Designa ditt egna påslakan

review_on review_on review_on review_on review_half

från 708,00 kr

Skapa personliga sängkläder med foto. Våra påslakan sys och trycks på material av hög kvalitet. Perfekt för att ge en personlig touch till sovrummet. Välj mellan 4 färger på baksidan och 5 olika storlekar. Skapa ditt personliga påslakan hos oss helt online.

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Betala efter leverans

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Mängdrabatt

Skapa ett collage Personligt påslakan >

Personligt påslakan

 • 5 olika storlekar
 • 4 olika färger på baksidan (bomull) 
 • Öppning med knappar i botten
 • Välj mellan 4 olika stygnmönster 
 • 3 års garanti på tryck & stygnkvalitet 

Recensioner av Personligt påslakan

Betyg 4,8/5 baserat på 16 Kundrecensioner se alla
 • testimonials Rolig present till den som har allt
  Sångkläder till mormor med bilder på hennes älskade barnbarn. Nästan för fina för att använda!
  Betyg 5 / 5 stjärnor - av
  ,
 • testimonials Väldigt nöjd
  Väldigt skönt material & bra tryck
  Betyg 5 / 5 stjärnor - av
  ,
 • testimonials Nöjd
  Snabb leverans, bra kvalitet och kul idé. Påslakan är nått man behöver o här får man det precis med det motiv man vill ha.
  Betyg 5 / 5 stjärnor - av
  ,
 • testimonials Superbra
  Bra kvalite, snabb leverans
  Betyg 5 / 5 stjärnor - av
  ,

Produktdetaljer - personligt påslakan med foto

Sängkläder med foto ger genast sovrummet en mysig och personlig känsla. Du kommer garanterat vakna upp med ett leende på läpparna när du ser alla dina fina minnen på ditt personliga påslakan. Det är även en underbar present till det nygifta paret, farföräldrarna eller kanske till barnrummet. Ditt egen designade påslakan trycks med knivskarp skärpa på mjukt material av högsta kvalitet och skräddarsys hos oss här i London. Materialet är speciellt utformat för sängkläder och har en andningsfunktion vilket gör det extra skönt att krypa in under och gosa. Designa ditt egna påslakan med foto eller text hos oss idag. Vårt onlineverktyg är både enkelt och smidigt att använda.

Olika alternativ för eget designat påslakan:

Tillåt cirka 1-2 dagar för tryck och sömnad av ditt påslakan.
Välj mellan vit, blå, rosa eller gul baksida (bomull)
* Vänligen notera att bredden av materialet 1.5m betyder att den tryckta sidan får en sömn. Vi försöker att alltid se till att sömnen ej påverkar det grafiska trycket. Ibland betyder det att två sömmar behövs för att bevara trycket. Se illustrationen nedan för mer information.

Personliga sängkläder med fototryck

Våra personliga sängkläder trycks och skräddarsys i London, Storbritannien. Vi övervakar processen minutiöst för en slutprodukt som är perfekt för söta drömmar. Vi använder oss av bomullsmaterial som låter kroppen reglera värme för den ideala kroppstemperaturen, vilket är särskilt hjälpsamt mot värmevallningar och nattsvettning. Framsidan av ditt personliga påslakan som har dina foton, mönster eller text och trycks med en varm sublimeringsprocess som låter trycket gå in ordentligt i fibrerna, vilket resulterar i ett permanent tryck som kan maskintvättas. Du kan personalisera ditt påslakan med tryck ytterligare med val av fyra olika färger till baksidan: rosa, ljusblå, gul eller vitt. Vi värnar självklart om miljön och använder oss endast av miljövänligt tryck icke skadligt för människor eller miljön.

Påslakan sydetaljer (gäller endast dubbel, king och super king storlekar)

På grund av materialets bredd på 1.5 m kommer ditt personliga påslakan med tryck behöva tryckas i separata paneler och sedan sys ihop för hand. Då varje foto och mönster är annorlunda har vi satt ihop en liten guide till de olika mönster som vi följer för att kunna sy ihop ditt påslakan. Se mönster nedan som du kan välja när du designar ditt påslakan i onlineverktyget. Vänligen notera att vid sammansättningen av de olika panelerna kan det bli minimala missmatchningar men vi gör vårt yttersta för att undvika detta. Du kan välja mellan fyra olika stygnmönster.

Tvättråd: Vårt personliga påslakan tillverkas av högkvalitet material som är en blandning av polyester samt baksida av bomull. Trycket är permanent. Maskintvätt rekommenderas i 30 grader. Ditt personliga påslakan kan torktumlas. Om det hängtorkar behövs det ej strykas.

Ditt personliga påslakan kommer med en 3 års garanti på tryck och stygnkvalitet.

* Vi säljer endast påslakan, täcke ingår ej.

Du kanske även gillar: