Tillbaka till hemsidan
Personlig tygtavla

Personlig tygtavla

Designa en canvas online Made in the UKMade in the UK

Spara 7% från 699,00 kr Tidigare 749,00 kr

Låt dina väggar komma till liv med en fantastisk tavla i tyg. Tillverkad av tjockt vävd canvas med tillhörande aluminiumstänger. Välj mellan 4 o...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 - 3 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 139 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Tygtavlor med eget motiv

 • Tavla tillverkad i väv med textur. I gobeläng stil
 • Välj mellan 4 olika storlekar
 • Långvarigt tryck med full färgåtergivning
 • Inkl. väggfäste med spik och vitt snöre att hänga fast i
 • 5 års garanti

Tvättråd

Damsug försiktigt med lämplig inställning.

Designa din egen tygtavla online  

Är dina väggar ekande tomma hemma? Eller känner du kanske att det är dags att dekorera lite mer personligt? Ta chansen och designa en personlig tygtavla online och ge ditt hem en mysig och ombonad känsla. Vår tygtavla består av strukturerad vävd canvas i gobeläng stil och kommer med ett hållbart tryck med full färgåtergivning. Du kan välj mellan 4 olika storlekar så du kommer säkerligen att hitta en storlek och format som passar ditt rum och smak.  

Steg 1: Mät.
Använd ett måttband för att mäta den yta av väggen som du vill dekorera med tavlan. Vi har 4 olika storlekar i porträtt eller fyrkantigt format. Det är viktigt att du mäter noggrant för rätt storlek.

Steg 2: Välj & ladda upp dina foton.
Ladda till exemplet upp dina favoritfoton som du vill använda, illustrationer som du skapat eller ett citat som betyder mycket för dig i vårt onlineverktyg. Välj mer än 1 foto för att skapa ett fotocollage. Välj vilken typ av collage du vill ha och klicka på Skapa för att få fram ett slumpmässigt fotocollage.  

Step 3: Redigera.
Du kan redigera dina bilder i vårt onlineverktyg med många olika effekter som svartvitt och sepia-filter för att ge din tygtavla en mer dramatisk effekt. Du kan rotera, ändra storlek, lägga till en bakgrundsfärg, kopiera din bild, spegla din bild, lägga till text och mycket mer. Släpp lös din kreativitet och testa olika sätt och stilar för din personliga tygtavla.

Step 4: Förhandsgranska.
Om din bild inte är utav tillräckligt hög kvalitet så kommer du att få en varning i vårt onlineverktyg. Men det är viktigt att du kontrollerar din design i förhandsgranskningen för eventuella stavfel och andra fel. Dubbelkolla alltid din produkt innan du går vidare till kassan.

Produktinformation

 • Tillverkad av högkvalitativ canvas
 • Gobeläng stil
 • 4 storlekar, porträtt eller fyrkant
 • Aluminiumstänger för upphängningsstöd
 • Inklusive väggfäste
 • Långvarigt tryck med full färgåtergivning
 • Perfekt till sovrum, vardagsrum eller barnrum
 • Fantastisk väggdekor
 • Tryck dina foton, illustrationer eller texter
 • Tung drapering, behåller sin form
 • Skapa fotocollage
 • Tillverkad för hand
 • 5 års garanti

Skötselråd: Damma av regelbundet för att bibehålla tryckets klara färger. För en mer grundlig rengöring så kan du ta ner din tygtavla och dammsuga den försiktigt.

När vi mottar din beställning så sätter vi genast igång med att tillverka din personliga tygtavla enligt traditionella hantverksmetoder. Vårt expert team trycker först din tygtavla med den senaste trycktekniken som resulterar i ett färgsprakande, långvarigt tryck med full färgåtergivning. Efter tryck klipper vi till tyget för hand till din utvalda storlek och syr aluminiumstängerna på plats vilket ger din tygtavla stadga. All tillverkning av Bags of Loves produkter sker under ett och samma tak i våra egna lokaler. Vi kan på så sätt garantera att alla våra produkter är av högsta kvalitet samt erbjuda korta tillverkningstider.

Personlig väggdekor – tygtavla i vävd canvas

Fyll ditt hem med personliga tygtavlor som du själv designat. Våra tygtavlor är tillverkade i en strukturerad vävliknande canvas och ger ditt rum en touch av elegans. Gör en vacker gobeläng med dina foton för ditt hem eller som en underbar personlig present som kommer att kunna ärvas i generationer. 

Designtips eller idéer för personlig tygtavla

Vi syr fast aluminiumstänger högst upp och längst ner i fållen av din tygtavla för extra upphängningsstöd. Tänk på att kanterna av ditt foto kommer att användas för att tillverka fållen så se till att viktiga detaljer av ditt foto, text eller mönster inte är för nära kanterna.

Inspiration för personlig inredning hemma

Aldrig har det varit så lätt som nu att inreda personligt hemma helt i enlighet med din smak och dina preferenser. Förbi är dagarna av standard inköp av massproducerade tavlor. Med hjälp av Bags of Loves breda sortiment av personlig väggdekor och inredning kan du nu ge liv och personlighet åt dina väggar. Använd dina bästa foton från semestern och skapa ett vackert fotocollage som låter dig minnas tillbaka till oförglömliga minnen och exotiska länder. Om du vill designa en tygtavla till barnrummet så kan du använda dig utav familjefoton, barnsånger, siffror eller till och med alfabetet som ett roligt sätt att göra lärandet roligt. Allt är möjligt när det kommer till din personliga tygtavla så släpp lös din fantasi och skapa något unikt online hos oss redan idag. Vårt onlineverktyg är både roligt och gratis att testa!


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett