Personligt överkast

Designa din egen sherpapläd online

från 1.140,00 kr

En sherpapläd med eget tryck ser fantastisk ut över soffan eller sängen. Designa din egna sherpapläd genom att ladda upp dina foton, mönster eller text. Överkastet tillverkas av ett mjukt plyschtyg 450gsm med en baksida av vit eller svart sherpa 200gsm. Detta är en härlig och tjock personlig sherpapläd som ger extra komfort och mysfaktor. Överkastet passar perfekt som ett extra lager värme under kvällen. Din personliga sherpapläd kommer med 10 års garanti på tryck, sömnad och material.

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala efter leverans

Detaljer: Sherpapläd med eget tryck

 • Eget tryck på plysch med baksida i mjuk sherpa
 • 2 färger: svart eller krämfärgad sherpa
 • Storlek: 145cm kvadrat eller Stor, 145x198 cm
 • Permanent tryck med full färgåtergivning
 • 10 års garanti på tryck, material och söm 

https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Personligt överkast

Betyg 4,9/5 baserat på 8 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Personligt överkastse alla

Personlig sherpapläd - piffa upp din soffa eller säng 

Oavsett om du vill ge ditt rum en ny och uppdaterad look eller göra din soffa mer bekväm och snygg så är vårt personliga överkast ett fantastiskt alternativ. Ditt överkast med eget tryck är stort nog att täcka en soffa av normal storlek, eller kan draperas elegant över din säng för en lyxig touch. Trycket är på framsidan som består av lyxig plysch 450gsm och baksidan består av ett fantastiskt mjukt sherpa på 200gsm som passar underbart till ett mjukt och vackert personligt överkast. 

 • Plysch 450 gsm och sherpa 200 gsm
 • Storlek: 145cm fyrkant eller stor 145x198 cm
 • Nätt fållade kanter 
 • Välj färg på baksidan: Benvit eller svart
 • Många användningsområden - dekorativ och praktisk
 • Personalisera med dina foton, mönster eller text
 • Permanent tryck som inte bleknar
 • Använd till soffan, sängen eller som lekmatta
 • Skapa ett fotocollage enkelt
 • Är du inte 100% nöjd när du tar emot din filt ger vi pengarna tillbaka.*
 • 10 års garanti på tryck, material och söm
 • Tillverkad för hand i London, Storbritannien

Ditt personliga överkast tillverkas för hand i London, Storbritannien av vårt kunniga team av tryckare och sömmerskor. När vi mottar din beställning sätter vi genast igång med att tillverka ditt överkast med eget tryck. Vi trycker med den senaste trycktekniken vilket låter trycket gå in på djupet i textilens fibrer. Trycket är permanent och kommer ej att blekna efter tvätt. Kan tvättas i 30 grader. Torktumla ej.

Designtips eller idéer för ditt personliga överkast 

Låt dina foton komma till liv och tryck dem på ett vackert överkast. Du kan välja mellan två olika storlekar. När du har laddat upp dina foton så kan du placera ut dem som du själv vill. Eller så kan du testa vår enkla collageapp som låter dig skapa ett fotocollage i ett par klick. Du kan även lägga till egen text för att ge ditt personliga överkast en extra touch av personlighet. 

Inspiration för överkast med eget fototryck 

Att hitta en personlig gåva till våra nära och kära är inte alltid lätt. Men med Bags of Loves breda utbud av fotopresenter blir det genast roligt och mer personligt. Vår sherpapläd med eget tryck är en underbar och omtänksam gåva som garanterat kommer att glädja mottagaren. Välj ut roliga foton som väcker liv i gamla minnen och låt dem komma till liv i tryck på vårt personliga överkast som är både dekorativt och praktiskt. Ge soffan en ny look eller kryp under ett extra lager av värme under natten.

En annan rolig idé för vårt överkast med eget tryck är att använda den som en lekmatta för barn. Designa ditt överkast med starka och glada färger, seriekaraktärer eller djur och vips så har du ett roligt och personligt överkast för din baby att utforska och leka med på golvet. 

Varför inte designa ett överkast med foton av djur eller mottagarens husdjur om du har en vän eller familjemedlem som älskar djur? En fantastisk gåva till djurälskaren som kan användas både i soffan eller över sängen.

Mängdrabatt

Precis som med många av våra fotoprodukter kommer vårt personliga överkast med en exklusiv mängdrabatt. Så köp ett överkast till soffan och ett till sovrummet för att spara in pengar. 

*Returneringsvillkor må följas efter överrenskommelse. Gäller endast omedelbart efter leverans.

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt egna fotocollage själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Personligt överkast

Betyg 4,9/5 baserat på 8 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Personligt överkastse alla

Du kanske även gillar: