Personlig kudde

Personlig kudde

Designa egna kuddar online

Spara 36% från 300,00 kr Tidigare 468,00 kr

Våra kuddar med dubbelsidigt tryck är av högsta kvalitet. Fyllningen är generös och ger maximal komfort. Skapa en personlig kudde med dina foton, text eller ett varför inte ett fotocollage. En perfekt present till en vän, mamma eller din älskade. 5 års garanti.

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer: Personlig kudde

 • Lyxig dubbelsidig kudde med foto
 • Fluffigt gåsdun eller polyester stoppning
 • 3 olika kvadratiska storlekar: 30 cm, 40 cm, 50 cm
 • Rektangulär storlek 56 x 41 cm
 • Bildcollage & gratis fotoeffekter tillgängligt 
 • 5 års garanti på tryck, material & sömnad 

Recensioner av Fotokudde

Fotokudde Betyg 4,9/5 baserat på 17 Kundrecensioner star star star star


se alla

Du skapar och vi trycker din personliga kudde

Att designa din egna kudde är både roligt och lätt med hjälp av Bags of Love! Kudden är mjuk, rentutav sammetslen och finns i tre olika storlekar med val av två olika varianter för fyllning. Kudden är ett idealiskt sätt att inreda personligt hemma och passar lika bra på soffan som på sängen. Du kan designa din personliga kudde som du vill genom att lägga till en bild, fotocollage eller text i vårt enkla onlineverktyg. Kudden kan tryckas på båda sidorna.

Det enda du behöver göra är att ladda upp din bild eller bilder så sköter vi resten. Trycket sker på mjuk textil av högsta kvalitet och vår skräddare syr sedan ihop kudden för den bästa slutprodukten. En mjuk och unik kudde med foto att krama om både till vardagsrummet eller sovrummet. Kuddar med eget tryck är en originell idé för personlig dekoration till ditt hem som garanterat kommer att sätta prägel på rummet. En kudde med text eller en kudde med foto är även en uppskattad personlig present som passar att ge bort vid alla tillfällen till dina nära och kära.

 Designa din egna personlig kudde

 • Lyxig dubbelsidig kudde med foto av hög kvalitet.
 • Du kan välja mellan fluffigt gåsdun eller polyester till kuddens stoppning.
 • Välj mellan 4 olika storlekar: 30 cm, 40 cm eller 50 cm fyrkant, samt rektangel 56x41 cm.
Fotocollage och andra gratis bildeffekter finns tillgängliga. Du kan designa din egna kudde direkt i vårt enkla onlineverktyg där du kan ladda upp bilder från din dator och skapa din alldeles egna unika fotokudde med collage, bild eller text. Garanterad kvalitet som varar. Personlig fotokudde med bilder som tillverkas av hög kvalitet och kontrolleras genom hela produktionsprocessen, från tryck, sömnad samt leverans.

Tryck din kudde med naturliga giftfria färger

Det är viktigt för oss att kunna erbjuda ett miljövänligt val av våra produkter. Kuddens tryck sker med ett patenteras tryckmetod som gör det möjligt för färgerna att tränga djupt in i fibrerna genom en varm sublimeringsprocess vilket resulterar i en rik färgåtergivning och ett tryck som varar länge. Efter tryck sys och vadderas din fotokudde för hand av våra skickliga sömmerskor. 

Tvättråd: Din fotokudde är tillverkad av vårt högkvalitativa textil Suede Vision och kan tvättas för hand eller i tvättmaskin i 30 grader. Vi erbjuder 5 år garanti på tryck, material och sömnad. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt egna fotocollage själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Recensioner av Fotokudde

Fotokudde Betyg 4,9/5 baserat på 17 Kundrecensioner star star star star


se alla

Du kanske även gillar: