Tillbaka till hemsidan

Personliga kalendrar & böcker

Våra personliga kalendrar och anteckningsböcker passar perfekt för de som älskar kontorsmaterial, till planering av ett bröllop eller mammor och pappor med många järn i elden. Våra böcker binds för hand enligt traditionella hantverksmetoder och är 100% unika.

Designa dina egna kalendrar & dagböcker online

Alla våra böcker och fotokalendrar tillverkas på beställning av dig och är en utsök blandning av exklusivt handarbete blandat med den senaste trycktekniken. Har din partner alltid mycket att stå i? Designa en kalender och gör det lekande lätt för din partner att hålla reda på alla möten och familjerelaterade saker. Till farmor som kanske inte har en avancerad mobiltelefon så kan du designa en klassisk adressbok som låter henne skriva ned alla gamla vänners adresser och födelsedagar. I vårt breda sortiment hittar du allt från stora fotokalendrar till mindre gästböcker och smidiga anteckningsböcker med personligt omslag. Du kommer säkerligen att kunna hitta en bok som passar till dig själv eller som en klassisk gåva till vänner och familj. 

Att hålla reda på planer och tillställningar kan vara svårt - gör ditt liv lite enklare och designa en almanacka eller dagbok. På så sätt kan du skriva ned alla dina planer och saker som har hänt under dagen. Vi har även vackra scrapbooks och fotoalbum som du kan fylla med dina minnen, detta är en underbar present till farföräldrar så de kan se tillbaka på alla härliga stunder. Testa vårt onlineverktyg redan idag och gör något kreativt med alla dina foton!