Tillbaka till hemsidan

Gör din egen kudde

Fyllig, mjuk och elegant. Våra fotokuddar är ett underbart sätt att ge ditt hem en personlig touch. Designa kuddar och kuddfodral med eget tryck av dina foton, mönster eller text online.

Designa din egna kudde

Steg 1: Välj stil 

Välj form och storlek på din fotokudde. Vi har bland annat stora golvkuddar, romantiskt hjärtformade kuddar och avlånga kuddar.

Steg 2: Välj textil 

De flesta av våra personliga kuddar kommer med ett val av olika fantastiska textiler. Vill du ha en kudde som ska vara mer av en prydnadskudde eller en gosig kudde för mys i soffan? Kolla in de olika textilvalen för varje kudde för att avgöra vilken textil som passar just dig. 

Steg 3: Välj produktalternativ 

I vårt onlineverktyg kan du designa din fotokudde som du vill. Vi erbjuder olika designalternativ såsom val av textil, dragkedjedetalj, val av färg eller motiv på baksidan, dun- eller polyesterstoppning, kantfärg med mera. Detta låter dig personalisera din kudde efter eget tycke och smak. 

Steg 4: Ladda upp foton eller mönster 

Efter du har gjort de grundläggande valen så är det dags att börja den roliga designprocessen i vårt enkla onlineverktyg. Ladda upp dina foton, mönster eller lägg till text och placera ut som du vill på kuddens tryckyta. Du kan även skapa ett fotocollage genom att välja en av våra färdiga mallar eller skapa ditt egna collage. 

Steg 5: Redigera din design 

I vårt onlineverktyg erbjuder vi olika redigeringsalternativ. Du kan till exempel lägga till ett filter, ändra ton på bilder eller lägga till en effekt. Onlineverktyget känner av om dina foton inte är av tillräckligt hög kvalitet. Om du får en varning om låg bildkvalitet rekommenderar vi att du förminskar/förstorar eller laddar upp en annan bild. När du känner att du är klar med din design så kan du klicka på förhandsgranska. Här kommer du att få en bild på hur din fotokudde kommer att se ut. 

Bags of Love har ett brett sortiment av personliga kuddar. Kolla igenom vårt sortiment av fotokuddar och låt dig inspireras. Har du redan självaste innerkudde men vill ha personliga kuddfodral? Inga problem. Hos oss kan du även designa dina egna kuddfodral i olika storlekar. 

Sätt prägel på ditt hem med personliga fotokuddar. Att byta ut kuddarna i sovrummet eller vardagsrummet är ett snabbt och enkelt sätt att piffa upp din inredning. Designa dina egna kuddar i din favoritfärg med ett mönster som du älskar eller använd dina foton på ett roligt sätt och låt dem komma till liv i tryck på en stor golvkudde. Släpp lös din kreativitet och testa att göra din egna kudde redan idag.