Tillbaka till hemsidan

Personliga träningskläder för herrar

Se vårt utbud av träningskläder hör herr som kan anpassas av dig och designas med dina favoritfoton och bilder för att skapa ett alldeles unikt plagg.

Träningskläder för män

Dessa personliga gymkläder har blivit exklusivt designade för oss av vår egen designer. Varje del av varje plagg har planerats noggrant, från snittet och tygvalet ända ner till vilken typ av fåll som används. Allting skalas upp och ner för att vi ska kunna erbjuda storlekar för alla kroppstyper, sedan skriver vi ner måtten på storlekarna i både tum och centimeter och skriver in dem i en smidig tabell som du kan använda när du väljer. Dina personliga träningskläder skapas med dina behov som högsta prioritet.

Personliga gymkläder

De färdiga plaggen läggs sedan in i system så att du som kund kan se dem. Men vi tänker att du vet bäst själv vad du vill ha, så vi har lämnat designprocessen helt till dig. Du kan använda dina favoritfoton och vackraste minnen, eller fräcka designer och konst för att skapa fantastiska och personliga träningskläder. Vi har lämnat så många val som möjligt till din fantasi och smak, från tyget till de små detaljerna som blixtlås eller dragskor eller trådfärgen på alla synliga sömmar.

En kort historia om mäns träningskläder

Idrotts- och träningskläder kan för det mesta delas upp i två kategorier: de som bärs för aktiviteter och de som bärs för mode. De kläder som ska bäras under aktiviteter designas just för dessa ändamål. Träningskläder för mode, å andra sidan, är plagg som tillverkats med en avslappnad design. De liknar tränings- och idrottskläder, men är till för modemarknaden snarare än faktiska sporter. Denna trend som härstammar från tidigt 1900-tal börjar återigen bli populär och detta har skapat en ny trend som ofta kallas 'Athleisure' (från engelskans Athletic och Leisure, alltså Atletisk och Fritid/Ledighet). Athleisure innebär att man bär plagg som är designade för sport och aktiviteter, men istället bär dem under avslappnade tillställningar, på jobbet, eller i skolan. 

Gymkläder för män

En av de bästa sakerna med att designa kläder för ett specifikt ändamål är att du kan ha det i åtanke medan du designar delarna, vare sig det är om du ska ha knappar eller blixtlås, eller i valet av vilket tyg som lämpar sig bäst. Detta innebär att när du behöver något luftigt och snabbtorkande, så vet vi vilket tyg som är bäst för det, och om det måste vara något med jättemycket stretch, så kan vi välja rätt tyg för det.

Tyger får inte vara i vägen och måste vara lätta oavsett vilken sport du deltar i, men väldigt få undantag. En annan viktig faktor för alla specialanpassade träningskläder är att de måste erbjuda både temperatur- och fuktkontroll. Du måste ha någonting som håller dig varm när det är kallt, och sval när det är varmt. Det måste också leda bort svett från huden.

Personliga träningskläder

Du kommer aldrig behöva välja mellan träningskläder eller fritidskläder. Dessa personliga träningskläder för herrar erbjuder ultimat komfort, är fantastiskt praktiska, och med dina vackra designer så är de även snygga och stiliga. Träningskläder för herr har aldrig varit så lyxiga, de är skräddarsydda för att vara luftiga och för att inte vara i vägen och de är formade efter den manliga fysiken.

Du kan skapa dina egna personliga träningskläder som är lika unika som den som bär dem och de finns tillgängliga i ett stort urval av storlekar, tyger och med massor av alternativ för detaljer och utsmyckning.