Tillbaka till hemsidan
Sportlinne

Sportlinne

Designa ett eget sportlinne Made in the UKMade in the UK

från 589,00 kr

Bli den coolaste katten i stan med detta personliga basketlinne. När det kommer till din design så har du helt fria händer. Du kan till och med...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Personligt sportlinne 

 • Storlekar: XS-4XL samt plusstorlekar
 • Designa hela ytan fram- och baksidan 
 • Välj mellan 2 sportiga textiler
 • Designa med foton, logotyper, mönster  
 • Tillverkas på beställning, för hand

Tvättråd

Vänd ut och in innan tvätt. Tvätta i 30 grader. Vrid ej ur. Stryk på låg värme. Stryk på baksidan av den tryckta sidan. Torktumla ej.

 • Tvätta i 30 grader
 • Vrid ej ur
 • Låg värme
 • Torktumla ej

Designa ett coolt sportlinne herr

Detta är ett linne som du kan designa helt online och få hem inom ett par dagar. Sköna tyger med en lös passform. Vi trycker din design med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett varaktigt och knivskarpt tryck. Vårt sportlinne med eget tryck passar utmärkt till sport eller andra fritidsaktiviteter. I vårt smidiga designverktyg kan du ladda upp dina foton, mönster eller text och designa ditt eget funktionslinne till herr. Vi erbjuder storlekar från XS-4XL. 

Välj textil för personligt funktionslinne 

Du kan välja mellan två textiler för vårt personliga herrlinne. Välj mellan Lifestyle Recycled Poly Jersey 160gsm som är supermjuk och bekväm mot huden. Du kan även välja vårt Airflow tyg (145 gsm) som är specifikt designat för sport och håller dig sval och torr när du idrottar. Spana in våra textilalternativ och testa vårt designverktyg redan idag för att designa ditt eget funktionslinne.  

Perfekt för modedesigners - personligt linne herr 

Här hos Bags of Love erbjuder vi ett brett sortiment av personliga kläder som du själv skräddarsyr med dina mönster, foton eller text. Vårt sportlinne i herrmodell är ett fantastiskt alternativ för modedesigners som precis börjat sin karriär och vill starta med något mindre. Vi har inget minimum belopp så oavsett om du vill börja med ett par stycken eller beställa stora mängder så är vi redo för din beställning. Med våra korta tillverkningstider och högkvalitativa produktion så kommer vi inte göra dig besviken.  

Tvättråd: Tvätta i tvättmaskin 30 grader. Kan torktumlas men inte nödvändigt då linnet torkar snabbt. Vänd linnet ut och in vid tvätt för att undvika slitage. Låt hängtorka eller plantorka.

Mät dig själv för att hitta rätt storlek Mens
  XS. S. M. L. XL. 2XL. 3XL. 4XL.
Byst XS. 86 - 91 cm
34 - 36 "
S. 91 - 96 cm
36 - 38 "
M. 96 - 101 cm
38 - 40 "
L. 101 - 106 cm
40 - 42 "
XL. 106 - 111 cm
42 - 44 "
2XL. 111 - 119 cm
44 - 47 "
3XL. 119 - 127 cm
47 - 50 "
4XL. 127 - 135 cm
50 - 53 "
 • Byst Mät runt det fylligaste området med måttbandet under armhålorna. Se till att måttbandet är platt mot ryggen.


Omvandling storleksguide Mens Tops
  XS. S. M. L. XL. 2XL. 3XL. 4XL.
EU Mens Bröst XS. 44
S. 46
M. 48
L. 50
XL. 52
2XL. 54
3XL. 56
4XL. 58


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett