Tillbaka till hemsidan

Produkter med fotocollage online

Ge liv åt dina minnen och skapa produkter med tryck av fotocollage. Välj mellan olika mallar eller placera ut dina foton som du själv vill. Vårt onlineverktyg är smidigt och låter dig formge ett fotocollage i ett par klick. 

Skapa en fotocollage produkt

I vårt enkla onlineverktyg så har vi utvecklat en smidig app som låter dig skapa ett fotocollage enkelt. Det enda du behöver göra är att ladda upp dina foton, välja mall eller placera ut dina foton som du önskar. Du designar din produkt 100% online. Ingen nedladdning krävs och verktyget är enkelt att använda. Vår collagefunktion är toppen, om du har många foton och inte riktigt kan välja mellan dem alla. Ta dig en titt på alla våra fotoprodukter som du kan trycka ett fotocollage på. Med varje fotocollage produkt som du skapar medföljer en gratis poster som du kan ladda ned i vårt onlineverktyg. 

Steg 1: Klicka på "Starta Design". För att lägga till foton/text, klicka på "Bilder & Textverktyg".

Steg 2: Använd menyn för att ladda upp eller välja foton från ditt Facebook eller Instagram profil. (Du måste vara inloggad för att ha åtkomst till dina album).

Steg 3: Om du laddar upp från din dator/enhet så kan du markera alla filer som du vill använda i fotocollaget. För foton på sociala medier så kan du klicka på fotona och välja dem för uppladdning. 

Steg 4: Du har möjligheten att välja och ta bort foton innan du placerar dem i din design. Detta är användbart om du har laddat upp ett foto av misstag. Klicka på utvalda foton eller klicka "Välj Alla" för att spara tid. 

Steg 5: Klicka på "Skapa Fotocollage med XX " Du kan välja mellan redan färdiga mallar såsom "Utspridd", "Hjärtformad", "Fotoram" m.m. Klicka "Blanda" för olika stilar, eller klicka "Gör Själv" för att placera foton som du själv vill. 

Steg 6: Förhandsgranska din produkt för att se om du är nöjd med den innan du går till kassan.

Det är alltid svårt att välja foton från speciella events eller semestrar. Men tack varje vår smidiga fotocollage app så slipper du dilemmat av att välja mellan dina fina bilder, då du nu kan inkludera alla dina bilder! Hos Bags of Love hittar du en uppsjö av produkter som du kan designa med ett fotocollage. Du kan bland annat välja mellan canvastavlor, fotofiltar, handväskor och fotomuggar som låter dig inreda personligt med dina foton. En fotoprodukt är en underbar present till familj och vänner. Rör dem till tårar och ge liv åt gamla minnen. Välj ut och ladda upp foton för att skapa ett fotocollage som väcker känslor. Kolla in vår video här ovan för hur du enklast kan skapa ett fotocollage. Om du har frågor eller behöver mer hjälp så kan du kontakta vår vänliga kundtjänst.

Exempel på fotoprodukter med fotocollage 

Bags of Love har en lång erfarenhet av att skapa diverse fotoprodukter med fotocollage. Vi har tillverkat tusentals unika fotoprodukter i olika slag till nöjda kunder över hela världen. All vår tillverkning sker under ett och samma tak i London, Storbritannien. Tillverkningen övervakas minutiöst för en slutprodukt som kommer ge dig glädje i många år framöver. Vårt onlineverktyg är både roligt och gratis att testa.