Personliga badbyxor

Personliga badbyxor

Badbyxor med eget tryck

från 348,00 kr

Designa egna badbyxor till mannen i ditt liv. Våra personliga badbyxor tillverkas av bekvämt lycra material och är riktigt snygga. Ladda upp foton, mönster eller text i vårt enkla onlineverktyg och skapa personliga badkläder. Permanent miljövänligt tryck.

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala efter leveransRabatter

 • 1 348,00 kr
 • 2 324,00 kr styck (Spara 48,00 kr)

Detaljer: Personliga badshorts 

 • Tryck och material av hög kvalitet
 • Skräddarsydda badshorts med eget tryck 
 • Tillverkade av figurnära lycra material
 • Helfodrade
 • Storlekar: XS-XL & 4XL
 • 2 års garanti på tryck, material & sömnad 

Recensioner av Badshorts eget tryck

Badshorts eget tryck Betyg 4,8/5 baserat på 4 Kundrecensioner star star star star


se alla

Designa dina egna badbyxor online 

Vill du vara unik på stranden i år med ett par personliga badbyxor? Hos Bags of Love är det du som är designern. I vårt enkla onlineverktyg får du fria händer att designa ett par badbyxor precis som du vill. Använd dina favoritfoton, lägg till text eller ett mönster som du älskar för att skapa en unik badbyxa som visa upp din personlighet på playan. Vi tillverkar dina personliga badshorts av högkvalitativt Lycra som torkar snabbt och är elastiskt. Innan den roliga designprocessen börjar måste du göra några basval; svart eller vit trådfärg, och så kan du välja mellan matt eller glansig Lycra. Du kan även lägga till ett hemligt meddelande till mottagaren om det är en present, namn, logo eller liknande på insidan av det elastiska midjebandet. Vi har inget minimum belopp så oavsett om du önskar att beställa ett par personliga badbyxor eller tio är vi redo att tillverka din beställning.  

Kul på stranden med personliga badkläder

Genom att designa egna badbyxor kan du vara 100% säker på att ingen annan kommer att sporta samma badbyxor på stranden. Bags of Love är experter på att tillverka diverse fotoprodukter med tryck av dina foton eller mönster. Så om du är trött på de badbyxor som affären erbjuder och har en idé om hur den perfekta badbyxan ska se ut kan du enkelt designa dina egna badbyxor med hjälp av oss. Vi trycker och skräddarsyr dina personliga badbyxor i London, England. Produktionen sker under minutiösa former och vi överser de minsta detaljerna med största noggrannhet för en produkt som du kommer att glädjas åt i många år framöver. Vi erbjuder korta tillverkningstider vilket innebär att du inte behöver inte vänta länge på dina badshorts med eget tryck. Här nedan följer en storlekstabell över våra storlekar: 

Tvättråd: Dina personliga badbyxor trycks med ett permanent tryck och kan maskintvättas i 30 grader. Låt hängtorka. Vi trycker en liten diskret streckkod på vänster insida av dina badbyxor som innehåller ditt personliga referensnummer. 2 års garanti på tryck, material & sömnad 

Storlekar och Mått
  XS S M L XL 2XL 3XL 4XL
Midja
How to measure
XS 71 - 76 cm
28 - 30 "
S 76 - 81 cm
30 - 32 "
M 81 - 86 cm
32 - 34 "
L 86 - 91 cm
34 - 36 "
XL 91 - 96 cm
36 - 38 "
2XL 96 - 104 cm
38 - 41 "
3XL 104 - 112 cm
41 - 44 "
4XL 112 - 120 cm
44 - 47 "


Omvandling storleksguide
  XS S M L XL 2XL 3XL 4XL
EU Herr Midja XS 44
S 46
M 48
L 50
XL 52
2XL 54
3XL 56
4XL 58


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt egna fotocollage själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Recensioner av Badshorts eget tryck

Badshorts eget tryck Betyg 4,8/5 baserat på 4 Kundrecensioner star star star star


se alla

Du kanske även gillar: