Personligt påslakan

Personligt påslakan

Designa ditt eget påslakan

Spara 13% från 390,00 kr Tidigare 450,00 kr

Dröm sött i en säng bäddad med personliga sängkläder. Designa ditt eget påslakan online i ett par enkla steg. Ge ditt sovrum en personlig touch med ett vackert personligt påslakan. Välj mellan 4 färger till baksidan samt 6 olika storlekar och 2 färger för sömmen.

 • Klar för leverans om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer: Personligt påslakan

 • 6 olika storlekar
 • Trådtäthet på 200 TC
 • 4 olika färger på baksidan/ eller eget tryck
 • Öppning med knappar i botten
 • Välj mellan 3 olika stygnmönster och 2 sömfärger 
 • 5 års garanti 

Påslakan med foto 

Sängkläder med foto ger genast sovrummet en mysig och personlig känsla. Du kommer garanterat vakna upp med ett leende på läpparna när du ser alla dina fina minnen på ditt personliga påslakan. Det är även en underbar present till det nygifta paret, farföräldrarna eller kanske till barnrummet. Ditt egen designade påslakan trycks med knivskarp skärpa på mjukt material av högsta kvalitet och skräddarsys hos oss här i London. Materialet är speciellt utformat för sängkläder och har en andningsfunktion vilket gör det extra skönt att krypa in under och gosa. Designa ditt eget påslakan med foto eller text hos oss idag. Vårt designverktyg är både enkelt och smidigt att använda.

Olika alternativ för egendesignade påslakan:

Tillåt cirka 1-2 dagar för tryck och sömnad av ditt påslakan.
Välj mellan vit, blå, rosa eller gul baksida
* Vänligen notera att bredden av materialet 1,5 m betyder att den tryckta sidan får en söm. Vi försöker att alltid se till att sömnen ej påverkar det grafiska trycket. Ibland betyder det att två sömmar behövs för att bevara trycket. Se illustrationen nedan för mer information. Du kan själv välja mellan svart eller vit söm.

  • Duvet Pattern BMönster B
  • Duvet Pattern CMönster C
  • Duvet Pattern DMönster D

Personliga sängkläder med fototryck

Våra personliga sängkläder trycks och skräddarsys i London, England. Vi övervakar processen minutiöst för en slutprodukt som är perfekt för söta drömmar. Vi använder oss av ett polyesterbaserat material som låter kroppen reglera värme för den ideala kroppstemperaturen, vilket är särskilt hjälpsamt mot värmevallningar och nattsvettning. Framsidan av ditt personliga påslakan som har dina foton, mönster eller text och trycks med en varm sublimeringsprocess som låter trycket gå in ordentligt i fibrerna, vilket resulterar i ett bestående tryck som kan maskintvättas. Du kan personalisera ditt påslakan med tryck ytterligare med val av fyra olika färger till baksidan: rosa, ljusblå, gul eller vitt. Vi värnar självklart om miljön och använder oss endast av miljövänligt tryck icke skadligt för människor eller miljön.

Påslakan sydetaljer (gäller endast dubbel, king och super king storlekar)

På grund av materialets bredd på 1,5 m kommer ditt personliga påslakan med tryck behöva tryckas i separata paneler och sedan sys ihop för hand. Då varje foto och mönster är annorlunda har vi satt ihop en liten guide till de olika mönster som vi följer för att kunna sy ihop ditt påslakan. Se mönster nedan som du kan välja när du designar ditt påslakan i designverktyget. Vänligen notera att vid sammansättningen av de olika panelerna kan det bli minimala missmatchningar men vi gör vårt yttersta för att undvika detta. Du kan välja mellan tre olika stygnmönster och 2 färger för sömmen.

Tvättråd: Vårt personliga påslakan tillverkas av högkvalitet material som är en blandning av polyester samt baksida av bomull. Trycket är varaktigt. Maskintvätt rekommenderas i 30 grader. Ditt personliga påslakan kan torktumlas. Om det hängtorkar behövs det ej strykas.

Ditt personliga påslakan kommer med en 5 års garanti på tryck och sömkvalitet.

Obs: Eftersom alla våra produkter tillverkas för hand så kan storleken avvika något från de angivna måtten, upp till någon centimeter.

* Vi säljer endast påslakan, täcke ingår ej.

Recensioner av Personligt påslakan

Personligt påslakan Betyg 5,0/5 baserat på 24 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Recensioner av Personligt påslakan

Personligt påslakan Betyg 5,0/5 baserat på 24 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Trendar just nu: