker (4-pack)

Personliga ansiktsmasker (4-pack)

Skapa dina egna snygga ansiktsmasker

från 260,00 kr

Ansiktsmasker har blivit alltmer populära under de senaste par åren och har under de senaste veckorna blivit mer populära än någonsin. Vare sig om du skyddar dig själv från den bitande vinden eller om du försöker skydda dig under pendlingen till jobbet, alla har vi olika anledningar. Därför skräddarsys dessa personliga ansiktsmasker helt på beställning av dig, med val mellan fyra olika storlekar. De kommer i ett fyrpack och du kan designa varje mask för sig.

 • Klar om 5 dagar

 • Leveranskostnad: 130 kr

 • Betala nu, betala senare

Personliga ansiktsmasker

 • Fyrpack, designa varje för sig
 • Personlig ansiktsmask med elastiskt spänne
 • Fyra storlekar - passar män, kvinnor och barn
 • Andningsbart tyg
 • Kan maskintvättas vid 60° utan krympning eller blekning
 • Gjorda på beställning, vi har gott om dem

Gör din egen personliga ansiktsmask, exklusivt designad för att passa ditt ansiktes former och din modestil.

Slopa sjukhuslooken och skapa en personlig ansiktsmask med ditt eget tryck. Matcha den med snygga solbrillor eller en bandana för att uppnå den ultimata looken. Utmärkt för cyklister och klättrare som inte vill ha en mask som täcker hela huvudet, eller för de som bara vill sända ett budskap. Dessa personliga ansiktsmasker kan skräddarsys, är bekväma och moderiktiga. Kommer i fyrpack och du kan designa varje mask för sig, för olika personer eller stilar.
 • 4 storlekar
 • Se storlekarna i storlekstabellen
 • Passar hela familjen, inklusive barnen
 • Fästs med elastiska band över öronen
 • Andningsbart tyg
 • Kan maskintvättas vid 60 grader och återanvändas. Tål upp till 100 tvättar.
 • Bekväm passform som anpassar sig efter dina ansiktsformer
 • Gjord på beställning, lagret tar inte slut
 • Fyrpack, designa varje mask för sig.

Tvättråd

Tål maskintvätt ich kan återanvändas. Tvättas i upp till 60°C. Lufttorkar snabbt.

 • Tvätta i 60 grader
 • Hängtorka

Hur du väljer rätt storlek på ansiktsmasken

 1. Mät från toppen på näsan till precis bakom örat
 2. Mät från toppen på näsan till precis under hakan
 3. Titta i storlekstabellen. Om dina mått är nära den övre gränsen, bör du välja storleken större.

Hur du bär din personliga ansiktsmask på ett säkert sätt

Våra ansiktsmasker är designade för att följa ansiktets konturer och har därför en upp- och en nedsida. De har en högre topp för näsan och en mer rundad undersida som är ämnad för hakan. Varje mask har en lapp med en pil som visar vilket håll som är uppåt. Lappen bör finnas på vänster sida så att du kan dubbelkolla innan du tar på dig masken.

Våra produkter tillverkas för hand så du bör alltid tvätta masken innan användning och försök undvika att röra vid ansiktet medan du har masken på dig för maximalt skydd.

För att ta på dig din personliga ansiktsmask på rätt sätt så placerar du den över näsa och mun med rena händer, dra sedan de elastiska banden över båda öronen. Justera tyget för att se till att det helt täcker näsa, mun, och haka. Kläm till tyget så att det sitter bekvämt och bra.

För att ta av masken på ett säkert sätt, ta av de elastiska banden från öronen och lyft av masken. Var försiktig så att du inte rör vid maskens framsida. Tvätta alltid masken efter användning.

Hur du tar hand om din ansiktsmask med eget tryck

Tvätta alltid dina masker efter varje användning för maximalt skydd. De kommer i fyrpack så att du alltid kan ha en ren mask redo. De kan tvättas i masking (i upp till 60 grader) men bör inte torktumlas.

Grossistbeställningar & dropshipping

Maskerna är prissatta så lågt vi bara kan, samtidigt som vi håller god kvalitet på tygmaskerna, inklusive skatter. Frakten är premium och spårad och samma pris för alla kvantiteter. Vi tillämpar inte mängdrabatt eftersom de redan är prissatta så lågt vi kan. Vi trycker tyger, klipper och syr det, vilket resulterar i bekväma masker som passar. Minimibeställning är ett 4-pack. Stora beställningar kan ta längre tid att tillverka.

Vi rekommenderar att du beställer ett prov först för att få känna på tryckets kvalitet och maskernas storlek innan du lägger en större beställning.

VIKTIGT!
Notera att dessa masker INTE är av sjukhusklass (som rekommenderas av Världshälsoorganisationen WHO som skydd mot infektion, d.v.s. FFP2 eller N95-klassad).
Köp alltså INTE dessa masker med tanken att de ska stoppa infektion av coronaviruset. På grund av att maskerna är hygienartiklar så kan de inte returneras.
Tvätta masken regelbundet, helst dagligen för att hålla den fräsch och hygienisk. Tål upp till 100 tvättar.

Kolla din storlek
  Small Mask Medium Mask Large Mask Extra Large Mask
Mått 1: Toppen på näsan till bakom örat (ena sidan)
How to measure
Small Mask 14,6 - 15,5 cm
5,7 - 6,1 "
Medium Mask 15,6 - 16,5 cm
6,2 - 6,4 "
Large Mask 16,6 - 17,5 cm
6,5 - 6,8 "
Extra Large Mask 17,6 - 18,5 cm
6,9 - 7,2 "
Mått 2: Från toppen på näsan till precis under hakan (max.)
How to measure
Small Mask 11 - 11 cm
4,3 - 4,3 "
Medium Mask 12,5 - 12,5 cm
4,9 - 4,9 "
Large Mask 14 - 14 cm
5,5 - 5,5 "
Extra Large Mask 15,5 - 15,5 cm
6,1 - 6,1 "


Gjorda för hand, på beställning

Alla masker tillverkas för hand, på beställning, i vår fabrik. De kommer i fyrpack och de är gjorda av andningsbara trikåtyger som vi sedan trycker din design på med en metod som låter färgämnena tränga långt ner i tygets fibrer, vilket resulterar i ett hållbart tryck som inte bleknar på många år. Detta innebär att du kan tvätta din personliga ansiktsmask om och om igen. När tyget tryckts så klipps din mask ut i rätt storlek och form och sys ihop av våra skickliga sömmerskor, med elastiska band för öronen.

Eftersom varje mask tillverkas på beställning, för hand, oavsett om den är tryckt eller ej, så råder vi dig att tvätta dem före användning. Kan tvättas i 60 grader utan att de krymper eller bleks. Vi rekommenderar att du använder och tvättar dem löpande så att du alltid har en ren tillgänglig.

För snygg för att bry sig

Det bästa med en personlig ansiktsmask är att du kan skapa dit eget mästerverk. Välj en skarp slogan om du vill göra ett riktigt modeuttryck, hämta inspiration från Billie Eilish och den Gucci-mask hon hade på sig på Grammy-galan eller låt fantasin flöda och skapa något som är helt unikt med personlig betydelse för dig själv.

Med text, foton och designalternativ som väntar så kan du skapa precis vad du vill och styla den på ditt eget sätt.

Trendar just nu: