Tillbaka till hemsidan

Personliga gåvor

Kolla igenom vårt sortiment av personliga fotopresenter och gratulera på födelsedagen eller säg jag älskar dig på ett originellt sätt. Alla våra fotoprodukter tillverkas i London, Storbritannien och är helt unika.

Personliga gåvorOriginella presenter till familj & vänner 

Våra vackra personliga presenter är minnesvärda och är verkligen ett kreativt sätt att visa någon hur mycket du uppskattar dem. Personliga presenter med eget tryck av foton och speciella meddelanden betyder så mycket mer eftersom du själv har satt din personliga touch på den. Vi erbjuder en mängd olika alternativ att personalisera din produkt för att passa mottagaren såsom textilval, olika storlekar och redigeringsval. Detta innebär att du får chansen att designa en helt unik present som inte finns att köpa någon annanstans i världen.  

Hos Bags of Love så kan göra en present till alla tillfällen; årsdagar, julafton, födelsedagar, dop, bröllop, fars dag, mors dag, möhippor/svensexa, inflyttningspresenter eller studenten. Listan kan göras lång! Designa dina egna fotopresenter och överraska din familj och vänner. Ta dig en titt på vårt breda sortiment av personliga gåvor som sträcker sig från heminredning till kökstillbehör och fina mode accessoarer. Låt dig inspireras av alla fina fotogåvor som du skulle kunna designa. 

Om mottagaren älskar djur så kommer du att älska vårt sortiment av husdjurstillbehör. Vi har en uppsjö av produkter till våra fyrbenta vänner såsom koppel, matskålar, bäddar och fotofiltar. Våra personliga fotoprodukter kan även användas till events som små giveaways eller för att sprida ditt budskap.