Tillbaka till hemsidan
Prydnadstallrikar med eget motiv

Prydnadstallrikar med eget motiv

Designa dekorativa tallrikar Made in the UKMade in the UK

från 654,00 kr

Dessa personliga prydnadstallrikar ingår i vårt sortiment för personlig inredning. Använd din kreativitet och ladda upp dina foton, mönster, tex...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer : Prydnadstallrikar med eget tryck

 • Slitstarkt 4 mm Stonemax material
 • Inklusive väggfäste
 • 275 mm dia x 10 mm hög, 440 gram
 • Enkelt onlineverktyg
 • Varaktigt tryck över hela tryckytan
 • Tillverkad för hand

Tvättråd

Endast handtvätt.

 • Handtvätt

Personlig väggdekor - prydnadstallrikar med foto

Pryd dina väggar med vackra dekortallrikar som du själv designat online. Att sätta upp tallrikar på väggen är en nygammal trend som sveper inredningsvärlden med storm. Det som var poppis förr kommer nu tillbaka i en ny form. Du kanske minns hos dina farföräldrar att de brukade ha vackra prydnadstallrikar uppsatta på väggen? Ta chansen och designa egna prydnadstallrikar online i en ny tappning. Vi tillverkar din dekortallrik av tåligt och slitstarkt Stonemax material. Vi trycker med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett bestående tryck med full färgåtergivning och knivskarp skärpa. Våra personliga dekortallrikar är en fantastisk och annorlunda fotopresent till dina nära och kära som passar till födelsedagar, julafton eller varför inte som en inflyttningspresent. 

Tallrikar på väggen - senaste inredningstrenden 

Är dina väggar tomma och en aningen tråkiga? Vill du ge ditt hem en härlig och ombonad känsla? Våra personliga dekortallrikar är ett underbart sätt att ge liv åt dina väggar på ett annorlunda sätt. Välj ut dina favoritfoton, mönster eller egna illustrationer och ladda upp dem i vårt onlineverktyg för att skapa vackra prydnadstallrikar med eget tryck. För att designa din tallrik klicka på knappen "Starta Design" här ovan. Vårt onlineverktyg fungerar 100% online och det är både roligt och gratis att pröva!

Personlig inredning fixad i ett par klick

Prydnadstallrikar med eget foto är en cool mix av gammalt och nytt. Sätt upp tallrikar på väggen och ge din inredning en unik känsla. Att blanda mellan olika former och material är ett fantastiskt sätt att sätta prägel på ditt hem. Var sommaren fantastisk eller kom du precis tillbaka från en underbar semester? Gör något speciellt med dina foton och tryck dem på tallrikar för ett nytt och spännande sätt att inreda ditt hem på. 

Tänk på tallrikens form

När du påbörjar designprocessen så är det viktigt att du tänker på tallrikens form. Den är rund med en lätt sluttning ner mot mitten, ungefär som en mycket grund skål. Om du laddar upp ett foto, försök hålla de viktiga delarna i mitten av tallriken så att sluttningen inte förvrider dem. Förlita dig inte på att använda en bild som precis passar eftersom vi inte kan garantera att bilden hamnar EXAKT där du valt, eftersom tallrikarna tillverkas för hand. Du kan förhandsgranska hur din tallrik kommer se ut i vårt designverktyg, så det är bara att experimentera tills du blir nöjd.

Några saker du kan göra för att skapa den perfekta tallriken:

 1. När du designar tallriken, se till att din bild fyller hela ytan (inklusive den röda ytan). På så vis täcker din design hela tallriken och du får inga otryckta vita kanter.
 2. Givet vår tryckmetod kan det förekomma en +/- 2-3% skillnad i tallrikens positionering jämfört med hur den ser ut i förhandsvisningen, så undvik att placera viktiga detaljer nära tallrikens kant.
 3. Undvik att placera runda mönster nära tallrikens kant, eftersom vi inte kan garantera att de matchar perfekt med tallrikens yttre kant.
plate design tips

Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett