Tillbaka till hemsidan

Personlig t-shirt barn

Personlig t-shirt barn

Barn t-shirt med eget tryck Made in the UKMade in the UK

Spara 2% från 370,00 kr Tidigare 379,00 kr

Dessa personliga t-shirts för barn trycks över hela ytan med ett varaktigt och miljövänligt tryck. Testa vårt onlineverktyg och designa egen tröja för barn med roliga foton, mönster eller text. Dessa personliga barn t-shirts är av högsta kvalitet.

Detaljer: Barn t-shirt med tryck 

 • Tryck över hela ytan. Fram- & baksidan
 • Strl: 3-4 år, 5-6 år, 7-8 år, 9-11 år, 12-13 år
 • Designa egen barn t-shirt helt online 
 • Hållbart och knivskarpt tryck 
 • Personlig nacketikett 

Tvättråd

Tvätta i 30 grader, torktumling på låg värme. Låt hängtorka och stryk på låg värme.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas vid 30 grader
 • Torktumla 1
 • Hängtorka
 • Vrid ej ur
 • Låg värme

Designa egen tröja för barn - roligt och kreativt

Har du en massa fina teckningar som ligger hemma i en bunt? Gör något roligt med ditt barns konstverk och tryck dem på en personlig t-shirt. Hos oss kan du designa barn t-shirts med eget tryck av foton, mönster eller text. Allt är möjligt i vårt onlineverktyg och vi ger dig fria händer att designa din t-shirt precis som du vill ha den. Textilen vi använder oss av är mjuk och känns skönt mot huden. Du kan även designa en personlig nacketikett för att göra t-shirten ännu mer unik. Låt ditt barn vara med och bestämma färger, mönster och text. Kan du föreställa dig hur stolta de kommer att vara när de har på sig en t-shirt som de har designat själva? 

Storleksinformation - barn t-shirt med eget tryck

Våra personliga t-shirts för barn trycks med ett miljövänligt tryck med rik färgåtergivning. All vår produktion sker under ett och samma tak i London, England. På så sätt kan vi garantera att alla våra produkter är av högsta kvalitet. Här nedan finner du en storlekstabell som visar våra olika storlekar. Om du har ytterligare frågor kan du kontakta oss via e-mail eller chatt. En liten infolapp sitter över nacketiketten, denna kan dock lätt dras bort. 

Roliga & personliga t-shirts för barn 

Bags of Love är experter på att skapa vackra fotoprodukter av dina härliga minnen. Vi erbjuder ett brett sortiment av kläder som du kan personalisera med din egen design. Våra personliga t-shirts för barn är ett roligt sätt att ge ditt barn en unik och cool stil. Designa en tröja med fototryck av familjens husdjur, ditt barns favorit seriefigur eller varför inte låta ditt barn utforma sin alldeles egen t-shirt? Vi har inget minimum belopp så oavsett om du vill beställa en barn t-shirt med eget tryck eller fem stycken så står vi redo. Vi erbjuder korta tillverkningstider och levererar över hela världen.   

Designa egen t-shirt barn - tips & tricks 

Här nedan följer lite tips och råd angående våra barn t-shirt med eget tryck. Vi råder att inte skapa en design som går från bak till fram vice versa som till exempel ränder. Vi försöker att matcha uppenbara fortsättande mönster men vi kan inte garantera 100 % följsamhet. Vi ber dig vara uppmärksam över följande: Hos Bags of Love arbetar vi hårt för att framställa produkter som du älskar. Dina bilder trycks på ett platt tygstycke, vilket sedan klipps till för att skapa tröjans fram-och baksidor samt ärmarna. Sedan sys dessa bitar ihop för hand av våra erfarna sömmerskor. På så sätt kan dina barn skapa tröjor med två helt unika sidor!


Tvättråd: Din personliga t-shirt för barn trycks med ett beständigt tryck som smälter in i tygets fibrer. T-shirten kan tvättas i 30 grader i tvättmaskin. Vänd t-shirten ut och in för att skona trycket. Kan torktumlas eller låt plantorka.

Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Nyligen sett

Trendar just nu: