Designa din egen scarf

Kliv ut i kylan omsvept i en personlig scarf som du har designat själv. Välj mellan många olika stilar och textiler för att designa en scarf helt i din unika stil.

Designa din egen scarf online 

Din scarf som du designar i vårt enkla onlineverktyg tillverkas för hand i London, Storbritannien. Din utvalda design trycks med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett varaktigt och färgstarkt tryck. Låt dig inspireras av 100% äkta sidenscarfs, religiösa slöjor till supervarma fleece snoddar; dessa accessoarer tillverkas på din beställning. Textilerna vi använder oss av är speciellt utvalda och du kommer att älska tryckresultatet och känslan av din scarf med eget tryck. Inte bara kan du välja textil utan du kan även välja bland olika storlekar. Oavsett om du vill ha en tunn och elegant scarf eller en tung och filtliknande scarf så kommer du att kunna hitta rätt scarf i vårt sortiment.

Personlig scarf - stilar och storlekar: 

  • 4 storlekar i ett val av 5 textiler
  • 90 x 90 cm, 135 x 31 cm, 133 x 105 cm, 115 x 115 cm
  • Silk Sensation, Muslin, Silk Satin, Silk Georgette, Paris Chiffong
  • Fleece i 2 storlekar
  • 175 x 20 cm, 144 x 20 cm
  • Tubscarf i trikå
  • Slöjor med val av storlekar och textiler
  • Fleecefodrad snodd

Scarf med eget tryck

Det är både enkelt och roligt att designa din egen scarf. Vi trycker din utvalda design och syr sedan scarfen för hand. Foton gör sig väldigt fint i tryck och är ett roligt tema om du vill ge bort en personlig scarf i present. I vårt onlineverktyg så kan du testa olika stilar, ladda upp dina foton och placera ut din design som du själv önskar på scarfens tryckyta. Du kan även lägga till text som namn eller ett personligt meddelande för en extra personlig touch. 

Personliga scarfs till hela familjen 

Vårt urval av handgjorda scarfs kommer i ett brett utbud av storlekar, stilar och textilval. Detta gör att de passar perfekt till hela familjen. Vi har mysiga fleecescarfs med eget tryck som håller småbarn varma. Fleecen känns underbart mjukt och kommer skydda dem mot bitande höst- och vintervindar. Om du har ett fotbollsfan i familjen (eller ett helt gäng av dem) så kan du designa egna supporthalsdukar för att heja på ert favoritlag. Använd dig av fotbollslaget logga och foton för att skapa en helt unik halsduk. Varför inte skämma bort mamma med en vacker sidenscarf? Välj från olika sidentyper, stilar och skäm bort henne med en present som alltid kommer att påminna henne om dig. 

Äkta sidenscarfs 

Om du älskar mode och att visa upp din personliga stil så är en glamorös sidenscarf helt rätt för dig. Siden Georgette och Siden Satin har olika egenskaper som gör dem både speciella och unika. Siden Satin är lent och elegant. Det känns lyxigt och dina foton eller mönster kommer göra sig snyggt i tryck. Siden Georgette är en väldigt speciell textil. Det är otroligt lättviktigt och har en ljuvlig transparens med underbar crepe struktur. I vårt onlineverktyg kan du välja mellan olika sidentyper och storlekar. Sen är det bara för dig att släppa lös din kreativitet och skapa den perfekta personliga sidenscarfen för dig.