Sportlinne

Sportlinne

Designa ett eget sportlinne

från 377,00 kr

Bli den coolaste katten i stan med detta personliga basketlinne. När det kommer till din design så har du helt fria händer. Du kan till och med välja färg på nackkanten och designa din egna nacketikett.

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala efter leverans

Detaljer: Personligt sportlinne 

 • Storlekar: XS-4XL samt plusstorlekar
 • Designa hela ytan fram- och baksidan 
 • Välj mellan 3 sportiga textiler
 • Designa med foton, logotyper, mönster  
 • Tillverkas på beställning i London, England 

Recensioner av Sportlinne med eget tryck

Sportlinne med eget tryck Betyg 4,8/5 baserat på 5 Kundrecensioner star star star star


se alla

Designa ett coolt sportlinne herr

Detta är ett linne som du kan designa helt online och få hem inom ett par dagar. Sköna tyger med en lös passform. Vi trycker din design med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett permanent och knivskarpt tryck. Vårt sportlinne med eget tryck passar utmärkt till sport eller andra fritidsaktiviteter. I vårt smidiga onlineverktyg kan du ladda upp dina foton, mönster eller text och designa ditt egna funktionslinne till herr. Vi erbjuder storlekar från XS-4XL. 

Välj textil för personligt funktionslinne 

Du kan välja mellan tre olika textiler för vårt personliga herrlinne. Välj mellan Standard Jersey i polyester (160gsm) som är supermjuk och bekväm mot huden. I vårt sortiment har vi även Bounce Jersey som är av mediumvikt med sina 180 gsm. (Denna textil ger ett lätt nedtonat tryckresultat med en vintageinspirerad look. Bounce Jersey rekommenderas ej för de som vill ha klara och starka färger). Slutligen kan du välja vårt Airflow tyg (220gsm) som är specifikt designat för sport och håller dig sval och torr när du idrottar. Spana in våra textilalternativ och testa vårt onlineverktyg redan idag för att designa ditt egna funktionslinne.  

Perfekt för modedesigners - personligt linne herr 

Här hos Bags of Love erbjuder vi ett brett sortiment av personliga kläder som du själv personaliserar med dina mönster, foton eller text. Vårt sportlinne för herr är ett fantastiskt alternativ för modedesigners som precis börjat sin karriär och vill starta med något mindre. Vi har inget minimum belopp så oavsett om du vill börja med ett par stycken eller beställa stora mängder så är vi redo för din beställning. Med våra korta tillverkningstider och högkvalitativa produktion så kommer vi inte göra dig besviken.  

Tvättråd: Tvätta i tvättmaskin 30 grader. Kan torktumlas men inte nödvändigt då linnet torkar snabbt. Vänd linnet ut och in vid tvätt för att undvika slitage. Låt hängtorka eller plantorka.

Storlekar och Mått
  XS S M L XL 2XL 3XL 4XL
Byst
How to measure
XS 86 - 91 cm
34 - 36 "
S 91 - 96 cm
36 - 38 "
M 96 - 101 cm
38 - 40 "
L 101 - 106 cm
40 - 42 "
XL 106 - 111 cm
42 - 44 "
2XL 111 - 119 cm
44 - 47 "
3XL 119 - 127 cm
47 - 50 "
4XL 127 - 135 cm
50 - 53 "


Omvandling storleksguide
  XS S M L XL 2XL 3XL 4XL
EU Mens Bröst XS 44
S 46
M 48
L 50
XL 52
2XL 54
3XL 56
4XL 58


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt egna fotocollage själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Recensioner av Sportlinne med eget tryck

Sportlinne med eget tryck Betyg 4,8/5 baserat på 5 Kundrecensioner star star star star


se alla

Du kanske även gillar: