Personlig t-shirt barn

Barn t-shirt med eget tryck

från 325,00 kr

Våra personliga t-shirts för barn trycks över hela ytan med ett permanent miljövänligt tryck. Testa vårt onlineverktyg och designa egen tröja för barn med roliga foton, mönster eller text. Våra personliga t-shirts är utav högsta kvalitet.

  • Klar om 1 - 2 dagar

  • Leveranskostnad: 96 kr

  • Betala efter leverans

Detaljer för barn t-shirt med tryck 

  • Tryck över hela ytan. Framsidan till baksidan
  • Strl: 3-4 år, 5-6 år, 7-8 år, 9-11 år, 12-13 år
  • Designa egen barn t-shirt helt online 
  • Permanent och knivskarpt tryck 
  • Personlig nacketikett 

Designa egen tröja för barn - roligt och kreativt

Har du en massa fina teckningar som ligger hemma i en bunt? Gör något roligt med ditt barns konstverk och tryck dem på en personlig t-shirt. Hos oss kan du designa barn t-shirts med eget tryck av foton, mönster eller text. Allt är möjligt i vårt onlineverktyg och vi ger dig fria händer att designa din t-shirt precis som du vill ha den. Ni kan även designa en personlig nacketikett för att göra t-shirten ännu mer unik. Låt ditt barn vara med och bestämma färger, mönster och text. Kan du föreställa dig hur stolta de kommer att vara när de har på sig en t-shirt som de har designat själva? 

Storleksinformation - barn t-shirt med eget tryck

Våra personliga t-shirts för barn trycks med ett miljövänligt tryck med rik färgåtergivning. All vår produktion sker under ett och samma tak i London, Storbritannien. På så sätt kan vi garantera att alla våra produkter är utav högsta kvalitet. Här nedan finner du en storlekstabell som visar våra olika storlekar. Om du har ytterligare frågor kan du kontakta oss via e-mail eller chatt. En liten infolapp sitter över nacketiketten, denna kan dock lätt dras bort. 

personalised-kid tshirt

Roliga & personliga t-shirts för barn 

Bags of Love är experter på att skapa vackra fotoprodukter av dina härliga minnen. Vi erbjuder ett brett sortiment av kläder som du kan personalisera med din egen design. Våra personliga t-shirts för barn är ett roligt sätt att ge ditt barn en unik och cool stil. Designa en tröja med fototryck av familjens husdjur, ditt barns favorit seriefigur eller varför inte låta ditt barn utforma sin alldeles egna t-shirt? Vi har inget minimum belopp så oavsett om du vill beställa en barn t-shirt med eget tryck eller fem stycken så står vi redo. Vi erbjuder korta tillverkningstider och levererar över hela världen.   

Designa egen t-shirt barn - tips & tricks 

Här nedan följer lite tips och råd angående våra barn t-shirt med eget tryck. Vi råder att inte skapa en design som går från bak till fram vice versa som till exempel ränder. Vi försöker att matcha uppenbara fortsättande mönster men vi kan inte garantera 100 % följsamhet. Vi ber dig vara uppmärksam över följande: Hos Bags of Love arbetar vi hårt för att framställa produkter som du älskar. Det finns några begränsningar i vår produktionsmetod vilket syns speciellt på helfärgade t-shirts. Ibland kan små vita rynkor uppstå i armhålan, tyget kan blekas lite lätt vid runt nacklinjen, vissa delar av t-shirten kan ha små vikta delar (runt 5mm-10mm storlek) där trycket inte penetrerat tyget, vi gör vårt bästa för att undvika följande och de flesta av nämnda fel ovan är omärkbara när väl t-shirten bärs.

Tvättråd: Din personliga t-shirt för barn trycks med ett permanent tryck som smälter in i tygets fibrer. T-shirten kan tvättas i 30 grader i tvättmaskin. Vänd t-shirten ut och in för att skona trycket. Kan torktumlas eller låt plantorka.

Du kanske även gillar: