Personliga necessärer & sminkväskor

En personlig necessär & sminkväska är perfekt för resan eller för att bara hålla saker organiserade i badr...

Mer information

Personlig necessär

Vi har skapat en kollektion av högkvalitativa necessärer för alla resor. Välj mellan olika former, material och storlekar som passar just dina resor. Dessa necessärer handtillverkas av våra experter och trycks med toppmoderna metoder, så att du kan vara helt säker på att du får en produkt du kommer älska. Dammodellen har en klassisk, autentisk look medan vinylen är modern och fashionabel, så här finns en necessär för alla. En skräddarsydd necessär är den perfekta presenten för de som alltid är på språng. Påminn dina vänner om äventyren ni varit på med en helt egen necessär från Bags of Love.

 • Handtillverkad
 • Perfekt för resor
 • Tillverkad på beställning
 • Många storlekar
 • För män och kvinnor
 • Högkvalitativ
 • Rymmer toalettartiklar och smink
 • Välj äkta läder
 • Enkel att designa
 • En eftertänksam present
Personlig necessär

Lyxigt resemåste

Din personliga lädernecessär är en lyxig reseaccessoar. Håll dina toalettartiklar organiserade och i säkert förvar, samtidigt som du skyddar resten av din packning. Välj rätt storlek för dina behov, lägg till dina favoritbilder och släng ner alla dina favoritartiklar innan du drar iväg på nästa resa. Det har aldrig varit enklare att se elegant och stilig ut när du är på resande fot.

Egendesignad necessär

Kvalitetstestad

När du skapar din personliga necessär kan du vara säker på att den lever upp till vår höga standard. Vårt team kontrollerar varenda necessär innan de skickas, för att se till att alla möter vår kvalitetsstandard. Vi håller våra kunder högt och vill att du alltid får den bästa produkten du kan få.

Personlig & handgjord necessär

Handtillverkad på beställning

Din personliga necessär handtillverkas på beställning av våra textilexperter, som handklipper och syr till varje necessär till en exceptionellt hög standard. Din bild eller design trycks på det tyg du valt med vår specialistmetod så att färgerna förblir livfulla och din necessär håller längre. Då vi tillverkar necessären i vår egen fabrik är våra leveranser väldigt effektiva, så att du inte behöver gå och vänta i månader. Skräddarsy enkelt hos Bags of Love.

Skräddarsydd necessär

Din egen sminkväska

Gör det enklare och roligare att sminka dig med en helt unik sminkväska du designat själv. Släpp loss kreativiteten och tryck ett kollage av dina favoritbilder så att du blir mysigt nostalgisk varje gång du sminkar dig.

Skapa en egen necessär

Vågad och unik

Det perfekta sättet för dig att uttrycka din kreativitet och personlighet. Pryd din necessär med favoritbilder på familjen och skapa en sentimental present somdefinitivt kommer sätta ett leende på mottagarens läppar. Vill du skapa en mer unik necessär som sticker ut är det text och grafik som gäller. En populär är att designa necessären med ett färgglatt kollage, ett grymt sätt att visa att du bryr dig! Så gräv fram några favoritbilder och ge dig av ner minnenas boulevard!

Så tillverkar vi dina personliga lädernecessärer

 • designverktyg och förhandsgranskning

  Kom igång snabbt genom att använda vårt enkla designverktyg med förhandsgranskning.

 • handgjorda och med miljövänliga färgämnen

  Tryckta för hand med material från ansvarsfulla källor och miljövänliga, hållbara färgämnen.

 • spåra beställningar och leveransalternativ

  Spåra din beställning från början till slut och välj mellan massor av leveransalternativ, inklusive expressleverans.

Vanliga frågor:

 • Får jag plats med det viktigaste i necessären?

  Om du har många toalettartiklar rekommenderar vi att du väljer en av våra större necessärer, som vår premiummodell i läder. Vi har ett stort utbud av storlekar att välja bland, så du hittar helt säkert en storlek som passar dig. Alla dina travel-size artiklar kommer enkelt få plats.

 • Är det äkta läder?

  Vi använder bara högkvalitativt och etiskt framställda material. Din personliga necessär tillverkas av 100% äkta Nappaläder. Det är ett supermjukt och lyxigt läder som skapar en perfekt canvas för dina favoritbilder.

 • Hur tillverkas min personliga necessär?

  Dina necessärer tillverkas av erfarna hantverkare i vår egen fabrik. Dina bilder trycks med toppmodern utrustning och sys ihop med omsorg. Vi kontrollerar alltid att din necessär når upp till vår höga standard innan vi skickar iväg den till dig.

 • Hur tar jag hand om min personliga lädernecessär?

  Det är superenkelt att ta hand om din necessär. Bara torka av den med en fuktig trasa, så ser den så gott som ny ut. Se vårdinstruktionerna på produktsidan för fler detaljer.

 • Hur designar jag min necessär?

  Välj bilder som liknar ramen för att få bästa möjliga kvalitet på trycket. Framsidan pryds med din bild som standard, men vill du skapa en genuint unik necessär så tryck en bild på baksidan också. Ibland kan det ju vara svårt att välja bara en bild!

 • Vem uppskattar necessären mest?

  Vi vet inte vad du tycker, men enligt oss är toalettartiklar en tjejs bästa vän, så skäm bort din dotter, mamma eller bästis med en skräddarsydd sminkväska som är helt unikt deras egen. Sminkväskor är ett måste, men det betyder inte att de måste vara tråkiga. En skräddarsydd sminkväska är också perfekt när barnen ska iväg på klassresa, och med deras favoritbild och namn på sidan kommer ni aldrig mer ta fel!

 • Får jag någon rabatt?

  Många av våra necessärer och sminkväskor har mängdrabatt, så köp mer än en idag och spara pengar. Du kan till och med designa två, en för honom och en för henne.

Kom igång