Tillbaka till hemsidan

Personliga mattor

Fyll ditt hem med personliga mattor som passar alla dina utrymmen. I vårt sortiment hittar du allt från personliga dörr- och badrumsmattor, till yoga- och bönemattor. Du kan verkligen hitta en personliga matta för alla dina behov.

Designa din egen matta 

Mattor spelar en sån viktig roll i våra dagliga liv. De används från att välkomna gäster i vårt hem, skydda golv, byta barns blöjor på och så mycket mer. Om du tänker på det så använder du säkerligen någon typ av matta dagligen. Visst är det kul att sätta en personlig touch på produkter som du använder så ofta? Ta chansen och designa din egen matta online. På så sätt kan du sätta personlig prägel på ditt hem helt i din stil. 

Varje personlig matta tillverkas för hand av vårt skickliga team i Bags of Loves lokaler i London. Dina foton och designs är i säkra händer när de överförs från skärmen till en vacker fotomatta. 

Information om våra personliga mattor:

  • 12 olika typer av personliga mattor
  • Olika storleksalternativ
  • Högkvalitativt hållbart tryck
  • Handgjord på beställning i London
  • Anti-halkskydd 
  • Absorberande textil används till badrumsmattor 
  • Val av olika kantfärger 
  • Optimalt för att gör ditt hem ombonat och personligt

Hitta din mittpunkt med en personlig yogamatta 

Andas in, andas ut och slappna av. Vårt urval av personliga mattor som du själv kan designa är både praktiska och personliga. Vår yogamatta med eget tryck är en stor favorit bland våra kunder. Njut av en yogastund i hemmet eller på gymmet med din personliga yogamatta. Använd dig av citat eller speciella foton som ger dig inspiration att klara de allra knepigaste yogaposerna. Den naturliga gummibasen halkar inte, så du kan använda yogamatta på en matta, laminat- eller parkettgolv. Din yogamatta med eget tryck sys för hand med precision ner till minsta detalj. 

Ge ditt kök en personlig känsla 

Alla vet att köket är varje hems hjärta. Det är därför vi älskar att designa fotopresenter för att ge ditt kök ännu mer kärlek. Vårt utbud av personliga mattor till köket är perfekta för att visa upp din personliga stil samtidigt som att de är praktiska. Släpp lös din kreativitet och skapa något helt unikt i vårt enkla onlineverktyg.