Personligt påslakan

Designa ditt egna påslakan

från 708,00 kr

Dröm sött i en säng bäddad med personliga sängkläder. Designa ditt egna påslakan online i ett par enkla steg. Ge ditt sovrum en personlig touch med ett vackert personligt påslakan. Välj mellan 4 färger till baksidan samt 5 olika storlekar.

  • Klar om 1 - 2 dagar

  • Leveranskostnad: 96 kr

  • Betala efter leverans

Detaljer: Personligt påslakan

  • 5 olika storlekar
  • 4 olika färger på baksidan (bomull) 
  • Öppning med knappar i botten
  • Välj mellan 4 olika stygnmönster 
  • 3 års garanti på tryck & stygnkvalitet 

https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Personligt påslakan

Betyg 4,8/5 baserat på 16 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Personligt påslakanse alla

Påslakan med foto 

Sängkläder med foto ger genast sovrummet en mysig och personlig känsla. Du kommer garanterat vakna upp med ett leende på läpparna när du ser alla dina fina minnen på ditt personliga påslakan. Det är även en underbar present till det nygifta paret, farföräldrarna eller kanske till barnrummet. Ditt egen designade påslakan trycks med knivskarp skärpa på mjukt material av högsta kvalitet och skräddarsys hos oss här i London. Materialet är speciellt utformat för sängkläder och har en andningsfunktion vilket gör det extra skönt att krypa in under och gosa. Designa ditt egna påslakan med foto eller text hos oss idag. Vårt onlineverktyg är både enkelt och smidigt att använda.

Olika alternativ för eget designat påslakan:

Tillåt cirka 1-2 dagar för tryck och sömnad av ditt påslakan.
Välj mellan vit, blå, rosa eller gul baksida (bomull)
* Vänligen notera att bredden av materialet 1.5m betyder att den tryckta sidan får en sömn. Vi försöker att alltid se till att sömnen ej påverkar det grafiska trycket. Ibland betyder det att två sömmar behövs för att bevara trycket. Se illustrationen nedan för mer information.

Personliga sängkläder med fototryck

Våra personliga sängkläder trycks och skräddarsys i London, Storbritannien. Vi övervakar processen minutiöst för en slutprodukt som är perfekt för söta drömmar. Vi använder oss av bomullsmaterial som låter kroppen reglera värme för den ideala kroppstemperaturen, vilket är särskilt hjälpsamt mot värmevallningar och nattsvettning. Framsidan av ditt personliga påslakan som har dina foton, mönster eller text och trycks med en varm sublimeringsprocess som låter trycket gå in ordentligt i fibrerna, vilket resulterar i ett permanent tryck som kan maskintvättas. Du kan personalisera ditt påslakan med tryck ytterligare med val av fyra olika färger till baksidan: rosa, ljusblå, gul eller vitt. Vi värnar självklart om miljön och använder oss endast av miljövänligt tryck icke skadligt för människor eller miljön.

Påslakan sydetaljer (gäller endast dubbel, king och super king storlekar)

På grund av materialets bredd på 1.5 m kommer ditt personliga påslakan med tryck behöva tryckas i separata paneler och sedan sys ihop för hand. Då varje foto och mönster är annorlunda har vi satt ihop en liten guide till de olika mönster som vi följer för att kunna sy ihop ditt påslakan. Se mönster nedan som du kan välja när du designar ditt påslakan i onlineverktyget. Vänligen notera att vid sammansättningen av de olika panelerna kan det bli minimala missmatchningar men vi gör vårt yttersta för att undvika detta. Du kan välja mellan fyra olika stygnmönster.

Tvättråd: Vårt personliga påslakan tillverkas av högkvalitet material som är en blandning av polyester samt baksida av bomull. Trycket är permanent. Maskintvätt rekommenderas i 30 grader. Ditt personliga påslakan kan torktumlas. Om det hängtorkar behövs det ej strykas.

Ditt personliga påslakan kommer med en 3 års garanti på tryck och stygnkvalitet.

* Vi säljer endast påslakan, täcke ingår ej.

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt egna fotocollage själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Personligt påslakan

Betyg 4,8/5 baserat på 16 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Personligt påslakanse alla

Du kanske även gillar: