Tillbaka till hemsidan

Personliga skor dam

Skäm bort dina fötter med ett par personliga skor som du själv designat. Moderiktiga och eleganta skor med eget tryck som tillverkas för hand i London, Storbritannien. 

Designa dina egna skor dam

Trippa runt med ett par skor som du själv designat. Ta chansen och designa ett par skor online som låter dig visa din personlig stil. Hos Bags of Love hittar du allt från trendiga espadriller till snygga flip flops som låter dig njuta av de varma sommarmånaderna. Alla våra personliga skor tillverkas för hand i London, Storbritannien och är av högsta kvalitet ned till minsta detalj. I vårt sortiment har vi även mysiga tofflor som håller dig bekväm i hemmets lugna vrå. 

Det är inte alltid helt lätt att hitta unika skor men som tur är har du nu chansen att designa dina egna skor enkelt online. Glid runt på stan med ett par personliga skor och sätt dina egna trender. I vårt onlineverktyg kan du ladda upp dina foton, mönster eller text och placera ut det som du vill på skornas tryckyta. Testa att designa ett par skor redan idag! Det är både roligt och gratis.