Tillbaka till hemsidan
Personlig tygtavla

Personlig tygtavla

Designa en canvas online

Spara 2% från 734,00 kr Tidigare 749,00 kr

Låt dina väggar komma till liv med en fantastisk tavla i tyg. Tillverkad av tjockt vävd canvas med tillhörande aluminiumstänger. Välj mellan 4 o...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 - 3 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 139 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Tygtavlor med eget motiv

 • Tavla tillverkad i väv med textur. I gobeläng stil
 • Välj mellan 4 olika storlekar
 • Långvarigt tryck med full färgåtergivning
 • Inkl. väggfäste med spik och vitt snöre att hänga fast i
 • 5 års garanti

Tvättråd

Damsug försiktigt med lämplig inställning.

Designa din egen tygtavla online  

Är dina väggar ekande tomma hemma? Eller känner du kanske att det är dags att dekorera lite mer personligt? Ta chansen och designa en personlig tygtavla online och ge ditt hem en mysig och ombonad känsla. Vår tygtavla består av strukturerad vävd canvas i gobeläng stil och kommer med ett hållbart tryck med full färgåtergivning. Du kan välj mellan 4 olika storlekar så du kommer säkerligen att hitta en storlek och format som passar ditt rum och smak.  

Steg 1: Mät.
Använd ett måttband för att mäta den yta av väggen som du vill dekorera med tavlan. Vi har 4 olika storlekar i porträtt eller fyrkantigt format. Det är viktigt att du mäter noggrant för rätt storlek.

Steg 2: Välj & ladda upp dina foton.
Ladda till exemplet upp dina favoritfoton som du vill använda, illustrationer som du skapat eller ett citat som betyder mycket för dig i vårt onlineverktyg. Välj mer än 1 foto för att skapa ett fotocollage. Välj vilken typ av collage du vill ha och klicka på Skapa för att få fram ett slumpmässigt fotocollage.  

Step 3: Redigera.
Du kan redigera dina bilder i vårt onlineverktyg med många olika effekter som svartvitt och sepia-filter för att ge din tygtavla en mer dramatisk effekt. Du kan rotera, ändra storlek, lägga till en bakgrundsfärg, kopiera din bild, spegla din bild, lägga till text och mycket mer. Släpp lös din kreativitet och testa olika sätt och stilar för din personliga tygtavla.

Step 4: Förhandsgranska.
Om din bild inte är utav tillräckligt hög kvalitet så kommer du att få en varning i vårt onlineverktyg. Men det är viktigt att du kontrollerar din design i förhandsgranskningen för eventuella stavfel och andra fel. Dubbelkolla alltid din produkt innan du går vidare till kassan.

Produktinformation

 • Tillverkad av högkvalitativ canvas
 • Gobeläng stil
 • 4 storlekar, porträtt eller fyrkant
 • Aluminiumstänger för upphängningsstöd
 • Inklusive väggfäste
 • Långvarigt tryck med full färgåtergivning
 • Perfekt till sovrum, vardagsrum eller barnrum
 • Fantastisk väggdekor
 • Tryck dina foton, illustrationer eller texter
 • Tung drapering, behåller sin form
 • Skapa fotocollage
 • Tillverkad för hand
 • 5 års garanti

Skötselråd: Damma av regelbundet för att bibehålla tryckets klara färger. För en mer grundlig rengöring så kan du ta ner din tygtavla och dammsuga den försiktigt.

När vi mottar din beställning så sätter vi genast igång med att tillverka din personliga tygtavla enligt traditionella hantverksmetoder. Vårt expert team trycker först din tygtavla med den senaste trycktekniken som resulterar i ett färgsprakande, långvarigt tryck med full färgåtergivning. Efter tryck klipper vi till tyget för hand till din utvalda storlek och syr aluminiumstängerna på plats vilket ger din tygtavla stadga. All tillverkning av Bags of Loves produkter sker under ett och samma tak i våra egna lokaler. Vi kan på så sätt garantera att alla våra produkter är av högsta kvalitet samt erbjuda korta tillverkningstider.

Personlig väggdekor – tygtavla i vävd canvas

Fyll ditt hem med personliga tygtavlor som du själv designat. Våra tygtavlor är tillverkade i en strukturerad vävliknande canvas och ger ditt rum en touch av elegans. Gör en vacker gobeläng med dina foton för ditt hem eller som en underbar personlig present som kommer att kunna ärvas i generationer. 

Designtips eller idéer för personlig tygtavla

Vi syr fast aluminiumstänger högst upp och längst ner i fållen av din tygtavla för extra upphängningsstöd. Tänk på att kanterna av ditt foto kommer att användas för att tillverka fållen så se till att viktiga detaljer av ditt foto, text eller mönster inte är för nära kanterna.

Inspiration för personlig inredning hemma

Aldrig har det varit så lätt som nu att inreda personligt hemma helt i enlighet med din smak och dina preferenser. Förbi är dagarna av standard inköp av massproducerade tavlor. Med hjälp av Bags of Loves breda sortiment av personlig väggdekor och inredning kan du nu ge liv och personlighet åt dina väggar. Använd dina bästa foton från semestern och skapa ett vackert fotocollage som låter dig minnas tillbaka till oförglömliga minnen och exotiska länder. Om du vill designa en tygtavla till barnrummet så kan du använda dig utav familjefoton, barnsånger, siffror eller till och med alfabetet som ett roligt sätt att göra lärandet roligt. Allt är möjligt när det kommer till din personliga tygtavla så släpp lös din fantasi och skapa något unikt online hos oss redan idag. Vårt onlineverktyg är både roligt och gratis att testa!

Trendar just nu: