Prydnadstallrikar med eget motiv

Designa dekorativa tallrikar

från 420,00 kr

Våra personliga prydnadstallrikar ingår i vårt sortiment för personlig inredning. Använd din kreativitet och ladda upp dina foton, mönster, text eller illustrationer och designa egna dekortallrikar att pryda dina väggar med. Designa en egen tallrik enkelt online. 

  • Klar om 1 - 2 dagar

  • Leveranskostnad: 96 kr

  • Betala efter leverans

Tvättråd

Endast handtvätt.

  • Handtvätt
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Personliga prydnadstallrikar

Betyg 4,8/5 baserat på 5 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Personliga prydnadstallrikarse alla

Personlig väggdekor - prydnadstallrikar med foto

Pryd dina väggar med vackra dekortallrikar som du själv designat online. Att sätta upp tallrikar på väggen är en nygammal trend som sveper inredningsvärlden med storm. Det som var poppis förr kommer nu tillbaka i en ny form. Du kanske minns hos dina farföräldrar att de brukade ha vackra prydnadstallrikar uppsatta på väggen? Ta chansen och designa egna prydnadstallrikar online i en ny tappning. Vi tillverkar din dekortallrik av tåligt och slitstarkt Stone max material. Vi trycker med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett permanent tryck med full färgåtergivning och knivskarp skärpa. Våra personliga dekortallrikar är en fantastisk och annorlunda fotopresent till dina nära och kära som passar till födelsedagar, julafton eller varför inte som en inflyttningspresent. 

Tallrikar på väggen - senaste inredningstreden 

Är dina väggar tomma och en aningen tråkiga? Vill du ge ditt hem en härlig och ombonad känsla? Våra personliga dekortallrikar är ett underbart sätt att ge liv åt dina väggar på ett annorlunda sätt. Välj ut dina favoritfoton, mönster eller egna illustrationer och ladda upp dem i vårt onlineverktyg för att skapa vackra prydnadstallrikar med eget tryck. För att designa din tallrik klicka på den gröna knappen "Starta Design" här ovan. Vårt onlinvertkyg fungerar 100% online och det är både roligt och gratis att pröva!

Personlig inredning fixad i ett par klick

Prydnadstallrikar med eget foto är en cool mix av gammalt och nytt. Sätt upp tallrikar på väggen och ge din inredning en unik känsla. Att blanda mellan olika former och material är ett fantastiskt sätt att sätta prägel på ditt hem. Var sommaren fantastisk eller kom du precis tillbaka från en underbar semester? Gör något speciellt med dina foton och tryck dem på tallrikar för ett nytt och spännande sätt att inreda ditt hem på. 

Du kanske även gillar: