Tillbaka till hemsidan

Presenter till någon speciell

Designa dina egna presenter till någon speciell person för att visa hur mycket du bryr dig. Våra fantastiska fotopresenter passar fint till både familj och vänner. Ge bort en unik fotogåva som väcker liv i gamla minnen till någon speciell i ditt liv. 

Sortiment av personliga presenter

När du skapar en av våra presenter till någon speciell så visar det mottagaren hur mycket tid och energi du lagt ned på att hitta en present som de älskar och uppskattar. För praktiska personer så kan du förvandla användbara kökstillbehör med foton som sedan får en nostalgisk betydelse. Vi har en uppsjö av noga utvalda presenter för de speciella personerna i ditt liv. Upptäck personliga presenter till din bror, syster, faster, kompis, granne eller din partner. Du behöver inte alltid ett skäl för att ge bort en present, överraska dessa underbara personer som berikar ditt liv med en fotopresent direkt från hjärtat. 

Använd dig av dina finaste foton, mönster eller text för att skapa en vacker fotogåva som visar hur mycket du älskar och uppskattar mottagaren. Vad köper man till någon som redan har allt? En fotopresent är ett roligt och unikt sätt att ge vardagliga produkter en personlig prägel.