Personliga tapetbårder

Designa tapetbård online

från 299,00 kr

Ge dina väggar en cool och personlig stil med tapetbårder designade av dig. Designa personliga tapetbårder i vårt verktyg genom att ladda upp dina egna foton, mönster eller text. Perfekt för barnrum och rum som behöver ett uns av personlig inredning.

  • Klar om 1 - 2 dagar

  • Leveranskostnad: 96 kr

  • Betala efter leverans

Personliga tapetbårder 

  • Kommer i tryckta remsor om 147x22cm
  • Tapetbård passar till alla olika rumsstorlekar
  • Perfekt för barnkammare och barnrum 
  • Slitstark med knivskarpt tryck 
  • Välj mellan 2 olika typer av papper 

Designa egna tapetbårder enkelt online

Ge ditt hem den där extra personliga touchen i form av egen designade tapetbårder. Hos Bags of Love är det enkelt att skapa personliga tapetbårder med fototryck, mönster eller text. Genom att klicka på den gröna knappen "Starta Design" här ovan kommer du till vårt enkla onlineverktyg där du kan släppa lös din kreativitet och skapa en unik tapetbård. Hos oss är det du som är designern. Du designar och vi tillverkar. Vi älskar att överlämna allt skapande i våra kunders händer. Tapetbårder passar utmärkt i köket, barnkammaren eller barnrummet eller i sovrummet. Förr i tiden ansågs det att en tapetsering inte var fullständig om tapetbården saknades. Idag är det inte lika vanligt att ha tapetbårder vilket gör att det kan vara svårt att hitta just den perfekta tapetbården för dig. Men som tur är har du chansen att designa egen tapetbård med oss enkelt online. 

Applicera din personliga tapetbård

Du kan sätta upp tapetbårder var som helst. Möjligheterna att förändra ett rum med en personlig tapetbård är oändliga. Smycka väggarna i takvinkeln, sänk rummets höjd med en tapetbård i ögonhöjd eller applicera vid golvlisten. Innan du börjar tapetsera din tapetbård, är det viktigt att du noga mäter ut och markerar alla dina utmätningar på väggen. Använd en tumstock för precision och ha den i närheten för att se till att allt blir rakt och snyggt. Efter allt är utmätt är det dag att börja blanda till tapetklistret. Applicera tapetklistret på tapetbårderna och följ dina markeringar noga. Placera längderna med någon mm överlappning för att slippa glipor i skarven. Det är alltid bra med ett par extra händer och mycket tålamod när det kommer till tapetsering.  

Designa tapetbårder till barnkammare och barnrum  

Nöj dig inte med det utbud av tapetbårder som finns i affärerna. Ta saken i egna händer och designa dina egna tapetbårder. Om du vill inreda barnkammaren eller barnrummet med en personlig touch så rekommenderar vi våra personliga tapetbårder. Roliga och kreativa ideér är att till exempel låta barnet själv måla eller ta fot- och handavtryck för att sedan scanna in konstverket i vårt onlineverktyg. På så sätt kan du verkligen skapa riktigt originella tapetbårder som barnet själv varit med och designat. Att designa en personlig tapetbård är så mycket roligare än att köpa en färdigtryckt tapetbård i affären. Eftersom all vår tillverkning sker i London, Storbritannien under ett och samma tak så kan vi garantera att er personliga tapetbård håller högsta kvalitet med ett knivskarpt tryck samt korta tillverkningstider. 

woven in the UK

Klicka här för att ladda ner instruktionerPersonlig inredning börjar på väggarna 

Ett hus eller en lägenhet har så mycket potential när det kommer till personlig inredning. Väggarna som håller upp ditt hem kan utsmyckas med fototapeter, glada färger, fondväggar, tapetbårder med mera. Hos oss kan du ge ditt hem den lilla extra personliga touchen med personliga fototapeter eller tapetbårder som är helt designade av dig! Ladda upp foton, mönster eller text i vårt onlineverktyg och skapa ditt drömhem med unik inredning. Smycka dina väggar med mönster som du själv designat eller härliga foton från sköna semestrar. Allt är möjligt, så släpp lös din kreativitet och designa personliga tapetbårder med hjälp av oss. 

Varning: När din egen designade tapetbård har applicerats på väggen, anses produkten vara godkänd av dig och kan inte reklameras som defekt på grund av variationer i montering, lim, hantering och närmiljö (inklusive fukt, värme, vittring eller mögel). Om du har några frågor angående din tapetbård kan du kontakta oss innan du applicerar den på din vägg.

Du kanske även gillar: